- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Yazmiyosun eskisi kadar birbebekmeselesi falan da yazmiyo
Valla bende özelle devam etmek isterdim lakin muayene ücreti dolayısıyla etmemem daha hayırlıO yüzden hala tüp doktoruma gidiyorum su riskli dönemleri atlatana kadar düzene gireyim bı devlete gitsem belki ilaçları vercek vermiycek laparoskopi maceramla güvenimi bitirdi sağolsun şehir hastanesi
amin canım benim hepimizin inşallahMaşallahinşallah böyle devam eder canım
Canım regline 5 gün yok 30 ocakta yumurtlama gördüysen eğer bugün yarın regl olman lazım :) O koyulaşma da gebelikten olabilir bakAyy inşallah kuzum
Reglime 5 gün var daha o yüzden çıkar mı bilmiyorum belirtim de pek yok
Geçen ay psikolojik mide bulantısı kasık ağrısı baş dönmesi yaşamıştım beynim oyun oynamış bana:)
Sadece 2 gündür geceleri ateş basması terleme var başka belirtim yok bugün de regl olcakmış hissi var hafif ağrım var sürekli bakıyorum gelmiş mi diye
Pazartesi test yapayım o zamana kadar regl gelmezse diye düşündüm hem 2 gün kalmış olacak regle
Erken testim yok normal test var o yüzden
Bu ay da bi umutsuzum ki Allahım affetsin çok umutlanınca sonra ağlıyorum baya o yüzden kendimi negatife hazırlıyordum
Ben hamilelik belirtilerinden sonraki leveli geçemedim daha ondanYazmiyosun eskisi kadar birbebekmeselesi falan da yazmiyo
Kız ben onu hiç hesaplamadım yaaa aynen 13. Günü bugünnnCanım regline 5 gün yok 30 ocakta yumurtlama gördüysen eğer bugün yarın regl olman lazım :) O koyulaşma da gebelikten olabilir bak
Canım adetimin 10.günü yumurtladım yani erken yumurtladım ondan uygulamaya göre de haftaya çarşamba regl günüm diye gösteriyor bilemedim ki hiç de belirtim yok arada scak basması dışındaCanım regline 5 gün yok 30 ocakta yumurtlama gördüysen eğer bugün yarın regl olman lazım :) O koyulaşma da gebelikten olabilir bak
AMA boyle demeyelim yaBen hamilelik belirtilerinden sonraki leveli geçemedim daha ondan
Kız catlamayı 1. Gün sayıyolar yaaaa öyle değil miYok kız 14. Günü hatta 30 u bir sayıyosun çünkü. Ben genelde 16. Gün regl oluyorum
Test yap sabaha varsa çıkar kesin inşallahM e g g
Yok kız 14. Günü hatta 30 u bir sayıyosun çünkü. Ben genelde 16. Gün regl oluyorum
Test yap sabaha varsa çıkar kesin inşallahM e g g
İnşallah ya kuzularKız ben onu hiç hesaplamadım yaaa aynen 13. Günü bugünnnM e g g doğru söylüyo kız sen test yap yarın hasta olmazsan inşallah vardır yaa
Aman göz yaşların inşallah mutluluk göz yası olur canım benim bak mutlaka yaz buraya varsa da yok sa da olmayanı dışlamıyoruz bizİnşallah ya kuzular
Bugün yumurtlama gördükten sonraki 13.gün yarın 14.gün
Benim döngüm kısa 22 gün 24 günde bir oluyorum
Yarın da son ovu testini deneyeyim diye düşündüm ona göre pazar veya pazartesi gebelik yaparım
Bu ay da hiç belirtim yok ya umutlanmamıştım pekinşallah olmuştur tabi ağlarım mutluluktan
Cıkss döngün önemli değil yumurtlamadan sonra 14-16. Gün adet olunurCanım adetimin 10.günü yumurtladım yani erken yumurtladım ondan uygulamaya göre de haftaya çarşamba regl günüm diye gösteriyor bilemedim ki hiç de belirtim yok arada scak basması dışında
Yok kuzum çift çizgi görüldüğü ilk gün bir sayılıyor ben öyle biliyorum.İlk kez ovulasyonu bi sayfadan almıştım ben takibini yapıyordu satan kadın öyle saydırıyordu vallaKız catlamayı 1. Gün sayıyolar yaaaa öyle değil mi
Ama öyle kuzumAMA boyle demeyelim ya
Anladım olsun yinede cıkar testte ben gördüysem o hayli hayli görürYok kuzum çift çizgi görüldüğü ilk gün bir sayılıyor ben öyle biliyorum.İlk kez ovulasyonu bi sayfadan almıştım ben takibini yapıyordu satan kadın öyle saydırıyordu valla
Aynen canım varsa her halukarda çıkıyo sanki o da hamile gibi hissediyorumAnladım olsun yinede cıkar testte ben gördüysem o hayli hayli görür
Yaa heycanlandım bak şimdiCıkss döngün önemli değil yumurtlamadan sonra 14-16. Gün adet olunurFarketmez ki şuan hamilelik testlerinde çıkar zaten var gibi sankiii
İnşallah canım yaaAman göz yaşların inşallah mutluluk göz yası olur canım benim bak mutlaka yaz buraya varsa da yok sa da olmayanı dışlamıyoruz bizhep beraber bir dahaki ayı bekliyoruz yine olana kadar yola devam bak bizim JOYz mart kedimize oda bekliyo
Bende öyle hissediyorum yaaAynen canım varsa her halukarda çıkıyo sanki o da hamile gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?