- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Sağol hayatım benimSeni çok iyi anlıyorum canım kuzenim de aynı senin gibiydi doktor bulantı hapı verdi o bile fayda etmedi
Şimdi 22. Haftasında felan bebek daha yeni gecti bulantısı kız onunkinin cinsiyeti de
Bebek karında hareket etmeye başlayınca gecer demişler cidden bebeği de daha yeni hareket etmeye başlamış karnında oğlum da 3. Ayda hissetmiştim hareketlerini bunda daha yeni hissediyorum dedi inşallah tez vakitte gecer senin bulantında
Allah yardımcin olsun canım bı an önce geçsin inşallah yaÇok yaptım
6 tane limon yedim aynı şekilde canım bana mısın demedi.
Yumuşatıcı kokusundan abuk subuk kokulara kadar midemi bulandırıyor
Nasıl müthiş bişey ya o anKızlar benim 6+1 imiş ben 7 sanıyordum.
Ama kalp atışını duydum
Valla ben devlet hastanelerine pek güvenmiyorum ama artık bakacağız benim takvimde 7+0 yazıyorNasıl müthiş bişey ya o anbenim takvimde de 6+2 yaziyo doktor 5 buçuk 6 demişti salı gunu
Bugün duydum 6+1 deKızlar selam 5+2 de karından kesemizi gördük doktor herşey yolunda dedi ama kocaman bir çikolata kistim varmış tam 11 12 cm arası %90 küçülür dedi bu kadar büyük bir kistle hamile kalmış olmam bir mucizeBu kistin tedavisinde hamile kalmakmis 7+3 de kalp atışı için gün verdi sizler ne zaman duydunuz kalp atışını
Regle 5 gün kala adet hissi bende de oldu ve bel ağrısından kıvrandım resmenAyy inşallah kuzum
Reglime 5 gün var daha o yüzden çıkar mı bilmiyorum belirtim de pek yok
Geçen ay psikolojik mide bulantısı kasık ağrısı baş dönmesi yaşamıştım beynim oyun oynamış bana:)
Sadece 2 gündür geceleri ateş basması terleme var başka belirtim yok bugün de regl olcakmış hissi var hafif ağrım var sürekli bakıyorum gelmiş mi diye
Pazartesi test yapayım o zamana kadar regl gelmezse diye düşündüm hem 2 gün kalmış olacak regle
Erken testim yok normal test var o yüzden
Bu ay da bi umutsuzum ki Allahım affetsin çok umutlanınca sonra ağlıyorum baya o yüzden kendimi negatife hazırlıyordum
Canım naptın kontrol nasıl geçti iyisiniz inşallahSağol hayatım benim
Bugün kontrolüm var gidiyorum şimdi.
Muhtemelen kilo verdim hissediyorum
Benim annemin de böyleymiş.
Her şeyden tiksindim resmen
iyiyiz canım bir sıkıntı yok çok şükürCanım naptın kontrol nasıl geçti iyisiniz inşallah
Maşallahiyiyiz canım bir sıkıntı yok çok şükür
Son 1 test kaldı canımRegle 5 gün kala adet hissi bende de oldu ve bel ağrısından kıvrandım resmen
Bende umutsuzdum ama rabbim nasip ettiinşallah sende bu ay kavuş mucizene test yaparsan beni etiketle mutlaka
Bide eger varsa bebek ovu testi silikleşmez diye biliyorum canım ovu testine devam edebilirsin varsa elinde
O yüzden hala tüp doktoruma gidiyorum su riskli dönemleri atlatana kadar düzene gireyim bı devlete gitsem belki ilaçları vercek vermiycek laparoskopi maceramla güvenimi bitirdi sağolsun şehir hastanesiValla ben devlet hastanelerine pek güvenmiyorum ama artık bakacağız benim takvimde 7+0 yazıyor
Göremiyorum eskisi gibi buralarda sıkıldın galiba bizdenyok benim çocuğum şıp diye olangillerden değil tüp bebesi
Yazmiyosun eskisi kadar birbebekmeselesi falan da yazmiyoOlsuuunnnn, tüp bebesi , aşi bebesi , hormon ignesi bebesihepsinin 2 eli 2 bacagi var. Sıkılmadim o da nerden ciktiiii?
Sen git bana ne bakıyon sensenin durumun farklı kan ilacı kullanıyosun sen canım
İğne yapmayıda mı öğrendin sennAaa sadece o mu lütfen sabah akşam fitil estrofem haftalık günlük iğne foligi tiroidi hey yavrum hey bı poşet ilaçla geziyorum 13 ocaktan beri bide 30 undan 10 una kadar yediğim iğneler onları saymıyorum bile eşim akşam durmuş sen yapabiliyo mu emin misin dedi hee yapiyom napayım alıştım dedim bana da yaparsın sinir olunca falan diyo ayağını denk al dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?