İyi geceler kuzumHadi iyi geceler kızlar uyumayı deneyim bi atlatırım belkide sabah a psikolojik dir inşallah
Vallaa ben şuan o kadar sıkılıyorum ki forumda fıır dönüyorum o topik senin bu topik benimBen ne diyorum sen ne diyon inşallah hamile kalırsın martta ben görürüm senisonra onun peşinden bi tane daha olur hah işte o zaman görcem ben seni ayagında bebek mesaj okumaya çalışcan sonra o telefonun ışıgına oda kalkmaya çalışacak o telefona bakmaya çalışacak heh görcem ben siziii hadi bakalim
İnşallah hamile kalırsın da kalmaz boş vaktin emiVallaa ben şuan o kadar sıkılıyorum ki forumda fıır dönüyorum o topik senin bu topik benimYumurtlama takibi yok bat beklemece yok bebe zaten yok bomboooş boşlukta kaldım ben napim hee ben napim
Bi yardım et adamaAdama midem bulaniyo ya psikolojik ya yediğinden ya da normal dedim duramazsan haber et kapatıp dükkanı geleyim diyo gece vardiyasindaydi kaçacak yer ariyo resmen
Kız git uğraşır miyim onla çalışsın sabaha kadarBi yardım et adamaduramıyorum gel de
Boş vaktim olmamasını tercih ederim zaman mı beni öldürüyo ben mi zamanı öldürüyom belli değil böyleİnşallah hamile kalırsın da kalmaz boş vaktin emi
Dua ettim tutmadı beddua ediyim belki tutarda hamiş olursun
Sahi E EbrarAsell nerde ya
Anam delimi ne bak sende bebek senle yatmaya başlayınca kocanı özlersin hee öyle demeKız git uğraşır miyim onla çalışsın sabaha kadarrahat rahat yayila yayila yatayım canım yatağımda
Canım yaaa inşallah sanada nasip etsin rabbim meleklerinden inşallahhhhhhBoş vaktim olmamasını tercih ederim zaman mı beni öldürüyo ben mi zamanı öldürüyom belli değil böyle
Bende gezdim durdum kaç saattir buralarda alışveriş sitelerinde gözlerim ağrıdı artık boş boş yapcak biseu yok iş güç temizlik yasakBoş vaktim olmamasını tercih ederim zaman mı beni öldürüyo ben mi zamanı öldürüyom belli değil böyle
Anam delimi ne bak sende bebek senle yatmaya başlayınca kocanı özlersin hee öyle deme
Koray bu akşam iyi bi geldi hakkımdan keşke yakın olsanızda alsanız azcık oh desemBende gezdim durdum kaç saattir buralarda alışveriş sitelerinde gözlerim ağrıdı artık boş boş yapcak biseu yok iş güç temizlik yasakNeslihan gonder korisi de oynayak ecik
Amiiiiiin hele şu ay çabuk bitsinCanım yaaa inşallah sanada nasip etsin rabbim meleklerinden inşallahhhhhh
Ben alışkınım bebe bakma konusunda sağolsun gorumcecigimin 2.kizina resmen ben baktım doğumundan itibaren salak gibiKoray bu akşam iyi bi geldi hakkımdan keşke yakın olsanızda alsanız azcık oh desemvalla bi gün birinize bi gün birinize bırakırdım antrenman yapardınız
Gorecegiz nasip se inşallah bu yüzden ozleyelim yav çaresi var nasılsa
Biter inşallah kuzum biterr rabbim nasip etsin sanada inşallahAmiiiiiin hele şu ay çabuk bitsin
Hamile kalınca da mı boşluğa düşülüyo yav anam ne zaman çıkıcaz boşluktan. İş güç de mi yasak yoksa sen tüp bebeklisin diye mi e biride geçen ilişki yasak diyodu eeee off iyice darlandımBende gezdim durdum kaç saattir buralarda alışveriş sitelerinde gözlerim ağrıdı artık boş boş yapcak biseu yok iş güç temizlik yasakNeslihan gonder korisi de oynayak ecik
Öyle olur zaten canım herkesin işini gördüğün kadarsın bu dünyada bunu unutmaBen alışkınım bebe bakma konusunda sağolsun gorumcecigimin 2.kizina resmen ben baktım doğumundan itibaren salak gibişimdi arayan bile yok napiyon diye
Allah'tan erkek kız olsa hiç vermezValla bak koray 14 aylık 6. Ayından beri yatakta göremiyorum adamı bi çocuk yapmak için bir araya geldik oda oldu daha hiç göremem
Koray zaten elini tutsam cırlıyo babamı bırak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?