Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen çok ağır geçircen anlaşılan hamileliği yıpratma kendini canım ya hormonlarla birlikte bilinçaltında yapamadıkların beynini ele geçiriyo

Hadi ya
Bencede değiştir canım doktorunu sen haklısın

İşte bu yüzden dr sık gitmek iyi değil ben sağlık ocağında beta baktım ne ikinciyi ölçtüm ne doktora gittim az arttı çok arttı bilmem ne diyeceklerdi ne gerek var. Kafamdan hesapladım ağrım olmasa yine gitmeyecektim

Bende aynen öyle yaptım
Normalde dün için çağırmıştı gitmedim 2 hafta sonra inşallah kalp atışı ve bebek görmeye gitcem
Bende hangi folikasit i kullanacağımı bilemediğim için gittim erken

Bende aynen öyle yaptım
Normalde dün için çağırmıştı gitmedim 2 hafta sonra inşallah kalp atışı ve bebek görmeye gitcem
Bende hangi folikasit i kullanacağımı bilemediğim için gittim erken
Folik asiti gebelik öncesinde de kullanmıyorduysan doktora gidene kadar idareten bir şey al derim eczaneden. Bir arkadaşım epey sıkıntı yaşadı bu folik asit eksikliğinden ötürü

Kendisi telaşlandırpe gel bakalım hemen dış gebelik olabilir diyordu. Yoksa ben kendim gitmedim

Kendisi telaşlandırpe gel bakalım hemen dış gebelik olabilir diyordu. Yoksa ben kendim gitmedim
Boş ver unut o negatif yüklü doktoru. İnşallah işinde başarılı, insani yönü kuvvetli bir doktorla yeni bir sayfa açar, güzel güzel haberler alır getirirsin bize

Eki Görüntüle 2774867 Kızlar adetim bitti bugün 4 gün oldu biteli. Yani döngünün 9. Günü oluyor. Yumurtlama mi goruyorum daha yeni bitti reglim ama bı bakiverin ya
Kızlar tekrar merhaba. Devam eden obulasyon testlerimi atıyorum size bu ay neler oldu ben anlayamadım. Dün doktora gittim bugünler yumurtlama günlerin dedi ama doktor çok üstün körü baktı gibi. Folikullerin var bu 10 gün bebek oluşursa olur dedi. Ama 9. Gün pik görmüştüm ben. Ayrıca bugünler yumurtlama günlerimse, bugünkü testte pik görmedim. Uygulama da bugun diye gösteriyor pik günümu ama pik gibi değil.
Kızlar hepiniz hamissiniz biliyorum ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İşin içinden çıkamadım. İnofolic combi kullanıyorum bu arada adet bitininden beri. Tekli olan foto bugunun. Kalanı diğer gunlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…