Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç oluyorsun salı günü bende 6+2 de gitsem hem kese hem kalp görünürmü acep
Bilmiyorum ki keseyi görünce sormayı unuttum salı günü öğrenirim inşallah onu unutmazsam yine kalp atışı duyup ta sata göre 5 kusur ama tüp bebek tedavisi oldum ben o nasıl bilmiyorum

Bilmiyorum ki keseyi görünce sormayı unuttum salı günü öğrenirim inşallah onu unutmazsam yine kalp atışı duyup ta sata göre 5 kusur ama tüp bebek tedavisi oldum ben o nasıl bilmiyorum
Canım tüp bebek hafta hesaplama yaz internete ordan bi hesapla bakalım ben bilemedim senin tarihleri hesaplıycaktımda

Canım tüp bebek hafta hesaplama yaz internete ordan bi hesapla bakalım ben bilemedim senin tarihleri hesaplıycaktımda
5+5 gösteriyo embriyo transfer tarihini baz alırsam ama eşim bunda bı yanlışlık yokmu mantiksizlik var sanki deyip benim beynimle oynuyo

Zaten 6. 7. Haftada başlıyo bulantı canım ben gecen 2 gecedir cok kötüydüm bu gece rahatım biraz daha
Ama inan bana bulantın olursa bu günlerini arayacaksın
Ya psikolojik ya yediğim biseyden kaynaklı ya üşüttüm yada welcome anne diyo

Ona zaten çok üzülüyorum çok zor geçiyo Allah yardımcısı olsun ben bittim desene
Bende çok üzüldüm @kediseverkadin a bende oğlumda öyleydim bir de çalışıyordum o halde
Çok zordu gerçekten rabbim sabır versin ona sanada sorunsuz rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallahhhhhh banada tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…