- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Gecen sene bnde bilmiyodum .Hayret ediyorum şu hamile olduğunu bilmeyenlere ya tlc de varya hamile olduğumu bilmiyordum diye bı program ne değişik insanlar hikayeler var gece gece ona sardım
E,cok tatli senle ugrasmak napalimmmAnam bunların bana sataşması bitmez
Hahah yalnız hap+spiralle hamile kalana ne diyosunn bebede ki doğma azmine baak ne engeller aşmışBordo Bereli
Ya benide gotur ya sende gitmeeBeta dan çakmam da arada idrar at kız
Napim gidem de konu monu mu açam gönüllü ovulasyon takibi yapılır diye
Valla bi mart topiği açmayı düşünmüyo değilim de ocak topiği gibi açıp da toz olursam sıkılıp diye şeetmiyomYa benide gotur ya sende gitmee
Kacirdigim yeri bulduuummmmmBen biraz geleneksel tıp yanlısıyım. Mesela ilk çocuğumda zırt bırt ultrasona giriyordum. Ne kadar zararı yok densede o güçlü ses dalgaları çocuğu yerinden sıçratacak kadar onu korkutuyormuş rahatsız ediyormuş.
bu soldaki ağrı devam ederse haftaya gideceğim mecburen ama en azından 6+0 olmayı bekleyeceğim
Amin kuzum amiinnn ☺tesekkur ederimgözün aydın canım benimmmm. Çok güzellll. Sağlıkla ilerlesin inşallah
O zaman hiiicc şeetme yaniiValla bi mart topiği açmayı düşünmüyo değilim de ocak topiği gibi açıp da toz olursam sıkılıp diye şeetmiyom
Verdi diane35 diye hayata küstürücü bişey
Kabul etmek nedemeekkkkSizlerde kabul ederseniz seve seve ortalıklarda olurum bende
topiği ilk açtığınızda görmüştüm çok uzun bi zaman olmamıştı ne kadar çok büyütmüşsünüz. Ve herkesler karnını doldurmuş burdaaJOYz kuzucuğumada bulaşsın bu uğur geç olsun güç olmasın
Dowerim onu benHee sıkıyom napim 15 güncüğü kaldı hapın
Daha neler neler yaşatıyo banaa bi bilsen
Dök wc.ye onuOta bka ağlayasım geliyo önüme geleni yiye yiye ağlamak istiyom
Bizde ugrasiyoz ovitrelle ile.Hic , prezervatif aklimizi gelmiyoSeninki daha kral olmuş hem de prezervatifle
Demii? Hiç kirpiğinizde mi karışmadı, dişinizde mi ağrımadı, hiç boğazınız gıcık olmadı mı bee nasıl bilmiyonuzz saçınızda mı yağlanmadı töbe töbee
Hap+spral= KomutanHahah yalnız hap+spiralle hamile kalana ne diyosunn bebede ki doğma azmine baak ne engeller aşmışBenimki aha böyle bekliyo orda kesin biri gelsin de onu alsın yumurtaya götürsün diye Babası kılıklı
Korkuyom tabikinee zaten beta hesaplarıma göre pazartesinden önce kese görülmez. Devam ederse gideceğim mecbur hafiflerse bir hafta daha duracağımKacirdigim yeri bulduuummmmmiste buraya saklanmiiss.Seni gidi seniiiii. bekleme ya, agri bu .Sen korkmuyonmuu
Bende 2 akşamdır aynı senin gibiyim midem alt üst sabahları bişeyim yok akşamları vuruyo bana da yaValla her sabah hayattan bezmiş uyanıyorum kızlar şu bulantılar yüzünden. Ne enerjim ne halim hiçbir şeyim olmuyor.Yaşamaya bile üşeniyorum öyle kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?