Kızlar tekrar merhaba. Devam eden obulasyon testlerimi atıyorum size bu ay neler oldu ben anlayamadım. Dün doktora gittim bugünler yumurtlama günlerin dedi ama doktor çok üstün körü baktı gibi. Folikullerin var bu 10 gün bebek oluşursa olur dedi. Ama 9. Gün pik görmüştüm ben. Ayrıca bugünler yumurtlama günlerimse, bugünkü testte pik görmedim. Uygulama da bugun diye gösteriyor pik günümu ama pik gibi değil.
Kızlar hepiniz hamissiniz biliyorum ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İşin içinden çıkamadım. İnofolic combi kullanıyorum bu arada adet bitininden beri. Tekli olan foto bugunun. Kalanı diğer gunlerin. Eki Görüntüle 2779687 Eki Görüntüle 2779686
Canım naptınnn iyisiniz inşallahHeyecan basiyo beni zaman azaldıkçabakıp duruyorum saate zaman gelse de gitsek duysak diye ya
Canım jiç
Canım jiç
Bişey anlamadım ultrasonla bakmadı mı doktor neye göre bugünler yumurtlama günlerin dedi, yumurta görmedi mi kaç mm söylemedi mi? 9. Gün tam pik olmamış zaten ama bugün kaçıncı günündesin doktora kaçıncı gününde gittin anlayamadım çok karışık anlatmışsın
MaşallahSuperiz N Neslhannn kiiiiz ne mucize biseymis eşim perde arkasında ben ultrasonda ne harika ne tuaf 1 buçuk cm bişey in kalbi atiyo yakıt takir yaa dilim tutuldu o an napcagmi ne diycemi bilemedimzoru basardik dedi doktor haftaya perşembe yine gideceğiz vajinal bakti artık göbeğe doncek sanırım heralde inşallah ilaçlara aynen devam yerde miyim goktemi bilmiyorum duyduğumdan beri kulağımda o ses allahimmm herkese yaşatsın o duyguyu yaa
İnşallah kız hala bı değişik hissediyorum sesten dolayı mayisik mayhoş toplayamadim kendimiMaşallahçok sevindim canımmm iyi bilirim o duyguyu cok iyi anlıyorum senii inşallah böyle sağlıkla devam eder canım benim
Canım gözünaydııın maşallah bebişeeİnşallah kız hala bı değişik hissediyorum sesten dolayı mayisik mayhoş toplayamadim kendimirabbim bı can aldı dün miniğin kalbini verdi canım ananemin ölüm yılında kalbini duydum değişik duygular dayım ve anne olcagmi kap atışıyla anladım doktorun dediği gibi kız inanıyorum artık cok şükür Rabbime darısı herkese nasip olsun inşallah
İnşallahh canım inşallahİnşallah kız hala bı değişik hissediyorum sesten dolayı mayisik mayhoş toplayamadim kendimirabbim bı can aldı dün miniğin kalbini verdi canım ananemin ölüm yılında kalbini duydum değişik duygular dayım ve anne olcagmi kap atışıyla anladım doktorun dediği gibi kız inanıyorum artık cok şükür Rabbime darısı herkese nasip olsun inşallah
N Neslhannn kiiiz bal tarçın çörek otu diyo bak senin alanın cevapla hadiKızlarr merhaba forumda araştırırken buldm sizi. Bende de pko var ve bu ay bal tarçın çörekotu kürüne başladım adetin 2.günü başladım bugün 4.gün ama sanki baya azaldı gibi hissediyorum kanamam. Sizde de böyle oldu mu? Normalde 7 gün sürer. Birde yarın doktor kontrolüm var femara kullanmıştım geçen ay bu ayda devam edelim mi etmeyelim mi onu kontrol edicek. Kürle bir femara yada klomen kullanan ve sonuç alan var mı aranızda?
Canım bende pko var ve bu ay bal kür vesile oldu hamileyim çok şükürKızlarr merhaba forumda araştırırken buldm sizi. Bende de pko var ve bu ay bal tarçın çörekotu kürüne başladım adetin 2.günü başladım bugün 4.gün ama sanki baya azaldı gibi hissediyorum kanamam. Sizde de böyle oldu mu? Normalde 7 gün sürer. Birde yarın doktor kontrolüm var femara kullanmıştım geçen ay bu ayda devam edelim mi etmeyelim mi onu kontrol edicek. Kürle bir femara yada klomen kullanan ve sonuç alan var mı aranızda?
Bu ay bal çörek otu tarçın kullandım ben. Regl ile birlikte. Doktor da klomen ve ovitrelle yazdı. Yumurta 20mm olunca kullanmadım. Zaten o gün de çatlatma iğnesi yaptım. Aşılamanın 14. Günü ovülasyon testi yaptım pikti. Sonra tekrar yaptım ertesi günü çatlama gördüm yani bu ay 2 kere yumurtladım ben.yani klomen ve ovitrelle ile kullanmamamız mı lazım bu kürüCanım bende pko var ve bu ay bal kür vesile oldu hamileyim çok şükür
O kürle yumurta geliştirici ilaçları aynı anda kullanma yumurtaların fazla büyür çatlamaz kist olur
Kanama konusuna gelince benim adetimi etkilememişti bende 7 günde biter adetim normal di kanamam yani
Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir bu ay
Bal tarçın çörek otu kür yumurta kalitesi için çok etkili canım birde klomenle kullanırlırsa kist olur diye biliyorumBu ay bal çörek otu tarçın kullandım ben. Regl ile birlikte. Doktor da klomen ve ovitrelle yazdı. Yumurta 20mm olunca kullanmadım. Zaten o gün de çatlatma iğnesi yaptım. Aşılamanın 14. Günü ovülasyon testi yaptım pikti. Sonra tekrar yaptım ertesi günü çatlama gördüm yani bu ay 2 kere yumurtladım ben.yani klomen ve ovitrelle ile kullanmamamız mı lazım bu kürü
Bu ay da ilaç yazarsa doktor yine yumurta kontrolüne kadar kürü kullansam 7 gün yani sorun olmaz sanırımBal tarçın çörek otu kür yumurta kalitesi için çok etkili canım birde klomenle kullanırlırsa kist olur diye biliyorum
Yumurtaların fazla büyüyo ve çatlamıyo çatlamayınca da kist oluyo adetle atılıyor veya adetin gecikiyor doktor söktürücü gibi bişeyle adet olmanı sağlıyor veya doğum kontrol hapı ile
Ama doktor kontrolünde yumurtan 20 mm ken çatlatıldıysa sorun olmaz diye düşünüyorum canım
Ben sadece bal tarçın çörek otu kürü yaptım klomen çatlatma iğnesi felan kullanmadım hiç
bende doktor kontrolü ile kullanıyorum femarayı caınm sonrasında kontrole çağırıyor iğne vermek için ya da çatladı mı kontrol etmek için. O yüzden zzararı olmaz heralde diye düşnüyorum iğne olduktan sonraCanım bende pko var ve bu ay bal kür vesile oldu hamileyim çok şükür
O kürle yumurta geliştirici ilaçları aynı anda kullanma yumurtaların fazla büyür çatlamaz kist olur
Kanama konusuna gelince benim adetimi etkilememişti bende 7 günde biter adetim normal di kanamam yani
Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir bu ay
Bilmiyorum canım bir şey diyemem ama hem yumurta geliştirici ilaç hem kür aynı anda kullanılmamalı benceBu ay da ilaç yazarsa doktor yine yumurta kontrolüne kadar kürü kullansam 7 gün yani sorun olmaz sanırım
Olabilir canım doktor kontrolünde ise bişey olmaz inşallahbende doktor kontrolü ile kullanıyorum femarayı caınm sonrasında kontrole çağırıyor iğne vermek için ya da çatladı mı kontrol etmek için. O yüzden zzararı olmaz heralde diye düşnüyorum iğne olduktan sonra
Anladım canım. Teşekkür ederim.Bilmiyorum canım bir şey diyemem ama hem yumurta geliştirici ilaç hem kür aynı anda kullanılmamalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?