- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Allah razi olsun gùlùm. Tmm yazarimE EbrarAsell canim inan coooook sevindim gözün aydin olsun sag saglim kucaginada alirsin insallahhh darisi bizlere olsun insallahbu zamana kadar yasadigin belirtileri tekrar bir yazarmisin canim
Arayip arayip niye aglatiyon bu cocugu, dicem sanaHajaha bananeePek de sanşlıyım herşeyi benden önce yaşıcaksınızz ne sorsam bilceksinizz ooh
Yaaa ben doğurana kadar hepiniz ununuzu eleyip eleğinizi asmış olacaksınız sonra hepinizin benimle ilglenmek için bol bol vaktiniz olacakArayip arayip niye aglatiyon bu cocugu, dicem sananiye aglatiyon diceemmm
Yaaa ben doğurana kadar hepiniz ununuzu eleyip eleğinizi asmış olacaksınız sonra hepinizin benimle ilglenmek için bol bol vaktiniz olacakAma şimdi sizin öyle mii herkes kendi derdinde olacaak zaten, peeh ben akıllıyım kızımm
Kirmizi cantayi yapistira yapistira , şaplak ata ata gonderdi dr.ye beni
Halaada korkuyorumBence ısrar etmeyin artık korkuyo belli ki negatifi görmekten oda haklı napsın bekleyelim bakalim inşallah sabrının sonu güzel olur rabbim çabalarını sabrını boşa çıkarmaz inşallah
Kesin testleri valla cikiyo gııı,Niye kesmiş parça pinçik etmiş o testleri o zamaaanOf ya bende bi olay yok bu ay canım sıkılıyo kime test yaptırcam ben ovulasyoncu falan bari yok mu beri gelin sizinkileri takip edem
Anaa bu attığın kesik test miydi kız boşuna kesmişin bak napcan şimdi öbür yarısınıKesin testleri valla cikiyo gııı,
Sahi yaaaAnaa bu attığın kesik test miydi kız boşuna kesmişin bak napcan şimdi öbür yarısını
Gerek kalmadı kii senin bebiş ordanSahi yaaaT sini Csini sagini solunu ayirdikmi biz testin
YaaaaaaJOYz N Neslhannn @LaRisaCca @eklinac B Bilgi012 ,@ecrin2455 @goldenarrow12 @teolog8579 VE etiket yapamadigim Arkadas larim.BHCG 98.Eki Görüntüle 2776927
hayırlısı olsunn sağlıkla ilerlesinnJOYz N Neslhannn @LaRisaCca @eklinac B Bilgi012 ,@ecrin2455 @goldenarrow12 @teolog8579 VE etiket yapamadigim Arkadas larim.BHCG 98.Eki Görüntüle 2776927
Çıkardım dimi
Canım gecen hafta bendede vardı bu hafta rahatım ben bişey olmaz allahın izniyle korkma beklemekten başka çaremiz yok napalımYa kızlar kendimimi çok dinliyorum bilmiyorum sürekli sol kasığımda baskı var sanki sürekli ağrıyor korkuyorum yaBiraz araştırayım dedim bayılacam yok iç kanama yok bilmem ne beta kese görünecek kadar olsaydı valla yarın giderdim artık pazartesi... çatlayıp patlamazsam tabi
Canım ben ediyorum zaten merak etmeEee artık sizi kötü emellerime alet edeyim şurda bi sürü hamile oldunuz hepinizi bir araya toplayıp ayin yapıcamm bana dua ediceksinizzz yok öyle boş boşş göbek büyütmek
Çikilat sanki seninde olacak bu ay, öyle hissediyoruumhayırlısı olsunn sağlıkla ilerlesinn
ay kızlar bu konuda herkes hamiş bende şurda kenarda köşede takılayımda uğurunuz bana da gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?