- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Ben öğünleri cogalttim hemen karnım acikiyo önceden 2 öğün yerdim sabah ve akşam şimdi öğleden sonra ikindi yatmadan önce de eklendiAkşama kadar dört duvar, buraya sardım, neşe dersen var.
Başlıkta hamilelikten konuşuyolar, günlük liste veriyolar, ben şok.
Kız ben ne bulursam yiyorum, canım ne isterse mideye indiriyorum, milletin listesi varmış ya. Şimdi gidip muzla kaşar peyniri yicem, bebeğe kilo aldırıyomuş. Sende koş.
Ooooo hanfendi nerelerdesiniz yaaa siz yoksunuz kaç gündürBen sana demistim , alttan bakacak diye.Yok gorumcesininkine ustten bakilmismis, yok ikisindede yanindaymismis.Mişmuş yok
Tabi biz çıkacaz aradan senle ilgilencezAmacım en küçççük ve en kıymetli bebişi doğurmak
Aynen öyle canım inşallah sizlerede uğurlu gelir burasıheheh biliyorum biliyorum açılış hikayesini. ilk gününde denk gelmiştim. birbirinize ne kadar uğurlu geldiniz maşallah
Ben hamile değilim yaaa bunların hepsine ben uğurlu geldim sonra noldu kendime kalmadı tabii
Görmemişim yoksa okunur mu, deli işi.Ben öğünleri cogalttim hemen karnım acikiyo önceden 2 öğün yerdim sabah ve akşam şimdi öğleden sonra ikindi yatmadan önce de eklendiaha bide kocayı gönderince atiyom ağzıma çünkü gurulduyorum yatamıyorum öyle olunca
E EbrarAsell Yaaaaa çokkk sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım@birbebekmeselesi N Neslhannn @LaRisaCca @eklinac B Bilgi012 , E ecrin2455 @goldenarrow12 @teolog8579 VE etiket yapamadigim Arkadas larim.BHCG 98.Eki Görüntüle 2776927
Aaa evet canım tamam
Kaç haftalık canım senin kiBugün gittim dr a kalp atışını karından duyamadı haftaya gel dedi. Kese 22mm olmuş inşallah haftaya duyarız
6+1 de gitmiştim. Kese hesaplamasına göre kendim 7.5 hafta gibi buldum ama bilemiyorum. Doktor şu kdr hafta demedi sadecr kese boyutunu söyledi. İnşallah canıım beniimKaç haftalık canım senin ki
İnşallahhhhhh duyarsın en kısa zamanda
Anladım canım sağlıkla ilerler inşallah6+1 de gitmiştim. Kese hesaplamasına göre kendim 7.5 hafta gibi buldum ama bilemiyorum. Doktor şu kdr hafta demedi sadecr kese boyutunu söyledi. İnşallah canıım beniim
İnşallah canım hepimizinAnladım canım sağlıkla ilerler inşallah
Canım yeni gördüm. Rahim arkaya dönük olmasının hiç bir önemi yok sadece 7-8 hafta dolana kadar karından bebek görünmüyor onun harici her şey normalAaa evet canım tamam@Hafsa_23 den dönüş bekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?