- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Geç olabilir mi acaba gerçi anlamam pek doğal yöntemleri ben daha cok tüp aşılama iğne ilaç ilgi alanlarim yazar kızlarKızlar merhaba
24 -25 Ocak ovülasyon testi pik
26 Ocak silikleşti
Adet döngüm son 3 aydır hep 28 gün
Bu ayın 4ünde doktora gittim genel bi tahlil için gebelik testi de yaptılar fakat değerim 0 çıktı ama hala adetim gelmedi acaba kan testi yanlış sonuç vermiş olabilir mi yada döngünün 18. Gün olması geç döllenme mi sayılıyor ondan dolayı kan değerinde çıkmamış olabilir mi?
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinCanım adetin gelmediyse evde test yap belki gec döllenmedir daha yeni yükseliyordur değer rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada inşallah
İnşallah geç döllenme denilen şeydir ve sonucu bebiş olurGeç olabilir mi acaba gerçi anlamam pek doğal yöntemleri ben daha cok tüp aşılama iğne ilaç ilgi alanlarim yazar kızlar
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah geç döllenmedir Bütün belirtileri yaşıyorum 1 haftadır neredeyse bel ve sırt ağrısı kasıkta kısa süreli batmalar şiddetli baş ağrısı mide ekşimesi gibi ama adet olabilir diye de aklımda hep bi soru işareti var inşallah sonuç olumlu olur
Heee hayattaki şansımAmanın oda sanamı denk geldi kıızz
Sabreeet güzelleştiriyor rabbim şu an iyiceHeee hayattaki şansım
Bi ikize hayır dememSabreeet güzelleştiriyor rabbim şu an iyice
Ohh tadından yenmez nasi güzel olur Allah'ım duy biziiiiiiBi ikize hayır demem
Kıyamam sana yaaHeee hayattaki şansım
Stresli
Komsun geliversin 2 dk canım bişey olmaz nolcakStreslisulandırıcı iğnenin saati geliyo ve bugün pazar komşumun kocası evdedir eşim yatiyo uykudan uyandırsam yapamaz denedik bı kere boşa gitti benim vurmam lazım nasıl yapcam onu dusunuyorum
Güya pandemi yasak var gezmeye gitmiş güneşi görünce hanfendi msj attiydim disardayiz dediKomsun geliversin 2 dk canım bişey olmaz nolcak
Vay be millet geziyo dısarda biz evde duralım bi akıllı onlarGüya pandemi yasak var gezmeye gitmiş güneşi görünce hanfendi msj attiydim disardayiz dedi
Vay be millet geziyo dısarda biz evde duralım bi akıllı onlar
İyiyim canım çok şükür kanama bitince beta baktırıcam sıfırlanmış mı diye sonra da denemeye devam sen nasılsın
Aynen öyle canım minnet etmeyeceksin aslında kimseye mecbur kalmadıkçaVallaha ki ben cumadan yasak baslamadan anneme geçince bile laf atiyodu elime koz verdiki halbuki orda bı yere çıktığım da yok bı evden diğer eve vurabildim o korkuyu attım artık ihtiyacım kalmadı çok şükür insan zorda kalınca herşeyi beceriyomus
Bende iyiyim çok şükür canım teşekkür ederimİyiyim canım çok şükür kanama bitince beta baktırıcam sıfırlanmış mı diye sonra da denemeye devam sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?