Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallaa ben şuan o kadar sıkılıyorum ki forumda fıır dönüyorum o topik senin bu topik benim Yumurtlama takibi yok bat beklemece yok bebe zaten yok bomboooş boşlukta kaldım ben napim hee ben napim

Adama midem bulaniyo ya psikolojik ya yediğinden ya da normal dedim duramazsan haber et kapatıp dükkanı geleyim diyo gece vardiyasindaydi kaçacak yer ariyo resmen

Vallaa ben şuan o kadar sıkılıyorum ki forumda fıır dönüyorum o topik senin bu topik benim Yumurtlama takibi yok bat beklemece yok bebe zaten yok bomboooş boşlukta kaldım ben napim hee ben napim
İnşallah hamile kalırsın da kalmaz boş vaktin emi
Dua ettim tutmadı beddua ediyim belki tutarda hamiş olursun
Sahi E EbrarAsell nerde ya

E EbrarAsell bir sorun varsa söyle bilelim konuya bakıp çıkıp bakıp çıkıp duruyosun konusmak istemiyosan onuda söyle simitçi gibi istenmediğim yere gidip durmayım bende

Boş vaktim olmamasını tercih ederim zaman mı beni öldürüyo ben mi zamanı öldürüyom belli değil böyle
Bende gezdim durdum kaç saattir buralarda alışveriş sitelerinde gözlerim ağrıdı artık boş boş yapcak biseu yok iş güç temizlik yasak Neslihan gonder korisi de oynayak ecik

Bende gezdim durdum kaç saattir buralarda alışveriş sitelerinde gözlerim ağrıdı artık boş boş yapcak biseu yok iş güç temizlik yasak Neslihan gonder korisi de oynayak ecik
Koray bu akşam iyi bi geldi hakkımdan keşke yakın olsanızda alsanız azcık oh desem valla bi gün birinize bi gün birinize bırakırdım antrenman yapardınız

Koray bu akşam iyi bi geldi hakkımdan keşke yakın olsanızda alsanız azcık oh desem valla bi gün birinize bi gün birinize bırakırdım antrenman yapardınız
Ben alışkınım bebe bakma konusunda sağolsun gorumcecigimin 2.kizina resmen ben baktım doğumundan itibaren salak gibi şimdi arayan bile yok napiyon diye

Hamile kalınca da mı boşluğa düşülüyo yav anam ne zaman çıkıcaz boşluktan. İş güç de mi yasak yoksa sen tüp bebeklisin diye mi e biride geçen ilişki yasak diyodu eeee off iyice darlandım

Valla bak koray 14 aylık 6. Ayından beri yatakta göremiyorum adamı bi çocuk yapmak için bir araya geldik oda oldu daha hiç göremem
Koray zaten elini tutsam cırlıyo babamı bırak diye
Allah'tan erkek kız olsa hiç vermez çevremdeki kız babaları analarını gormuyo goremiyo çocukları yüzünden komşumu yataktan kovuyo 3 yaşındaki kızı babamla tek yatcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…