Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelin gız napıyon? Yürüyüşe çıkmıştım aklıma sen geldin. Gelip telefona bakıp yazdığını görünce şaşırdım. Cinsiyet öğrendiniz mi?

Gelin gız napıyon? Yürüyüşe çıkmıştım aklıma sen geldin. Gelip telefona bakıp yazdığını görünce şaşırdım. Cinsiyet öğrendiniz mi?
Kalp kalbe karşı wow wow wow.
Doktor kıza benziyo dedi ama daha 12. hafta bitmiş, net değil, bir dahaki gidişimde netleşir diye kocama bile söylemedim. Ama sana söyleyebilirim. Dur neydi neydi, uzaya ben de gelcem. Yemekleri yaparım. Camları silerim.
Sen napıyosun, tavsiye almaya geldim, bana da yolla bi şarkılar.

Ben diyorum bu sene kız bebek senesi diye Hemsirecik inanmıyor Gel de gör bak. Sana Stevie Wonder'ın Isn't She Lovely'sini gönderiyorum. Babasından gizli kutlama yapalım burada
Gel gel imece usulü halledicez artık

Canım kız bebekte bulantı cok olur diyolar sende varmı öyle bişey hayırlı olsun ve hoşgeldin aramıza bu arada
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh

Canım kız bebekte bulantı cok olur diyolar sende varmı öyle bişey hayırlı olsun ve hoşgeldin aramıza bu arada
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
İki ay falan bayağı fenaydı mide bulantım ama hafifledi, reflüden çok çekiyorum. N Neslhannn
Babası da ayrı manyak, söylesen de ben inanmam zaten sekizinci aya kadar bile değişebilir diyo. İki arkadaşının öyle olmuş, 8. ayda öğreneceğime şerefimle bekler doğunca görürüm o zaman napıyim. @terelellidenhalliceyim

Allah seniii rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hahhaha bir yandan haklı. Doğunca farklı cinsiyetle karşılaşan da var. Seninki kızdır ya. Kızdır o kız kız. Sen isim düşünmeye başla

İlk çocuk, sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez. Kocam da şehir dışında zaten çoğu zaman, arada evdeki kediye sataşıyorum, uykudan uyandırıp mıncıklıyorum, o da önce uyandırdım diye ters ters bakıyo, biraz daha mıncıklarsam patisiyle tepik atıyo bana.
Azcık ilgi istiyorum çok mu şey istiyorum yaa. @terelellidenhalliceyim

Kedinin suçu ney? Kabahati kocanda buluyorum. Çıkışa gidip dövelim mi? 👁👁

Kedine İbo'dan Be Nankör Kedi'yi gönderiyorum. Sağlam nankörmüş

Kızlar burda istediğiniz kadar konusabilirsiniz benden yana sıkıntı yok iyi oluyo böyle neşem yerine geldi Valla
Akşama kadar dört duvar, buraya sardım, neşe dersen var.
Başlıkta hamilelikten konuşuyolar, günlük liste veriyolar, ben şok.
Kız ben ne bulursam yiyorum, canım ne isterse mideye indiriyorum, milletin listesi varmış ya. Şimdi gidip muzla kaşar peyniri yicem, bebeğe kilo aldırıyomuş. Sende koş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…