Canım ben ediyorum zaten merak etmerabbim inşallah sanada nasip etsin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar
Bal bòcegim benim, sen hakliydin basindan beri bildin.ilk igneyi vurdugum gunlerde bile dedin buay olacak oyle hissediyorum diye☺Allah cc razi olsun gece yarisina kadar derdimi dinledin yanimda oldun.Hersey icin cooookk tesekkur ederim. Dualarimdasin melegim
Canımcımm ne güzel şeyler hissediyorsun sen öyleee hisseden yerlerine kurban olayımmmÇikilat sanki seninde olacak bu ay, öyle hissediyoruum
Niye bee çok güzeldi yumurtalarınCanımcımm ne güzel şeyler hissediyorsun sen öyleee hisseden yerlerine kurban olayımmm
benim umudum yok ama sankim azcık kendimden
Güzel gözüküyolardıda inşallah içi doludur canımNiye bee çok güzeldi yumurtalarınİçime doğuyo benim
Eveet çook var daha şubat bitsin bitsin bu şubaatGüzel gözüküyolardıda inşallah içi doludur canıminşallah inşallahh
sen naptınnn regli bekliyosun dimii
Ne zaman batın canım. Yumurta kiste mi dönüşmüştü seninEveet çook var daha şubat bitsin bitsin bu şubaat
Mart kedisi seniiEveet çook var daha şubat bitsin bitsin bu şubaat
EvetNe zaman batın canım. Yumurta kiste mi dönüşmüştü senin
İlaç verdi dimi canımEvetTaaa 26 şubatta Bat
Evet evet mart gelsin
Verdi diane35 diye hayata küstürücü bişeyİlaç verdi dimi canım
Aaaaay Allahım duy bunlarııMart gelsin martın batı gelmesin sebebi bebek olsuuuunnn
O benim bi parçam amaYaaaa bak E EbrarAsell gördü mü malum oldu N Neslhannn ahayırlı uğurlu olsun betan bolca artsın güzelce sağlıkla ilerlesin hadi JOYz sende dök şu kistini hemencik bebiş olsun sonra
Gözünaydın canımBal bòcegim benim, sen hakliydin basindan beri bildin.ilk igneyi vurdugum gunlerde bile dedin buay olacak oyle hissediyorum diye☺Allah cc razi olsun gece yarisina kadar derdimi dinledin yanimda oldun.Hersey icin cooookk tesekkur ederim. Dualarimdasin melegim
Sagol canim benim. ❣❣❣Deger yukselmedikce , keseydi kalp atisi duyulmadikca korkmaya dewam etcem.Hos , onlarda olsa korkulu bekleyis hic bitmeyecekdeGözünaydın canımSağlıkla al kucağına inşallah
Sagol gùlùm, ewet simdi yukselsin diye beklemek var siradaYaaaa bak E EbrarAsell gördü mü malum oldu N Neslhannn ahayırlı uğurlu olsun betan bolca artsın güzelce sağlıkla ilerlesin hadi JOYz sende dök şu kistini hemencik bebiş olsun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?