Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben öğünleri cogalttim hemen karnım acikiyo önceden 2 öğün yerdim sabah ve akşam şimdi öğleden sonra ikindi yatmadan önce de eklendi aha bide kocayı gönderince atiyom ağzıma çünkü gurulduyorum yatamıyorum öyle olunca

Ben sana demistim , alttan bakacak diye.Yok gorumcesininkine ustten bakilmismis, yok ikisindede yanindaymismis.Mişmuş yok
Ooooo hanfendi nerelerdesiniz yaaa siz yoksunuz kaç gündür

Anam ne bileyim normal çocuk değilmiş ki tüp farklı demekki yengem falan da şaşırdı alttan baktı deyince bı millet te bilmiyo napsin benle öğreniyor

E ecrin2455 ozet gecmisti butun okuduklarini
Görmemişim yoksa okunur mu, deli işi.
Akşam üstü beşte yediğim akşam yemeği sabah altıda uyutmuyosa ben yemek yemeye de korkarım, nitekim korkuyorum da. Milet kilo alıyo, ben mecburiyetten vericem galibaa.

Kızlar merhaba rahmin arkaya dönük olması ilk zamanlar ultrasonda bebeği görmeyi zorlaştırır mı

Merhabalar arkadaşlar. Yumurtlama 2 kere birliktelik oldu. Regl tarihim 18 Şubat olarak gözüküyor. En erken ne zaman öğrenebilirim negatif vey pozitif olduğunu. Aslında 1 çocuğum var ama aradan epey zaman geçti unuttum gitti herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…