Gelin gız napıyon? Yürüyüşe çıkmıştım aklıma sen geldin. Gelip telefona bakıp yazdığını görünce şaşırdım. Cinsiyet öğrendiniz mi?236 sayfa okunur mu? Okudum.
Yeri geldi dışarı çıktım, eve geldim okumaya devam ettim. Benimki de böyle bi işsizlik.
Heyecanlı bekleyişler yerini çok çok çok heyecanlı bekleyişlere bırakmış. 8 ay sonra başlığı uyuyamayan anneler ve çocukları olarak değiştirirsiniz artık.
Kalp kalbe karşı wow wow wow.Gelin gız napıyon? Yürüyüşe çıkmıştım aklıma sen geldin. Gelip telefona bakıp yazdığını görünce şaşırdım. Cinsiyet öğrendiniz mi?
Ben diyorum bu sene kız bebek senesi diyeKalp kalbe karşı wow wow wow.
Doktor kıza benziyo dedi ama daha 12. hafta bitmiş, net değil, bir dahaki gidişimde netleşir diye kocama bile söylemedim. Ama sana söyleyebilirim. Dur neydi neydi, uzaya ben de gelcem. Yemekleri yaparım. Camları silerim.
Sen napıyosun, tavsiye almaya geldim, bana da yolla bi şarkılar.
Ben bu senede bos gezicem galiba o yuzden cokta seyapmiyorumBen diyorum bu sene kız bebek senesi diyeHemsirecik inanmıyor Gel de gör bak. Sana Stevie Wonder'ın Isn't She Lovely'sini gönderiyorum. Babasından gizli kutlama yapalım burada
Gel gel imece usulü halledicez artık
Canım kız bebekte bulantı cok olur diyolar sende varmı öyle bişey hayırlı olsun ve hoşgeldin aramıza bu aradaKalp kalbe karşı wow wow wow.
Doktor kıza benziyo dedi ama daha 12. hafta bitmiş, net değil, bir dahaki gidişimde netleşir diye kocama bile söylemedim. Ama sana söyleyebilirim. Dur neydi neydi, uzaya ben de gelcem. Yemekleri yaparım. Camları silerim.
Sen napıyosun, tavsiye almaya geldim, bana da yolla bi şarkılar.
Rabbim seninde kucagını doldursun canım inşallah minik minik sağlıklı bebeklerleBen bu senede bos gezicem galiba o yuzden cokta seyapmiyorum
İki ay falan bayağı fenaydı mide bulantım ama hafifledi, reflüden çok çekiyorum. N NeslhannnCanım kız bebekte bulantı cok olur diyolar sende varmı öyle bişey hayırlı olsun ve hoşgeldin aramıza bu arada
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Allah seniii rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİki ay falan bayağı fenaydı mide bulantım ama hafifledi, reflüden çok çekiyorum. N Neslhannn
Babası da ayrı manyak, söylesen de ben inanmam zaten sekizinci aya kadar bile değişebilir diyo. İki arkadaşının öyle olmuş, 8. ayda öğreneceğime şerefimle bekler doğunca görürüm o zaman napıyim.@terelellidenhalliceyim
Bak bak laflara bak. Ağzından çıkanla kulağının duyduğunun bir olmadığının farkında mısın? Daha sana oğlan duası yapacağız dur. Ben ekmek paramı nerden çıkaracağım yoksaBen bu senede bos gezicem galiba o yuzden cokta seyapmiyorum
hahhaha bir yandan haklı. Doğunca farklı cinsiyetle karşılaşan da var. Seninki kızdır ya. Kızdır o kız kız. Sen isim düşünmeye başlaİki ay falan bayağı fenaydı mide bulantım ama hafifledi, reflüden çok çekiyorum. N Neslhannn
Babası da ayrı manyak, söylesen de ben inanmam zaten sekizinci aya kadar bile değişebilir diyo. İki arkadaşının öyle olmuş, 8. ayda öğreneceğime şerefimle bekler doğunca görürüm o zaman napıyim.@terelellidenhalliceyim
Kedinin suçu ney? Kabahati kocanda buluyorum. Çıkışa gidip dövelim mi? 👁👁İlk çocuk, sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez. Kocam da şehir dışında zaten çoğu zaman, arada evdeki kediye sataşıyorum, uykudan uyandırıp mıncıklıyorum, o da önce uyandırdım diye ters ters bakıyo, biraz daha mıncıklarsam patisiyle tepik atıyo bana.
Azcık ilgi istiyorum çok mu şey istiyorum yaa.@terelellidenhalliceyim
Kedine İbo'dan Be Nankör Kedi'yi gönderiyorum. Sağlam nankörmüşKedinin suçu benim kedim olması,süslü mavi tasmasını takıyoruz, sırt çantasına koyuyorum onu, hava almaya çıkıyoruz, alışveriş yapıyoruz, kızlara göz süzüyor, onlar mıncıklarken bişey yok, ben bi seveyim desem hemen bi tepik
@terelellidenhalliceyim
Devirdi uyuyo mikrop.Kedine İbo'dan Be Nankör Kedi'yi gönderiyorum. Sağlam nankörmüş
Hem tembel hem nankör. Süslü tasma ve çantada taşınmayı hak etmiyorDevirdi uyuyo mikrop.Hayatımda bunun kadar tembel bişey görmedim.
Aa atılıyor. Atıyorlar yani. Toplantıda mıymışım niye atılmıyormuş@terelellidenhalliceyim Mesaj niye atılmıyo sana yav, resim atıcaktım, başlığı sabote etmiyim diye.
Kızlar burda istediğiniz kadar konusabilirsiniz benden yana sıkıntı yok iyi oluyo böyle@terelellidenhalliceyim Mesaj niye atılmıyo sana yav, resim atıcaktım, başlığı sabote etmiyim diye.
Akşama kadar dört duvar, buraya sardım, neşe dersen var.Kızlar burda istediğiniz kadar konusabilirsiniz benden yana sıkıntı yok iyi oluyo böyleneşem yerine geldi Valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?