- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Bu hormonlar...Canım hamilelik hormonlarından dolayı pişmanlık yorgunluk mutsuzluk halsizlik normal bende bazen koray var nasıl bakıcam diyorum bazen de iyiki olmuş diyorum bizim bi anımız bi anımızı tutmaz şimdinormal yani
Yok yaa bakmıyom gebelik topiklerine mart topiğine yazdım ordan da ses çıkmadı bdv de falan takılıyorum napimJOYz canım napıyosun sesin cıkmıyo sıkıntıdan gezinmeye devam herhalde kız ovu testi takibimi yapıyon millete
Yok yaa bakmıyom gebelik topiklerine mart topiğine yazdım ordan da ses çıkmadı bdv de falan takılıyorum napim
Siz napıyonuzz sen nasılsıın
Bana karından baktı canım sen naptın nasıl gidiyor kontrol ne zamanKızlar hepinizin kese karından ultrason ile mi bakıldı?
Şu an doktordayım gelmeyecektim ama dış falan olur geç kalırım diye geldimBana karından baktı canım sen naptın nasıl gidiyor kontrol ne zaman
İyi yapmışsın canım kaç haftalıktı adete göre ben 5+1 de gördüm keseyi 1400 küsürdü betaŞu an doktordayım gelmeyecektim ama dış falan olur geç kalırım diye geldim
İnşallahhhhhh güzel haberlerle gelirsin canım mutlaka haber ver durumunuŞu an doktordayım gelmeyecektim ama dış falan olur geç kalırım diye geldim
Benim 1447 de vajinal gördü. Neden öyle oldu acabaİyi yapmışsın canım kaç haftalıktı adete göre ben 5+1 de gördüm keseyi 1400 küsürdü beta
İnşallahhhhhh güzel haberlerle gelirsin canım mutlaka haber ver durumunu
Benim rahim arkaya dönük o nedenle vajinal bakılacağını biliyordum betayı kafamdan hesapladım 2000 lerde olması lazım 5+5 im keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra inşallah kalp için gideceğimBenim 1447 de vajinal gördü. Neden öyle oldu acaba
Yaa hadi inşallah canım gözün aydınBenim rahim arkaya dönük o nedenle vajinal bakılacağını biliyordum betayı kafamdan hesapladım 2000 lerde olması lazım 5+5 im keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra inşallah kalp için gideceğim
Canım benimde cok küçüktü kese görüldüğündeBenim 1447 de vajinal gördü. Neden öyle oldu acaba
İnşallahBenim rahim arkaya dönük o nedenle vajinal bakılacağını biliyordum betayı kafamdan hesapladım 2000 lerde olması lazım 5+5 im keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra inşallah kalp için gideceğim
Belkide cnm zaten uyuzum o dra. Yenisine geçeyim de soru işaretlerim gitsin. Kaç haftalık olduğunu bile demedi. SevimsizCanım benimde cok küçüktü kese görüldüğünde
Vajinal daha net görmüştür belki doktorun
Yaaa niye öyle bir şey yaptıki insan bi söyler benimki hiç sormadan anlatıyo vallaBelkide cnm zaten uyuzum o dra. Yenisine geçeyim de soru işaretlerim gitsin. Kaç haftalık olduğunu bile demedi. Sevimsiz
İlgisiz. Beni dış gebelik diye 2 3 kere kendi çağırıp telaşlandırdı. Sonra da ay çok görüştük daha uzun süre görüşmeyelim diyor terbiyesiz. Bazıları gerçekten insanlıktan nasibini almamış mesleğine saygısı yok.Yaaa niye öyle bir şey yaptıki insan bi söyler benimki hiç sormadan anlatıyo valla
Sen hala değişmedin mi o doktoru???İlgisiz. Beni dış gebelik diye 2 3 kere kendi çağırıp telaşlandırdı. Sonra da ay çok görüştük daha uzun süre görüşmeyelim diyor terbiyesiz. Bazıları gerçekten insanlıktan nasibini almamış mesleğine saygısı yok.
Daha gitmedim ona. Şimdi başkasına randevu aldım.Sen hala değişmedin mi o doktoru???
Vajinal bakıldı bende daha çok kucuk diye sanırımKızlar hepinizin kese karından ultrason ile mi bakıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?