Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç etki göstermedi belli bişey bünyem taş gibi galiba ne ilaçlar ne hamilelik maşallah bana
Ohh maşallah Ben hiç öyle değilim yaa basit
bi ağrı kesicinin bile bütün yan etkilerini yaşarım. Anaa benim hamileliğim hiç çekilmez kesin

Bu ne doğurganlık yiğidimm derelerden tepelerden aşmış da gelmiş
Bizde anne tarafı öyle. Hepsi ya ilk geceden ya ilk aydan hamile kalmış. Ben de dalga geçerdim ilk seneden hamile mi kalınır. Evliliğin tadını çıkaracağım ben diye. Al sana dalga geçmek. 6. ayımda hamile kaldım Şimdi herkes o laflarımı hatırlatıp bana gülüyor

Seninki daha kral olmuş hem de prezervatifle

Hayret ediyorum şu hamile olduğunu bilmeyenlere ya tlc de varya hamile olduğumu bilmiyordum diye bı program ne değişik insanlar hikayeler var gece gece ona sardım

Hayret ediyorum şu hamile olduğunu bilmeyenlere ya tlc de varya hamile olduğumu bilmiyordum diye bı program ne değişik insanlar hikayeler var gece gece ona sardım
Demii? Hiç kirpiğinizde mi karışmadı, dişinizde mi ağrımadı, hiç boğazınız gıcık olmadı mı bee nasıl bilmiyonuzz saçınızda mı yağlanmadı töbe töbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…