- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
EdepsüzzzzzDur hele senin yumurtlama bittimi ben onda beyaz akıntı var diye umutlandım
Sen çalışıyon zaten her gece yoksun meydanda
Ahahahah dayanamadım test yaptım sonuç negatif
Şaka diyorum kız senin yumurtalar bi belli olsun hele senden de ümitleniriz daha senin yumurta nerde o belli değilEdepsüzzzzzcalismiyomda hergece saatlerimiz tutmuyo.biz 10da oturuyo oluyoruz kocisimle , siz 12 oldu diye yatiyonuz. vallahi yok oyle bisey. simdi dr.den geldim.saat 3de aricaklar gutgutlar.kan sonucu icin. Ogrencez bakalim nolmus yimirtalarin durumu.hfta sonu catlamisda diyebilir,bugun catlayacakda .Farketmez calistim ben zaten
Cok fenasin sen.Kız yokkk oğlumdaaa
Ahaha hatırladımInek Saban agliyoya bi filminde cocuklarin hepsini kucagina toplayip
Daha yumurtlamadan 3 4 gün anca gectiCok fenasin sen.sewindiydim iyiki 5dakika cik.
Şaka diyorum kız senin yumurtalar bi belli olsun hele senden de ümitleniriz daha senin yumurta nerde o belli değil
Belki erken yumurtlama erken dollenme oldu .rahatla bi belirti de buldurtmuyonDaha yumurtlamadan 3 4 gün anca gectine ara cıkacak sen bizi takip etmiyonmu napıyon hem bu ay benim umudum yok beni şimdiden negatife sayın
Gut gut lar ultrasonda bakmadımı bişey demedimisahi nerdeki yumurta larim.tavuklarinki bile belli nerde .benimki yok ortadalarda
Belirti sıffır sıffır sıffırBelki erken yumurtlama erken dollenme oldu .rahatla bi belirti de buldurtmuyon
Yok gulum cuma baktiya dahakucuk demisti, bugun sadece kan aldilar. Kandan gorup soyleyeceklerGut gut lar ultrasonda bakmadımı bişey demedimi
Belirti sıffır sıffır sıffır
Resmen beynimde vazgecti benden oda vermeyo belirti psikolojik de olsa
Anladım hadi güzel haberlerle gel inşallah canımYok gulum cuma baktiya dahakucuk demisti, bugun sadece kan aldilar. Kandan gorup soyleyecekler
Evet biraz fazla oldu sanırımCok rahatlattik beyinleri cookk
Canım afedersin Benim beyaz akıntı yine başladı
Anladım hadi güzel haberlerle gel inşallah canım
Ewet ewet okadar fazla olduki, ilk defa, 18.gunde catlatmak istiyoEvet biraz fazla oldu sanırım
Ben dun gece burda hamile bi bayan sey yazmis,( etiket nasil yapiyonuz ya , bilsem etiketlicektim .)koyu sari yogun akintim oluyo normal yazmis.Daha yumurtlamadan 3 4 gün anca gectine ara cıkacak sen bizi takip etmiyonmu napıyon hem bu ay benim umudum yok beni şimdiden negatife sayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?