Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arayip arayip niye aglatiyon bu cocugu, dicem sana niye aglatiyon diceemmm
Yaaa ben doğurana kadar hepiniz ununuzu eleyip eleğinizi asmış olacaksınız sonra hepinizin benimle ilglenmek için bol bol vaktiniz olacak Ama şimdi sizin öyle mii herkes kendi derdinde olacaak zaten, peeh ben akıllıyım kızımm

Ya kızlar kendimimi çok dinliyorum bilmiyorum sürekli sol kasığımda baskı var sanki sürekli ağrıyor korkuyorum ya Biraz araştırayım dedim bayılacam yok iç kanama yok bilmem ne beta kese görünecek kadar olsaydı valla yarın giderdim artık pazartesi... çatlayıp patlamazsam tabi

Canım gecen hafta bendede vardı bu hafta rahatım ben bişey olmaz allahın izniyle korkma beklemekten başka çaremiz yok napalım

Eee artık sizi kötü emellerime alet edeyim şurda bi sürü hamile oldunuz hepinizi bir araya toplayıp ayin yapıcamm bana dua ediceksinizzz yok öyle boş boşş göbek büyütmek
Canım ben ediyorum zaten merak etme rabbim inşallah sanada nasip etsin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…