- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Yaşşa gııı yaşşa senİnşallah öyle olur Allah'tan umut kesilmez bak prezervatif ile kalanlar olduktan sonra hap la da olur yeter ki akışına bırak relaks davran ecik
Yumurtlama doğal yollarla olsaydı da aşağı yukarı aynı tarihlerde kalıcaktın ya kuzum, sen sadece çatlamayı dışarıdan hormonla sağladın sat tan sayılır her durumda. Bazen geç döllenme gibi durumlarda bebeğin gelişimi satla uyumlu çıkmıyo o zaman farklı oluyo sanırım biYa ,arkadaslar , ben ovitrelle yi 21 ocakta yaptim.Niye Buna 4hftlik dediler.niye sat .dan sayiliyo bunlar?
Ayy ne iyisi kız ışık hızıyla depresyona soktu beniYok canım aldırmamıştı. Yasminin şişirdiğini duydumda diane35i her doktor çok iyi diyodu. Bende pko var ama zaten kiloya hep meyilliyim. Pkodan dolayı kullandım. Sonra kendi kendime regli olmaya başladım bırakmıştım bidaha
Kız geçti çoktan bir hafta olduKac gun vardi bata
Ay hiç o tarz şeyler yaşamamıştım ya bide 6 7 sene oldu belkide unutmuşumdurAyy ne iyisi kız ışık hızıyla depresyona soktu beni
Ama, yumurtayida menopur la destekledimYumurtlama doğal yollarla olsaydı da aşağı yukarı aynı tarihlerde kalıcaktın ya kuzum, sen sadece çatlamayı dışarıdan hormonla sağladın sat tan sayılır her durumda. Bazen geç döllenme gibi durumlarda bebeğin gelişimi satla uyumlu çıkmıyo o zaman farklı oluyo sanırım bi
Maşallah ya çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar ben miniğimi gördüm minicikk ufacıkkk daha zor görülüyor dedi doktor zayıf oldugun için karından gördük zorda olsa dedi
Kan tahlilleri öğleden sonra cıkacak
Pazartesi gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem gerek yok 2 2 gitmeye bebeğimi kalbini görür gelirim Allah ın izniyle inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Ahahah şaka gibi ne olur heeİnşallah öyle olur Allah'tan umut kesilmez bak prezervatif ile kalanlar olduktan sonra hap la da olur yeter ki akışına bırak relaks davran ecik
Hee sıkıyom napim 15 güncüğü kaldı hapınAy hiç o tarz şeyler yaşamamıştım ya bide 6 7 sene oldu belkide unutmuşumdurkız zaten 1 aycık kullancan sonra bebiş gelcek azcık sık dişini
Olsun farketmez ki kuzum he ilerde gelişimi geriden gelir satla uyumlu olmaz o zaman geç döllenme kabul edilip düzeltiliyo sanırım ultrasondaAma, yumurtayida menopur la destekledim
Insaallah canimKorkma korkma bir şey olmaz
Dogumum gelmis zaten
NeDogumum gelmis zaten4hftlik olmusya
Ya gùlùùùmmm, progestan atiyorum, onda adeti geciktirir, bende rahimi kalinlastirir, şunda bebek olustuysaa tutunmaya Yardim etmezmi? Cewabin , ewet biliyomAhahah şaka gibi ne olur heeGerçi bu bana verdiği hap doğum kontrol hapı değilmiş aslında öyle bilinsede. üstünde bile yazıyo içerdiği bazı hormonlardan dolayı hamile kalmaya engel oluyomuş yani ihtimal var
Ya of yürüyün gidin bee neler düşündürüyonuz banaE EbrarAsell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?