Amiin canım hepimizin inşAllahYaa rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
Ben kendimi bıraktım seni takip edecem gözüm üstünde ona göreHerşey olabilirr ama kesin adet olucaksın demek olamaz o kadar
Ahahah yok yokBen kendimi bıraktım seni takip edecem gözüm üstünde ona göre
Sarı varmı sarı??
İyi iyi senden umutluyum ben yaa hadi bağalımAhahah yok yok
Beni de umutlandırıyon bak sen sonu hüsran olursa fena yapcam seniİyi iyi senden umutluyum ben yaa hadi bağalım
Taaam ya sustumBeni de umutlandırıyon bak sen sonu hüsran olursa fena yapcam seni
Havada pek soğukBeni de umutlandırıyon bak sen sonu hüsran olursa fena yapcam seni
Havada pek soğuk
Susamıyom ki benn
Taaam ya sustum
Yok yatıyom benTamam tamam konuş
Anladık be tamam kar yağdı oraya nispet nispetYok yatıyom beniyi geceler sanada yat uyu sabah erkenden yazarım bak he ona göre
Yorulmuşum bugün karın içindeuykum geldi tatlıs tatlış rüyalar gör inşallah
Bak seenn ,
Iyi geceleeeeerrrrrrrrrrrrrYok yatıyom beniyi geceler sanada yat uyu sabah erkenden yazarım bak he ona göre
Yorulmuşum bugün karın içindeuykum geldi tatlıs tatlış rüyalar gör inşallah
Benim aklim ermiyomu onun kadar. Bnde aglarim var gucumleeHe he sen öyle san uyutursun
Valla uyanman için gözüne parmak sokmakmı dersin ayaklarını kafana kafana vurmak mı dersin neler yapıyo neler baktı uyanmıyosun var gücüyle ağlıyo
Ben nerdedimkiBuurdayızz burdayızz.
Yani ben burdayım
Ne bicim guldurdun yaaHe ya biz kist büyütüyozmanyağız biz
Bnde diyom nediyo , seyretmiyom da bilemedimGüldür Güldür show da naime dedi ya o sözü ondan öyle dedimhee guutt gottt
Sarılar geldi ya ondan her ay aynı oluyo bu ayda aynı oldu inşallah senin vardır bebişin,
Evet ordan esinlendimCewaba bakkirik kirigi ceker.Sey gibi olmus. Deli deliyi dakkada,haci haciyi mekkede bulurmus.
Ben cok korkakim kiz kardanSorma yaaa gel kayalım kız çok güzel oluyo valla
Eyvah eyvaaahhhhhBeni de umutlandırıyon bak sen sonu hüsran olursa fena yapcam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?