Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tmm o is bnde .Ben yazarim.Almanca Turkce/Turkce Almanca gerisini kim biliyosa bildigi dilde dewam eder.Olcakki

Ya ,arkadaslar , ben ovitrelle yi 21 ocakta yaptim.Niye Buna 4hftlik dediler.niye sat .dan sayiliyo bunlar?
Yumurtlama doğal yollarla olsaydı da aşağı yukarı aynı tarihlerde kalıcaktın ya kuzum, sen sadece çatlamayı dışarıdan hormonla sağladın sat tan sayılır her durumda. Bazen geç döllenme gibi durumlarda bebeğin gelişimi satla uyumlu çıkmıyo o zaman farklı oluyo sanırım bi

Ayy ne iyisi kız ışık hızıyla depresyona soktu beni

Ama, yumurtayida menopur la destekledim

Maşallah ya çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

İnşallah öyle olur Allah'tan umut kesilmez bak prezervatif ile kalanlar olduktan sonra hap la da olur yeter ki akışına bırak relaks davran ecik
Ahahah şaka gibi ne olur hee Gerçi bu bana verdiği hap doğum kontrol hapı değilmiş aslında öyle bilinsede. üstünde bile yazıyo içerdiği bazı hormonlardan dolayı hamile kalmaya engel oluyomuş yani ihtimal var
Ya of yürüyün gidin bee neler düşündürüyonuz bana E EbrarAsell

Kizlaaaar salı günü akşama randevu aldım para verince doktorun saati de degisiyo şaka bı yana nobetciymis ya salı günü iyi denk geldi salı ya perşembe dedim perşembe 5 e kadar varmış ama salı günü nobetciymis 10 bucuga kadar bende 8 e aldım boşu boşuna işten izin almaz eşcagzim yemekten sonra gider dinleriz inşallah Allah nasip ederse atışları

Ya gùlùùùmmm, progestan atiyorum, onda adeti geciktirir, bende rahimi kalinlastirir, şunda bebek olustuysaa tutunmaya Yardim etmezmi? Cewabin , ewet biliyom eeeee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…