Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O yüzden hala tüp doktoruma gidiyorum su riskli dönemleri atlatana kadar düzene gireyim bı devlete gitsem belki ilaçları vercek vermiycek laparoskopi maceramla güvenimi bitirdi sağolsun şehir hastanesi
Valla bende özelle devam etmek isterdim lakin muayene ücreti dolayısıyla etmemem daha hayırlı

Canım regline 5 gün yok 30 ocakta yumurtlama gördüysen eğer bugün yarın regl olman lazım :) O koyulaşma da gebelikten olabilir bak

Kız ben onu hiç hesaplamadım yaaa aynen 13. Günü bugünnn M e g g doğru söylüyo kız sen test yap yarın hasta olmazsan inşallah vardır yaa
Yok kız 14. Günü hatta 30 u bir sayıyosun çünkü. Ben genelde 16. Gün regl oluyorum
Test yap sabaha varsa çıkar kesin inşallah M e g g

Canım regline 5 gün yok 30 ocakta yumurtlama gördüysen eğer bugün yarın regl olman lazım :) O koyulaşma da gebelikten olabilir bak
Canım adetimin 10.günü yumurtladım yani erken yumurtladım ondan uygulamaya göre de haftaya çarşamba regl günüm diye gösteriyor bilemedim ki hiç de belirtim yok arada scak basması dışında

Yok kız 14. Günü hatta 30 u bir sayıyosun çünkü. Ben genelde 16. Gün regl oluyorum
Test yap sabaha varsa çıkar kesin inşallah M e g g
Kız ben onu hiç hesaplamadım yaaa aynen 13. Günü bugünnn M e g g doğru söylüyo kız sen test yap yarın hasta olmazsan inşallah vardır yaa
İnşallah ya kuzular
Bugün yumurtlama gördükten sonraki 13.gün yarın 14.gün
Benim döngüm kısa 22 gün 24 günde bir oluyorum
Yarın da son ovu testini deneyeyim diye düşündüm ona göre pazar veya pazartesi gebelik yaparım
Bu ay da hiç belirtim yok ya umutlanmamıştım pek inşallah olmuştur tabi ağlarım mutluluktan

Aman göz yaşların inşallah mutluluk göz yası olur canım benim bak mutlaka yaz buraya varsa da yok sa da olmayanı dışlamıyoruz biz hep beraber bir dahaki ayı bekliyoruz yine olana kadar yola devam bak bizim JOYz mart kedimize oda bekliyo

Canım adetimin 10.günü yumurtladım yani erken yumurtladım ondan uygulamaya göre de haftaya çarşamba regl günüm diye gösteriyor bilemedim ki hiç de belirtim yok arada scak basması dışında
Cıkss döngün önemli değil yumurtlamadan sonra 14-16. Gün adet olunur Farketmez ki şuan hamilelik testlerinde çıkar zaten var gibi sankiii

Kız catlamayı 1. Gün sayıyolar yaaaa öyle değil mi
Yok kuzum çift çizgi görüldüğü ilk gün bir sayılıyor ben öyle biliyorum.İlk kez ovulasyonu bi sayfadan almıştım ben takibini yapıyordu satan kadın öyle saydırıyordu valla

Cıkss döngün önemli değil yumurtlamadan sonra 14-16. Gün adet olunur Farketmez ki şuan hamilelik testlerinde çıkar zaten var gibi sankiii
Yaa heycanlandım bak şimdi
O zaman yarın da ovulasyon yapayım pazar gebelik test deneyeyim pek beklentim olmasa da
İnşallah canım yaa yazarım mutlaka:) regl olunca ped ile pataklayasım geliyor ufak bi cinnet hali bende marta odaklanmıştım şimdiden çünkü bu ay belirtim bile yok hcgde tek çizgi görceğime neredeyse eminim ama umarım süpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…