- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Valla sabah dr.ye gidesim yok yaa. Diyorum ki, yumurta orda sperm orda.tutacaksa tutsun, buyusun , gunu gelincede dogmak isterse bbuyursun gelsin. Gelene kapimizda kalbimizde acik.Karar verdim, buay ignede ilacda kullanmicam.Daha onceki 2 Kere hamile kaldigimda yeni ewliydim. Ne yumurtlama bilirdim, ne akinti nin farkindaydim, ne ovulasyon test biliyodum.Onlar nasil kaldiysa buda kalsin. Herseyi cok bilmek iyi gelmiyo insana sanirim.Allah seniii siz hamile kalında ben hatırlatırım size orası bende geri geri sayamam ama 40 haftaya kadar ileri sayarım
Napcan erkenden test yapipta? Silik cikacak koyulasacakmi merak edeceksin.iki gun sonra negative ciksa Allah korusun, kimyasal miydi diyeceksin.Biz yapmiyoruz artik adet oncesi test mest.Hanımlar Takip ediyorum sizleri, Allah gönlünüze göre versin
benim adetim normalinde sali veya carsamba günü basliyor, sizce testi yarinmi yapayim yoksa daha bekliyeyimmi?
Neslhannn, benden hic umutlu Olma zaten, cunku bana hic calis demedin.İnşallahhhhhh bu ay eklersin canım yaaaben kendimden umudu kestim senden umutluyum
Kız ne nispet yapcamAnladık be tamam kar yağdı oraya nispet nispet
Ben zaten sabah yatıyom yahu
iyi geceler canım benim
Dur hele senin yumurtlama bittimi ben onda beyaz akıntı var diye umutlandımNeslhannn, benden hic umutlu Olma zaten, cunku bana hic calis demedin.
Akıntı canımKizlar sari sari diye bahsettiginiz sey ne yaa
Sende ağlada çocuk aklını kaybetsinBenim aklim ermiyomu onun kadar. Bnde aglarim var gucumlee
Ben yumurtlamadan yani ilişkiden 11 gün sonra silik çizgi gördüm erken gebelik testinde 3 gün önce yani adetten belkide cıkar ama bence 1 gün daha bekleKızlar bata 4 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Tamam madem bekleyeyimBen yumurtlamadan yani ilişkiden 11 gün sonra silik çizgi gördüm erken gebelik testinde 3 gün önce yani adetten belkide cıkar ama bence 1 gün daha bekle
Ahahahah dayanamadım test yaptım sonuç negatifBen yumurtlamadan yani ilişkiden 11 gün sonra silik çizgi gördüm erken gebelik testinde 3 gün önce yani adetten belkide cıkar ama bence 1 gün daha bekle
Yaaa üzüliyimmi seviniyimmi senmiydin bebek istemeyen arkadaş burda benmi yanlış hatırlıyorumAhahahah dayanamadım test yaptım sonuç negatif
Evet bendimYaaa üzüliyimmi seviniyimmi senmiydin bebek istemeyen arkadaş burda benmi yanlış hatırlıyorum
Hımm tamam o zaman üzülmeme gerek yokmusEvet bendim
Yani akinti olursa berrak oluyor sari akinti yasayan kim??Akıntı canım
Evet gebelikte beyaz oluyo veya şeffaf bende çok açık sarı oluyo her ay oldugu gibi bu aydaYani akinti olursa berrak oluyor sari akinti yasayan kim??
10gundur burdada nispet aman kar yagiyo surekliKız ne nispet yapcamtamam onuda demem artık ne desem suç bunada ya
BuaymiiiiBen yumurtlamadan yani ilişkiden 11 gün sonra silik çizgi gördüm erken gebelik testinde 3 gün önce yani adetten belkide cıkar ama bence 1 gün daha bekle
Inek Saban agliyoya bi filminde cocuklarin hepsini kucagina toplayipSende ağlada çocuk aklını kaybetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?