- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Bende hiç etki göstermedi belli bişey bünyem taş gibi galibaBu progesteron hormonun sentetik hali herhalde eee mide bulantısı yapar o kesin. çekilir mi her gün her günHamilelikte de o yapıyo ya bulantıyı
Ohh maşallahBende hiç etki göstermedi belli bişey bünyem taş gibi galibane ilaçlar ne hamilelik maşallah bana
Kız prezervatifle hamile kalan çok çok ilk ben değilim
Birde nasil uyutuyo bi gorsenBu progesteron hormonun sentetik hali herhalde eee mide bulantısı yapar o kesin. çekilir mi her gün her günHamilelikte de o yapıyo ya bulantıyı
Benim icin ilksinKız prezervatifle hamile kalan çok çok ilk ben değilim
Heh tamam işte hamilelik belirtilerini de nu hormon yapıyo. Amaan benim midem bulanmasında herşeye razıyım mide bulantısından nefret ediyorumBirde nasil uyutuyo bi gorsen
Hiç unutmayacaksınız beniBenim icin ilksin
Heh tamam işte hamilelik belirtilerini de nu hormon yapıyo. Amaan benim midem bulanmasında herşeye razıyım mide bulantısından nefret ediyorum
Hiç unutmayacaksınız beni
Benim bir arkadaşım hap+ spiralle kaldı hamile
Bak bu ay hamile kalırsam bütün hamilelik topiklerine gidip yazıcam
Bu ne doğurganlık yiğidimm derelerden tepelerden aşmış da gelmişHiç unutmayacaksınız beni
Bizde anne tarafı öyle. Hepsi ya ilk geceden ya ilk aydan hamile kalmış. Ben de dalga geçerdim ilk seneden hamile mi kalınır. Evliliğin tadını çıkaracağım ben diye. Al sana dalga geçmek. 6. ayımda hamile kaldımBu ne doğurganlık yiğidimm derelerden tepelerden aşmış da gelmiş
Zaten sonucunda gelecek şeyi düşününce herşey kolaaylaşıyorAhh ya demiiYeter ki gelsin artık bebişler razıyız biz
Seninki daha kral olmuş hem de prezervatifleBizde anne tarafı öyle. Hepsi ya ilk geceden ya ilk aydan hamile kalmış. Ben de dalga geçerdim ilk seneden hamile mi kalınır. Evliliğin tadını çıkaracağım ben diye. Al sana dalga geçmek. 6. ayımda hamile kaldımŞimdi herkes o laflarımı hatırlatıp bana gülüyor
kreuzberg senNeresindesiinn
Vay arkadaş siz nasıl şanslısınız yaaaHiç unutmayacaksınız beni
Anam bunların bana sataşması bitmezSeninki daha kral olmuş hem de prezervatifle
Bizimki de bitmez ki hiç bi yerde rahat yok sanaaAnam bunların bana sataşması bitmez
Demii? Hiç kirpiğinizde mi karışmadı, dişinizde mi ağrımadı, hiç boğazınız gıcık olmadı mı bee nasıl bilmiyonuzz saçınızda mı yağlanmadı töbe töbeeHayret ediyorum şu hamile olduğunu bilmeyenlere ya tlc de varya hamile olduğumu bilmiyordum diye bı program ne değişik insanlar hikayeler var gece gece ona sardım
Bak bu ay hamile kalırsam bütün hamilelik topiklerine gidip yazıcamKORUNUNN
Bordo BereliBu ne doğurganlık yiğidimm derelerden tepelerden aşmış da gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?