Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah seniii siz hamile kalında ben hatırlatırım size orası bende geri geri sayamam ama 40 haftaya kadar ileri sayarım
Valla sabah dr.ye gidesim yok yaa. Diyorum ki, yumurta orda sperm orda.tutacaksa tutsun, buyusun , gunu gelincede dogmak isterse bbuyursun gelsin. Gelene kapimizda kalbimizde acik.Karar verdim, buay ignede ilacda kullanmicam.Daha onceki 2 Kere hamile kaldigimda yeni ewliydim. Ne yumurtlama bilirdim, ne akinti nin farkindaydim, ne ovulasyon test biliyodum.Onlar nasil kaldiysa buda kalsin. Herseyi cok bilmek iyi gelmiyo insana sanirim.

Hanımlar Takip ediyorum sizleri, Allah gönlünüze göre versin
benim adetim normalinde sali veya carsamba günü basliyor, sizce testi yarinmi yapayim yoksa daha bekliyeyimmi?
Napcan erkenden test yapipta? Silik cikacak koyulasacakmi merak edeceksin.iki gun sonra negative ciksa Allah korusun, kimyasal miydi diyeceksin.Biz yapmiyoruz artik adet oncesi test mest.Allah cc sizinde gonlunuze gore versin

Kızlar bata 4 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…