Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yumurtlamadan sonra 12. Gün silik çizgi görmüştüm canım

Ahhh ne güzel. Be bugün dayanamayıp yaptım ama negatif ti acaba erken mi diye düsundum. Birliktelik üzerinden henüz 1 hafta geçti. Gelecek haftaya kadar yapmamaliyim test. Uffff ne zormuş yahu beklemek. İlk çocuğumda hemen ilk ay olmuştu , bakalım bu bekletecekmi

İnşallahhhhhh sağlıkla gelir miniğin bekletmeden annesi

Ben yumurtlamadan sonra 12. Gün silik çizgi görmüştüm canım
Neslihancım ya bisey sorcam
Geçen konuşmuştuk senle
Ben 30 ocakta yumurtlama görmüştüm 9 şubatta da test yaptım 2.çizgi çok silikti gözükmüyor gibiydi
Bugün 12 şubatta yaptım sanki yumurtlamaya benziyor gibi bilemedim sence nedir kuzum atıyorum fotoları
9 şubat
12 şubat
Bunlar ovulasyon testi bu arada

Eklentiler

• 20210209_133004.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 20210212_111902.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 35
Bak şimdi Fox ta gördüm hamilelikte bulantı için yarım limon üzerine tuz karabiber döküp yeyin diyo murat Topoglu
Çok yaptım
6 tane limon yedim aynı şekilde canım bana mısın demedi.
Yumuşatıcı kokusundan abuk subuk kokulara kadar midemi bulandırıyor

Canım bence eger bebekten dolayı koyu ise kaset testte de silik çizgi görme ihtimalin var
2. Kezmi yumurtladıgını düşünüyosun bu ay
Bence bi test yap gebelik testi canım
Yumurtlamaysa da kendini bilirsin varmı yumurtlama belirtin yada hamilelik belirtin
Ama bence test yap şüphen varsa
İnşallahhhhhh bebektir

Çok yaptım
6 tane limon yedim aynı şekilde canım bana mısın demedi.
Yumuşatıcı kokusundan abuk subuk kokulara kadar midemi bulandırıyor
Seni çok iyi anlıyorum canım kuzenim de aynı senin gibiydi doktor bulantı hapı verdi o bile fayda etmedi
Şimdi 22. Haftasında felan bebek daha yeni gecti bulantısı kız onunkinin cinsiyeti de
Bebek karında hareket etmeye başlayınca gecer demişler cidden bebeği de daha yeni hareket etmeye başlamış karnında oğlum da 3. Ayda hissetmiştim hareketlerini bunda daha yeni hissediyorum dedi inşallah tez vakitte gecer senin bulantında

Gebelikten dolayıda koyulaşma oluyomus ya ondan diyorum hcg testi yap diye canım

Gebelikten dolayıda koyulaşma oluyomus ya ondan diyorum hcg testi yap diye canım
Ayy inşallah kuzum
Reglime 5 gün var daha o yüzden çıkar mı bilmiyorum belirtim de pek yok
Geçen ay psikolojik mide bulantısı kasık ağrısı baş dönmesi yaşamıştım beynim oyun oynamış bana:)
Sadece 2 gündür geceleri ateş basması terleme var başka belirtim yok bugün de regl olcakmış hissi var hafif ağrım var sürekli bakıyorum gelmiş mi diye
Pazartesi test yapayım o zamana kadar regl gelmezse diye düşündüm hem 2 gün kalmış olacak regle
Erken testim yok normal test var o yüzden
Bu ay da bi umutsuzum ki Allahım affetsin çok umutlanınca sonra ağlıyorum baya o yüzden kendimi negatife hazırlıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…