- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
İnşallah en çok sana ama bence korisle senin daha basit gecsin inşallahBende çok üzüldüm @kediseverkadin a bende oğlumda öyleydim bir de çalışıyordum o halde
Çok zordu gerçekten rabbim sabır versin ona sanada sorunsuz rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhbanada tabi
E biz burdayken de siz yoksunuz dün sabaha kadar burdaydık nerdeydiniz hıııJOYz E EbrarAsell
Forum hariç her yerdeler
Sıkıldılar herhalde bizden neyyyseee
Konuşmakla meşgullermiş sanırım özelden kendi aralarında konusuyolar bizden gizliii
Geceleri uyuyoruz amaE biz burdayken de siz yoksunuz dün sabaha kadar burdaydık nerdeydiniz hııı
Dün gece öldüm öldüm dirildim ben lavabolarda kaldım hiç sormayın zaten neslihan sen nasılsın diyeeeE biz burdayken de siz yoksunuz dün sabaha kadar burdaydık nerdeydiniz hııı
Olsun seninde basit geçsinİnşallah en çok sana ama bence korisle senin daha basit gecsin inşallah
İtiraf edin özelden konustunuz dimi dedikodumu yaptınız dimiiiE biz burdayken de siz yoksunuz dün sabaha kadar burdaydık nerdeydiniz hııı
Ben uyumuyom ben gündüz uyuyomGeceleri uyuyoruz ama
Bizim elimize dolanan yok en azından senin durum bı tık daha vahim bebisle daha zor olur canımOlsun seninde basit geçsinCanım benim teşekkür ederim düşündüğün için
Yarasamısın sen kızBen uyumuyom ben gündüz uyuyom
Oyyy canım benim rabbim her zaman o güzel gönlüne göre versin inşallahhhhhh emiBizim elimize dolanan yok en azından senin durum bı tık daha vahim bebisle daha zor olur canım
Gece uykumu kocama bile değişmemBen uyumuyom ben gündüz uyuyom
Kız burda aktiftik işte gece niye yazmadın bişeyDün gece öldüm öldüm dirildim ben lavabolarda kaldım hiç sormayın zaten neslihan sen nasılsın diyeee
Ben ne diyorum sen ne diyon inşallah hamile kalırsın martta ben görürüm seniKız burda aktiftik işte gece niye yazmadın bişey
Len noluyoo dedikodunu yapcak bişey yaptın da haberimiz mi yokİtiraf edin özelden konustunuz dimi dedikodumu yaptınız dimiii
Neslihan öpüyorum seni kokulu kokuluBen ne diyorum sen ne diyon inşallah hamile kalırsın martta ben görürüm senisonra onun peşinden bi tane daha olur hah işte o zaman görcem ben seni ayagında bebek mesaj okumaya çalışcan sonra o telefonun ışıgına oda kalkmaya çalışacak o telefona bakmaya çalışacak heh görcem ben siziii hadi bakalim
Hee yaptım gece yazmamışım ya sizeee benn ama görcem sizi ben merak etmeyin hele o bebeler bi gelsinLen noluyoo dedikodunu yapcak bişey yaptın da haberimiz mi yok
Canımm bende seni öpüyom haNeslihan öpüyorum seni kokulu kokulu
E EbrarAsell de bi gelsin ona ayrı hesap sorucam zaten konuya bakıyo çıkıyo kim aktif olup yazmıyo belliLen noluyoo dedikodunu yapcak bişey yaptın da haberimiz mi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?