Kaç oluyorsun salı günü bende 6+2 de gitsem hem kese hem kalp görünürmü acepYok kız kalp atışına
Bilmiyorum ki keseyi görünce sormayı unuttum salı günü öğrenirim inşallah onu unutmazsam yine kalp atışı duyup taKaç oluyorsun salı günü bende 6+2 de gitsem hem kese hem kalp görünürmü acep
Canım tüp bebek hafta hesaplama yaz internete ordan bi hesapla bakalım ben bilemedim senin tarihleri hesaplıycaktımdaBilmiyorum ki keseyi görünce sormayı unuttum salı günü öğrenirim inşallah onu unutmazsam yine kalp atışı duyup tasata göre 5 kusur ama tüp bebek tedavisi oldum ben o nasıl bilmiyorum
Cici anne adayı hanım nasılsınız acabaları?? Bebeğe eziyet etmiyosun dimi seni bekletti diyeAz kalmis bak3-4hafta daha sabir .dun bi arkadasim yazmis.3.ay bitti.Butun enerjim ,gucum yerine geldi, bulantilar bitti diye insaallah seninde oyle olur
5+5 gösteriyo embriyo transfer tarihini baz alırsam ama eşim bunda bı yanlışlık yokmu mantiksizlik var sanki deyip benim beynimle oynuyoCanım tüp bebek hafta hesaplama yaz internete ordan bi hesapla bakalım ben bilemedim senin tarihleri hesaplıycaktımda
haa tamamBilmiyorum ki keseyi görünce sormayı unuttum salı günü öğrenirim inşallah onu unutmazsam yine kalp atışı duyup tasata göre 5 kusur ama tüp bebek tedavisi oldum ben o nasıl bilmiyorum
Aynen öyle çıkarsın tabi en güzeliSesi cikmiyo bugün E EbrarAsell in nerelerdesin kız hamileliğin keyfini çıkartiyo kız N Neslhannn buuu
Neyse salı günü belli olur5+5 gösteriyo embriyo transfer tarihini baz alırsam ama eşim bunda bı yanlışlık yokmu mantiksizlik var sanki deyip benim beynimle oynuyo
Zaten 6. 7. Haftada başlıyo bulantı canım ben gecen 2 gecedir cok kötüydüm bu gece rahatım biraz daha
Ya psikolojik ya yediğim biseyden kaynaklı ya üşüttüm yada welcome anne diyoZaten 6. 7. Haftada başlıyo bulantı canım ben gecen 2 gecedir cok kötüydüm bu gece rahatım biraz daha
Ama inan bana bulantın olursa bu günlerini arayacaksın
AynenYa psikolojik ya yediğim biseyden kaynaklı ya üşüttüm yada welcome anne diyo
Boynuma takarım bı kapaklı yoğurt kovası kafama da bı huni ohhh tam DelirmecelerZaten 6. 7. Haftada başlıyo bulantı canım ben gecen 2 gecedir cok kötüydüm bu gece rahatım biraz daha
Ama inan bana bulantın olursa bu günlerini arayacaksın
Boynuma takarım bı kapaklı yoğurt kovası kafama da bı huni ohhh tam Delirmeceler
Ona zaten çok üzülüyorum çok zor geçiyo Allah yardımcısı olsun ben bittim desene
JOYz E EbrarAsell
Forum hariç her yerdeler
Sıkıldılar herhalde bizden neyyyseee
Konuşmakla meşgullermiş sanırım özelden kendi aralarında konusuyolar bizden gizliii
Bilmiyorum artık canım bizi istemiyolarmı napıyo larBıze ihanet
Bende çok üzüldüm @kediseverkadin a bende oğlumda öyleydim bir de çalışıyordum o haldeOna zaten çok üzülüyorum çok zor geçiyo Allah yardımcısı olsun ben bittim desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?