- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Korkma korkma bir şey olmazSagol canim benim. ❣❣❣Deger yukselmedikce , keseydi kalp atisi duyulmadikca korkmaya dewam etcem.Hos , onlarda olsa korkulu bekleyis hic bitmeyecekde
Kim ne anladi gııı
Anlayan anladı
YaaaaaaJOYz N Neslhannn @LaRisaCca eklinac @Bilgi012 ,@ecrin2455 @goldenarrow12 @teolog8579 VE etiket yapamadigim Arkadas larim.BHCG 98.Eki Görüntüle 2776927
Cok sagol ,tesekkurler ☺❣ gercekten ugurlu bi topik burasi.hayırlısı olsunn sağlıkla ilerlesinn
ay kızlar bu konuda herkes hamiş bende şurda kenarda köşede takılayımda uğurunuz bana da gelsin
Amiinnn balim amiinnn ☺❣Yaaaaaanasıl hissetmişiz ayy maşallah yaaaa sağlıkla gelsin inşallah
Ayyy pko sebebiyle çok kullandım canım 18 19lu yaşlarımdaVerdi diane35 diye hayata küstürücü bişey
Yok ona isim falan gidecek yerine bebiş gelecek inşallahO benim bi parçam amaCanım kistim benim isimde koycam ona
Bisicik olmaz geciyo zaman bak banaSagol gùlùm, ewet simdi yukselsin diye beklemek var sirada
25 Şubat da benim. Beraber bekleriz artıkEvetTaaa 26 şubatta Bat
Sizlerde kabul ederseniz seve seve ortalıklarda olurum bendeCok sagol ,tesekkurler ☺❣ gercekten ugurlu bi topik burasi.ortalarda ol, menards kosede kalma kuzu
Ay kilo aldırdı mı sana çok korkuyorum şişiriyo sanki bu beni her geçen günAyyy pko sebebiyle çok kullandım canım 18 19lu yaşlarımda
Bekleyelim bebeem bekleyelim de benimki boş bi bekleyiş25 Şubat da benim. Beraber bekleriz artık
Allah cc razi olsun baliimmmmmYaaaaaaah o kadar sevindim ki. Tebrik ederim canım benim. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Ay bı de diyodun regl olcam insan kendini bilmez mi diye ilahiii bebismis senin reglKeyfini çıkar kuzum. Bı de müsait olunca tüm belirtileri yazsana ya
Delùmù neee?Bekleyelim bebeem bekleyelim de benimki boş bi bekleyiş
sagol canim yazdigin icin benimkide hemen hemen ayni belirtiler insallah hayirla sonuclanir bizimkilerdeAllah cc razi olsun baliimmmmm❣ adet olacak gibi agrilarla basladi. Kasik ve bacaklar.Catlatma ignesini kullandiktan 9gun sonra yumurtlama akintisi gibi seffaf uzayan akinti geldi ,normalde kac aydir yumurtlama gunu bile gelmiyodu.son hafta hafiften mide bulantisi oldu ama, benim zaten heray adet olacagim zaman da olur .Son 1haftadir bel agrisi vardi.otururken agriyip ,uzaninca biten.Buda Normal adet belirtimdendir. Cok acikiyorum 2saatte 1neredeyse yedim yedim doymadim .ama kac aydir boyleyim,hormon ilaclarini kullanmaya basladigimdan beri doyumsuzum.Kabizlik diyecem , eh oda adet belirtim. sen olsan hamileyim dermiydin kendine? R rabiasel (sende sormustun yazamadim gulum , burdan okurmusun?)
Ya ,arkadaslar , ben ovitrelle yi 21 ocakta yaptim.Niye Buna 4hftlik dediler.niye sat .dan sayiliyo bunlar?Gerek kalmadı kii senin bebiş ordanel sallıyodu zaten ben bile gördüm
Yok canım aldırmamıştı. Yasminin şişirdiğini duydumda diane35i her doktor çok iyi diyodu. Bende pko var ama zaten kiloya hep meyilliyim. Pkodan dolayı kullandım. Sonra kendi kendime regli olmaya başladım bırakmıştım bidahaAy kilo aldırdı mı sana çok korkuyorum şişiriyo sanki bu beni her geçen gün
Yani 2 senedir her yolu deneyip de hamile kalamadım bu ay doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalırsam tarihe adımı yazdırırımDelùmù neee?menapozlular hamile kalmis.tupleri bagli kadinlar hamile kalmis ❣❣❣❣
Kac gun vardi bataYa kızlar kendimimi çok dinliyorum bilmiyorum sürekli sol kasığımda baskı var sanki sürekli ağrıyor korkuyorum yaBiraz araştırayım dedim bayılacam yok iç kanama yok bilmem ne beta kese görünecek kadar olsaydı valla yarın giderdim artık pazartesi... çatlayıp patlamazsam tabi
Yani 2 senedir her yolu deneyip de hamile kalamadım bu ay doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalırsam tarihe adımı yazdırırım
İnşallah öyle olur Allah'tan umut kesilmez bak prezervatif ile kalanlar olduktan sonra hap la da olur yeter ki akışına bırak relaks davran ecikYani 2 senedir her yolu deneyip de hamile kalamadım bu ay doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalırsam tarihe adımı yazdırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?