Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol hayatım benim
Bugün kontrolüm var gidiyorum şimdi.
Muhtemelen kilo verdim hissediyorum
Benim annemin de böyleymiş.
Her şeyden tiksindim resmen

Kızlar selam 5+2 de karından kesemizi gördük doktor herşey yolunda dedi ama kocaman bir çikolata kistim varmış tam 11 12 cm arası %90 küçülür dedi bu kadar büyük bir kistle hamile kalmış olmam bir mucize Bu kistin tedavisinde hamile kalmakmis 7+3 de kalp atışı için gün verdi sizler ne zaman duydunuz kalp atışını

Bugün duydum 6+1 de

Regle 5 gün kala adet hissi bende de oldu ve bel ağrısından kıvrandım resmen
Bende umutsuzdum ama rabbim nasip etti inşallah sende bu ay kavuş mucizene test yaparsan beni etiketle mutlaka
Bide eger varsa bebek ovu testi silikleşmez diye biliyorum canım ovu testine devam edebilirsin varsa elinde

Son 1 test kaldı canım
İnşallah

Valla ben devlet hastanelerine pek güvenmiyorum ama artık bakacağız benim takvimde 7+0 yazıyor
O yüzden hala tüp doktoruma gidiyorum su riskli dönemleri atlatana kadar düzene gireyim bı devlete gitsem belki ilaçları vercek vermiycek laparoskopi maceramla güvenimi bitirdi sağolsun şehir hastanesi

N Neslhannn biz habire gidek sen 2.nasilsa otur yerinde oh ne güzel vallaha ya gitmeyi istemiyorum çok fazla aslında ama ya bişey olursa korkusu zor buldum çabuk kaybetmeyim

Sen git bana ne bakıyon sen senin durumun farklı kan ilacı kullanıyosun sen canım
Aaa sadece o mu lütfen sabah akşam fitil estrofem haftalık günlük iğne foligi tiroidi hey yavrum hey bı poşet ilaçla geziyorum 13 ocaktan beri bide 30 undan 10 una kadar yediğim iğneler onları saymıyorum bile eşim akşam durmuş sen yapabiliyo mu emin misin dedi hee yapiyom napayım alıştım dedim bana da yaparsın sinir olunca falan diyo ayağını denk al dedim

İğne yapmayıda mı öğrendin senn aferin sanaaa baktın kızdırıyor sende bas ona iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…