Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç olabilir mi acaba gerçi anlamam pek doğal yöntemleri ben daha cok tüp aşılama iğne ilaç ilgi alanlarim yazar kızlar

Canım adetin gelmediyse evde test yap belki gec döllenmedir daha yeni yükseliyordur değer rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada inşallah
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah geç döllenmedir Bütün belirtileri yaşıyorum 1 haftadır neredeyse bel ve sırt ağrısı kasıkta kısa süreli batmalar şiddetli baş ağrısı mide ekşimesi gibi ama adet olabilir diye de aklımda hep bi soru işareti var inşallah sonuç olumlu olur

Evde test yap yarın sabah varsa cıkar zaten

Kızlar günaydın nasılsınız
jetese kuzum nasılsın varmı bi gelişme
Stresli sulandırıcı iğnenin saati geliyo ve bugün pazar komşumun kocası evdedir eşim yatiyo uykudan uyandırsam yapamaz denedik bı kere boşa gitti benim vurmam lazım nasıl yapcam onu dusunuyorum

Vallaha ki ben cumadan yasak baslamadan anneme geçince bile laf atiyodu elime koz verdi ki halbuki orda bı yere çıktığım da yok bı evden diğer eve vurabildim o korkuyu attım artık ihtiyacım kalmadı çok şükür insan zorda kalınca herşeyi beceriyomus
Vay be millet geziyo dısarda biz evde duralım bi akıllı onlar

Aynen öyle canım minnet etmeyeceksin aslında kimseye mecbur kalmadıkça

Kızlarr bişey sorucam şuan 4+6 haftalığım adetimin ilk günü beta 109 du 3 gün sonra 380 yani normal hesaplamalarıma göre Cuma Günü beta 6000 lere gelmiş olucak kese görünür mü? Boşuna gitmiş olmuyum bilgisi olan varsa cevap verirmisiniz Cuma günü görünmüş olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…