Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalınca da mı boşluğa düşülüyo yav anam ne zaman çıkıcaz boşluktan. İş güç de mi yasak yoksa sen tüp bebeklisin diye mi e biride geçen ilişki yasak diyodu eeee off iyice darlandım
Hamile kalıncada keseyi bekle kalbini bekle gece uykusu kaçar bilmem ne boşluğa düşülmese biz gezmeyiz buralarda

Hamile kalınca da mı boşluğa düşülüyo yav anam ne zaman çıkıcaz boşluktan. İş güç de mi yasak yoksa sen tüp bebeklisin diye mi e biride geçen ilişki yasak diyodu eeee off iyice darlandım
İş güç yapamıyorum bugün akşam 2 tabak vs makinaya attım ayakta 10ndkka bile durmamışimdir belim agridi bişey olmasın diye oturdum dikkat gerektiriyo 2 3 ay her konuda evet ilişki de yasak

Öyle olur zaten canım herkesin işini gördüğün kadarsın bu dünyada bunu unutma
Geç oldu ama öğrendim kız uzak olsa neyse diycem bı sokak yukarda 3 dkk bile değil kaynana da öyle 1 sokak aşağıda oda aynı 3 dkk bile değil zoruna gidiyo insanın sırf meraktan hastane zamanları arıyorlardı bende geç açıp isteksiz konuşuyorum aramiyolar 1 haftayo geckindir hiç anca yapma hiç bişey diyolar bu ev nasi ayakta bilmiyolar annem uzak olmasa habire de gidilmiyo yarım saat ama bu seferde eşim eve geliyo perişan oluyo ona gönlüm razı gelmiyo düzen kalmiyo Allah hayırlısıni versin herkese

Aynen herşeyin hayırlısı bu hayatta
Ama sen takma bunları bebişini düşün o doğunca kimse umurunda olmaz emin ol

Aynen herşeyin hayırlısı bu hayatta
Ama sen takma bunları bebişini düşün o doğunca kimse umurunda olmaz emin ol
Öyle yapmaya çalışıyorum da zor ya ama Neslihan herşeye koştur git gel gördüğün muamele eşim hiç cikartmiyo sesini biliyo çünkü goruyo essek değil ya anliyo ama bana hiç bişey demiyo boşver hallederiz ben yaparım ben ederim beni telkinliyo adam yani kalbini falan duyaydik biraz büyüsün zaten alincak eksik gedik onları tinlamam bile ozaman her açılır çeneleri yok şöyle yapın yok böyle yapın dicem ozaman lafımı içimde kalır yoksa

Canım özelden bişey yazcam tek değilsin bu konuda oku mutlaka

Yazamadım özele kapalı mesajın ya

Kızlar merhaba
24 -25 Ocak ovülasyon testi pik
26 Ocak silikleşti
Adet döngüm son 3 aydır hep 28 gün
Bu ayın 4ünde doktora gittim genel bi tahlil için gebelik testi de yaptılar fakat değerim 0 çıktı ama hala adetim gelmedi acaba kan testi yanlış sonuç vermiş olabilir mi yada döngünün 18. Gün olması geç döllenme mi sayılıyor ondan dolayı kan değerinde çıkmamış olabilir mi?

Canım adetin gelmediyse evde test yap belki gec döllenmedir daha yeni yükseliyordur değer rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…