- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Sen çok ağır geçircen anlaşılan hamileliği yıpratma kendini canım ya hormonlarla birlikte bilinçaltında yapamadıkların beynini ele geçiriyoKızlar merhaba
Nasıl gidiyor sizde durumlar?
Ben berbat durumdayım. Her kokudan midem bulanıyor. Sabahları olurdu şimdi gün içinde sürekli oluyor.
Sürekli halsizlik var.
Kpss ye hazırlanıyordum hepsi kaldı.
Sürekli kendimi suçluyorum keşke daha dikkatli olsaydım.
Keşke hap kullansaydım bütün planlarım altüst oldu diye.
Onun suçu yok biliyorum.
Allah nasip etmiş nankörlük etme diyorum kendime ama bir türlü mutlu hissedemiyorum
Dokunsalar ağlayacağım
Hadi yaİlgisiz. Beni dış gebelik diye 2 3 kere kendi çağırıp telaşlandırdı. Sonra da ay çok görüştük daha uzun süre görüşmeyelim diyor terbiyesiz. Bazıları gerçekten insanlıktan nasibini almamış mesleğine saygısı yok.
Benimde vajinal aynen biraz büyüyünce karından rahat görülüyorVajinal bakıldı bende daha çok kucuk diye sanırım
İnşallah ilgili ve pozitif biri çıkarDaha gitmedim ona. Şimdi başkasına randevu aldım.
İnşallah cnmİnşallah ilgili ve pozitif biri çıkar
Evet hazır hissetmediğim anda oluncaSen çok ağır geçircen anlaşılan hamileliği yıpratma kendini canım ya hormonlarla birlikte bilinçaltında yapamadıkların beynini ele geçiriyo
İşte bu yüzden dr sık gitmek iyi değil ben sağlık ocağında beta baktım ne ikinciyi ölçtüm ne doktora gittim az arttı çok arttı bilmem ne diyeceklerdi ne gerek var. Kafamdan hesapladım ağrım olmasa yine gitmeyecektimİlgisiz. Beni dış gebelik diye 2 3 kere kendi çağırıp telaşlandırdı. Sonra da ay çok görüştük daha uzun süre görüşmeyelim diyor terbiyesiz. Bazıları gerçekten insanlıktan nasibini almamış mesleğine saygısı yok.
Vardan zarar gelmez:) Allah yokluğuyla sınamasın bence artık sadece ŞükretmelisinEvet hazır hissetmediğim anda olunca
Bende aynen öyle yaptımİşte bu yüzden dr sık gitmek iyi değil ben sağlık ocağında beta baktım ne ikinciyi ölçtüm ne doktora gittim az arttı çok arttı bilmem ne diyeceklerdi ne gerek var. Kafamdan hesapladım ağrım olmasa yine gitmeyecektim
Folik asiti gebelik öncesinde de kullanmıyorduysan doktora gidene kadar idareten bir şey al derim eczaneden. Bir arkadaşım epey sıkıntı yaşadı bu folik asit eksikliğinden ötürüBende aynen öyle yaptım
Normalde dün için çağırmıştı gitmedim 2 hafta sonra inşallah kalp atışı ve bebek görmeye gitcem
Bende hangi folikasit i kullanacağımı bilemediğim için gittim erken
Aynen canım benimBende aynen öyle yaptım
Normalde dün için çağırmıştı gitmedim 2 hafta sonra inşallah kalp atışı ve bebek görmeye gitcem
Bende hangi folikasit i kullanacağımı bilemediğim için gittim erken
Yo kullanıyorum şimdi canım teşekkür ederimFolik asiti gebelik öncesinde de kullanmıyorduysan doktora gidene kadar idareten bir şey al derim eczaneden. Bir arkadaşım epey sıkıntı yaşadı bu folik asit eksikliğinden ötürü
Onun hikayesi pek iyi bitmedi ama şimdi yeni bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Seninki de sağlıkla gelecek inşallahYo kullanıyorum şimdi canım teşekkür ederimne gbi sıkıntı yasadı arkadaşın şimdi iyimi bebek
Kendisi telaşlandırpe gel bakalım hemen dış gebelik olabilir diyordu. Yoksa ben kendim gitmedimİşte bu yüzden dr sık gitmek iyi değil ben sağlık ocağında beta baktım ne ikinciyi ölçtüm ne doktora gittim az arttı çok arttı bilmem ne diyeceklerdi ne gerek var. Kafamdan hesapladım ağrım olmasa yine gitmeyecektim
Boş ver unut o negatif yüklü doktoru. İnşallah işinde başarılı, insani yönü kuvvetli bir doktorla yeni bir sayfa açar, güzel güzel haberler alır getirirsin bizeKendisi telaşlandırpe gel bakalım hemen dış gebelik olabilir diyordu. Yoksa ben kendim gitmedim
Yaa üzüldüm rabbim şimdiki ne sağlık versin inşallah canımOnun hikayesi pek iyi bitmedi ama şimdi yeni bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Seninki de sağlıkla gelecek inşallah
YaaaHeyecan basiyo beni zaman azaldıkçabakıp duruyorum saate zaman gelse de gitsek duysak diye ya
İnşallah canım beniimBoş ver unut o negatif yüklü doktoru. İnşallah işinde başarılı, insani yönü kuvvetli bir doktorla yeni bir sayfa açar, güzel güzel haberler alır getirirsin bize
Kızlar tekrar merhaba. Devam eden obulasyon testlerimi atıyorum size bu ay neler oldu ben anlayamadım. Dün doktora gittim bugünler yumurtlama günlerin dedi ama doktor çok üstün körü baktı gibi. Folikullerin var bu 10 gün bebek oluşursa olur dedi. Ama 9. Gün pik görmüştüm ben. Ayrıca bugünler yumurtlama günlerimse, bugünkü testte pik görmedim. Uygulama da bugun diye gösteriyor pik günümu ama pik gibi değil.Eki Görüntüle 2774867 Kızlar adetim bitti bugün 4 gün oldu biteli. Yani döngünün 9. Günü oluyor. Yumurtlama mi goruyorum daha yeni bitti reglim amabı bakiverin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?