Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim diğer konudada yazdım sana 5+1 de beta 1500 de gördüm keseyi sende görürsün bence inşallah

Günaydın kizlar bende yorgunluk yemeklerden tiksinme falan başladı ya sendromlar a mi başlıyorum ki akşam kısır patates kızartması falan yaptım eşimle 3 4 çatal ya aldım ya almadım kisirdan hele patatesi hiic yiyemedim halbuki cok yağlı falannda yapmama rağmen tiksinti geliyo yemek düşüncesi gelince ve çok yorgun halsiz hissediyorum daha yataktan kalkamadım uykum var deli gibi halbuki akşam 11 buçuk gibi uyudum ki hemen uyumuşum dönmedim bile yatak ta sabah 6 buçuk gibi namaza kalktım hemde saat daha çalmadan ve ezandan önce eşimi falan gönderip geri yattım bu saat oldu daha da kalkmak istemiyorum

Aynısı bende de var bir de bu halsizlikle çalışmak zorundayım hiç iştahım yok hiç. Maşallah 10 11 saat uyuyorum

Demekkii meleğin kendini sana hissettirmeye başladı boşver yat benim gibi sabah kaldıranın yok nasılsa bugünlerin tadını cıkar bol bol yat

Bebik sağlıklı olsun, senin sağlığın yerinde olsun da belirtiler bir şekilde çekilir. Arada kötü hissedersen rapor alırsın. Kalp atışını ne zaman duyacaksınız?
İnşallah canım benim çok sağol. Özelde çalışıyorum tekim mecburum çalışmaya cuma günü gidicem cnm bakalım inşallah duyarız

Aynısı bende de var bir de bu halsizlikle çalışmak zorundayım hiç iştahım yok hiç. Maşallah 10 11 saat uyuyorum
Yaaa kıyamam sana Allah kuvvet versin zor çalışırken
Demekkii meleğin kendini sana hissettirmeye başladı boşver yat benim gibi sabah kaldıranın yok nasılsa bugünlerin tadını cıkar bol bol yat
Aynen öyle hissettiriyo galiba artık aynen vallaha yatıyorum yemek derdi de pratik zaten sıkıntı yok Allah'a şükür

Kızlar merhaba
Nasıl gidiyor sizde durumlar?
Ben berbat durumdayım. Her kokudan midem bulanıyor. Sabahları olurdu şimdi gün içinde sürekli oluyor.
Sürekli halsizlik var.
Kpss ye hazırlanıyordum hepsi kaldı.
Sürekli kendimi suçluyorum keşke daha dikkatli olsaydım.
Keşke hap kullansaydım bütün planlarım altüst oldu diye.
Onun suçu yok biliyorum.
Allah nasip etmiş nankörlük etme diyorum kendime ama bir türlü mutlu hissedemiyorum
Dokunsalar ağlayacağım

Canım hamilelik hormonlarından dolayı pişmanlık yorgunluk mutsuzluk halsizlik normal bende bazen koray var nasıl bakıcam diyorum bazen de iyiki olmuş diyorum bizim bi anımız bi anımızı tutmaz şimdi normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…