Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sagol ,tesekkurler ☺❣ gercekten ugurlu bi topik burasi.ortalarda ol, menards kosede kalma kuzu
Sizlerde kabul ederseniz seve seve ortalıklarda olurum bende
topiği ilk açtığınızda görmüştüm çok uzun bi zaman olmamıştı ne kadar çok büyütmüşsünüz. Ve herkesler karnını doldurmuş burdaa JOYz kuzucuğumada bulaşsın bu uğur geç olsun güç olmasın

Allah cc razi olsun baliimmmmm❣ adet olacak gibi agrilarla basladi. Kasik ve bacaklar.Catlatma ignesini kullandiktan 9gun sonra yumurtlama akintisi gibi seffaf uzayan akinti geldi ,normalde kac aydir yumurtlama gunu bile gelmiyodu.son hafta hafiften mide bulantisi oldu ama, benim zaten heray adet olacagim zaman da olur .Son 1haftadir bel agrisi vardi.otururken agriyip ,uzaninca biten.Buda Normal adet belirtimdendir. Cok acikiyorum 2saatte 1neredeyse yedim yedim doymadim .ama kac aydir boyleyim,hormon ilaclarini kullanmaya basladigimdan beri doyumsuzum.Kabizlik diyecem , eh oda adet belirtim. sen olsan hamileyim dermiydin kendine? R rabiasel (sende sormustun yazamadim gulum , burdan okurmusun?)

sagol canim yazdigin icin benimkide hemen hemen ayni belirtiler insallah hayirla sonuclanir bizimkilerde

Ay kilo aldırdı mı sana çok korkuyorum şişiriyo sanki bu beni her geçen gün
Yok canım aldırmamıştı. Yasminin şişirdiğini duydumda diane35i her doktor çok iyi diyodu. Bende pko var ama zaten kiloya hep meyilliyim. Pkodan dolayı kullandım. Sonra kendi kendime regli olmaya başladım bırakmıştım bidaha

Kac gun vardi bata

Yani 2 senedir her yolu deneyip de hamile kalamadım bu ay doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalırsam tarihe adımı yazdırırım
İnşallah öyle olur Allah'tan umut kesilmez bak prezervatif ile kalanlar olduktan sonra hap la da olur yeter ki akışına bırak relaks davran ecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…