Kabul etmek nedemeekkkk
Canım her hamilelik kendine özeldir bence şükretBen hamile değil miyim yoksahalen göğüsler den başka sıkıntım yok benim
Ya öyledir de yerde bisiler görüyorum görümcem falan soruyo varmı bisiler diye yoo turp gibiyim diyorumCanım her hamilelik kendine özeldir bence şükretmiden bulanırsa anlarsın bu günlerin kıymetini inşallah senin miden bulanmaz
Valla keseyi görünceye kadar bende senin gibiydim hamile değilim sanırım ben diyodumYa öyledir de yerde bisiler görüyorum görümcem falan soruyo varmı bisiler diye yoo turp gibiyim diyorumkendimden şüphe ettim iyice
Bu arada burdaki takvime göre 1 gün var aramızdaYa öyledir de yerde bisiler görüyorum görümcem falan soruyo varmı bisiler diye yoo turp gibiyim diyorumkendimden şüphe ettim iyice
Korkuyom tabikinee zaten beta hesaplarıma göre pazartesinden önce kese görülmez. Devam ederse gideceğim mecbur hafiflerse bir hafta daha duracağım
Evet ama dgru degildir benim takvim yaBu arada burdaki takvime göre 1 gün var aramızda
@kediseverkadin , ne kadarlik oldu simdi ? 3.ayda bitiyomusValla her sabah hayattan bezmiş uyanıyorum kızlar şu bulantılar yüzünden. Ne enerjim ne halim hiçbir şeyim olmuyor.Yaşamaya bile üşeniyorum öyle kalkıyorum
Valla her sabah hayattan bezmiş uyanıyorum kızlar şu bulantılar yüzünden. Ne enerjim ne halim hiçbir şeyim olmuyor.Yaşamaya bile üşeniyorum öyle kalkıyorum
Bir daha gidince sor kaç haftalık canımEvet ama dgru degildir benim takvim ya
Ben 7. haftamın içindeyim canım@kediseverkadin , ne kadarlik oldu simdi ? 3.ayda bitiyomus
Bir daha gidince sor kaç haftalıkİnsalahal
Sen kese içinmi gitceksin kontrole canıminsallah unutmazsam salı akşam soracağım canım
Yok kız kalp atışınaSen kese içinmi gitceksin kontrole canım
Yaa inşallah duyarsın canımmYok kız kalp atışına
Az kalmis bakBen 7. haftamın içindeyim canım
Ay inşallah bezdim zira böyle ben yaAz kalmis bak3-4hafta daha sabir .dun bi arkadasim yazmis.3.ay bitti.Butun enerjim ,gucum yerine geldi, bulantilar bitti diye insaallah seninde oyle olur
İnşallah 8 gozle bekliyorum salı akşam olsa bı an önce tabikide hemen haber veririm inşallahYaa inşallah duyarsın canımmhaber ver olurmu
Hafifledi valla kendimi hep sıcak tuttum dinlendim inşallah ağrımaz bir daha sende durumlar nasılBugun nasilsin hafiflemistir insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?