Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar burda istediğiniz kadar konusabilirsiniz benden yana sıkıntı yok iyi oluyo böyle neşem yerine geldi Valla
Ben buraya gelince komşunun evine yanında annesi olmadan gelmiş çocuk gibi hissediyorum. Herkes hamile ahahhsjs Kocama diyeyim benim neyim eksik, çocuğumun diğer yarısını ver de ben de dahil olam

Ben buraya gelince komşunun evine yanında annesi olmadan gelmiş çocuk gibi hissediyorum. Herkes hamile ahahhsjs Kocama diyeyim benim neyim eksik, çocuğumun diğer yarısını ver de ben de dahil olam
Olsun kuzum nolcak bu topik ilk açıldığında kimse hamile değildi ki dışlamayız biz gel sen

Valla bende öyleyim canım ne isterse yiyorum 1 saat sonra bulantı başlıyo gözümün onu göresi gelmiyo daha yaa bi su kaldı tiksinmediğim

Yok söylemedi kaç mm oldugunu, ultrasonla baktı folikullerin var bu aralar yumurtlama olacak bu 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye gir dedi. Ben ovü de yapıyorum ama testte koyu bir pik görmedim henüz o yüzden sormustum. Ve 9. Günkü baya koyuydu hatta o gün gruba da atmistim, pik diye düşünmüştüm ben. Neyse artık gün aşırı ilişkiye girecegim bu kalan günlerde de. Önümüzdeki ay adetin 2. Gününden direk özele gideceğim. Bu böyle olmayacak çünkü. Teşekkür ederim yine de canım

Sen yine de dediğini yap canım doktorun ama 10 gün diye başından savacagına keşke bi takip etseydi, döngün kaç gün sen kaçıncı gün gittin bilmiyorum ama belirli bir güne kadar belli büyüklüğe ulaşamayan yumurtalar sağlıklı bir şekilde gelişip çatlayamıyolar genelde.Belli de olmaz tabi.Evet sen özele git takibini yaptır en iyisi. Umarım gerek kalmaz

Ben hamile değilim yaaa bunların hepsine ben uğurlu geldim sonra noldu kendime kalmadı tabii

Hadi bakalım. Piyasaya sürersin sonra, kıymeti artar
Eee ne demişler assolistler assolist doğurur Bunu da kim dediyse artık Bunlar şimdi hepsi hamile anca kendi dertleriyle uğraşıyolar ama ben öyle mi olcam Sonra hepsi benle ilgilencek
Züğürt tesellilerim nasıl ama pro dimi

Ben, 2-3 ay once menopur ve incir kùrù kullanmistim.Butun hormonlari , alt ust edip ,birbirine karistirmisti.Hormon ilaci kullanirken, yarardan cok zarar werdigini ogrenmis oldum boylece. Bosa 1ayim gitmisti , ustelik o ay yumurtlamam olmamisti.

E ecrin2455 ozet gecmisti butun okuduklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…