İnşallahhhhhh canımYaa heycanlandım bak şimdi
O zaman yarın da ovulasyon yapayım pazar gebelik test deneyeyim pek beklentim olmasa da
İnşallah canım yaayazarım mutlaka:) regl olunca ped ile pataklayasım geliyor ufak bi cinnet hali bende marta odaklanmıştım şimdiden çünkü bu ay belirtim bile yok hcgde tek çizgi görceğime neredeyse eminim ama umarım süpriz olur
Beyin nasıl bir oyun oynuyorsa nerdeyse doğurtacaktı beni geçen ayİnşallahhhhhh canım
Bende de belirti yoktu beyaz akıntı ve adet hissi haricinde önceki ay mide bulantısına kadar yaşamıştım
Ahhh bu stressss var ya bu stresss oğluma da ummadığım ay hamile kaldım bunada o yüzden takmamaya çalışmak en iyisiBeyin nasıl bir oyun oynuyorsa nerdeyse doğurtacaktı beni geçen ayo kadar kaptırmıştım ki kendimi resmen yıkılmıştım adet olduğumda
Şimdi de kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum bu yüzden:)
Benimde geçen ay midem bulanıyodu akşamlarıAhhh bu stressss var ya bu stresss oğluma da ummadığım ay hamile kaldım bunada o yüzden takmamaya çalışmak en iyisi
Valla ben önceki ay daha hamileydim6+2 günlüğüz şuan akşam bulantısından başka bişey yok millletin sabah bulantısı olur benim ki akşam
Oda illet folikasit yüzünden oluyo onu içmesem olmayacak içmek zorundayım ama
Sabah içsem akşam bulanıyo akşam içsem gece uykumdan bulantıyla uyanıyorum bende sabah içiyorum gece uykumdan olmıyım diye
Takma canım taktıkça hiç olmuyo zor biliyorum ama dediğim gibi ikiside ummadığım anda olduBenimde geçen ay midem bulanıyodu akşamları
Onu bile araştırmıştım hamilelikten mi diye
Bu ay saldım belirtileri takmıyorum hiç
Sadece ani terleme var bi üşüyorum bi terliyorum gibi
Reglden de olabilir bilemedim valla kafa yormuyorum stres yapa yapa saç dökülme problemi yaşamaya başladım cidden stres herşeyin başı dikkat etmek lazım
İnşallah canım Allahın izniyleTakma canım taktıkça hiç olmuyo zor biliyorum ama dediğim gibi ikiside ummadığım anda olduinşallah seninde öyle olur bu ay
İnşallah canım Allahın izniyle
Bendeki kaset test
Erken gebelik değil
Umarım beni yanıltmaz
Yarın da ovulasyona bakayım hala koyu mu ona göre pazar yaparım o zaman çıkarsa da çıkmazsa da artık
Sence sabah mı yapmak gerekiyor akşam mıEki Görüntüle 2782081
Canım benimkilerde kasetti
Ben genelde gebelik diye biliyorum regl yaklasınca yumurtlamadan 10 gün sonra koyulaşır demiştiSence sabah mı yapmak gerekiyor akşam mı
Mesela 13.gün akşam daha net çizgi
Bende bugün ovuda koyuluk görünce yeniden mi yumurtluyorum diye düşündüm ama bilmiyorum regl yaklaşırken lh yükseliyor mu bilgim yok
Uyumadan su içiyorum koca bardakBen genelde gebelik diye biliyorum regl yaklasınca yumurtlamadan 10 gün sonra koyulaşır demiştiJOYz ordan biliyorum bende o daha iyi bilir bu konuyu
Tabiki sabah idrarınla yap gece sıvı tüketmiyosun ya seyrelmez idrarın daha net cıkar yada gün içinde 4 5 saat bişey yiyip içmeden bekle öyle yap sabah olmaz dersen
CanımBen genelde gebelik diye biliyorum regl yaklasınca yumurtlamadan 10 gün sonra koyulaşır demiştiJOYz ordan biliyorum bende o daha iyi bilir bu konuyu
Tabiki sabah idrarınla yap gece sıvı tüketmiyosun ya seyrelmez idrarın daha net cıkar yada gün içinde 4 5 saat bişey yiyip içmeden bekle öyle yap sabah olmaz dersen
Rica ederim yatarken iç suyunu arada uyanıp içme kuzum sabah neyle test yapcanUyumadan su içiyorum koca bardak
O zaman az içer yatarım sabah öyle denerim şu son ovulasyonu da deniyim çizgide artış azalış var mı ona göre mutlaka yazarım buraya da zaten yarın regl olmazsam eğerteşekkür ederim canım
Oy inşallah canım yaCanımM e g g evet bazen regl yaklaşırken de lh yükseliyomuş burda bi kaç kişide gördüm. ben de her ay önce bi ovulasyon yaparım gebelikten önce hiç koyulaşma görmedim kendimde. Ama çoğunlukla gebelikten kaynaklı koyulaşma oluyor, sebebi de beta hcg hormonunun lh ı taklit etmesi
İki kez yumurtlama çook nadir görülen bişeymiş sanmıyorum yeniden yumurtlama oldugunu, inşallah gebesindir
O zaman soru şuCanımM e g g evet bazen regl yaklaşırken de lh yükseliyomuş burda bi kaç kişide gördüm. ben de her ay önce bi ovulasyon yaparım gebelikten önce hiç koyulaşma görmedim kendimde. Ama çoğunlukla gebelikten kaynaklı koyulaşma oluyor, sebebi de beta hcg hormonunun lh ı taklit etmesi
İki kez yumurtlama çook nadir görülen bişeymiş sanmıyorum yeniden yumurtlama oldugunu, inşallah gebesindir
Yatmadan içiyorum gece wcye kalkıyorum dönünce tekrar içiyorum öyle bi şapşal ruh haliRica ederim yatarken iç suyunu arada uyanıp içme kuzum sabah neyle test yapcan
Güldüm gece gece kendime yabak gece kendini çöllerde görürsün he
Yatmadan içiyorum gece wcye kalkıyorum dönünce tekrar içiyorum öyle bi şapşal ruh hali
Çölde gebelik testi satan eczane ararım artık fazla sıvıdan ilk testi berbat etmişimdir
Olursa süper olur olmazsa da canın sağolsun ben de regl bekliyorum bi an önce gelse de tedavime başlasam diye :)Oy inşallah canım ya
Olmazsa marta beraber gün sayarız
Bende bi his var regl olacağıma dair
Yine de Rabbim bilir hayırlısı ne ise o olsun biraz karamsarım bu ayen iyisi uyuyayım da sabah olsun bi an önce
Canım ilk kez ovulasyon testi denedim bu ay
Dayanırım canım sonu güzel olsun daO huy bende de var git boşalt gel doldur,
Test yapacağın gece dayan biraz canım sende
Hmm anladım desene senin minik tam süpriz olacakCanım ilk kez ovulasyon testi denedim bu ay
En son 3 şubatta test silikleşince iyice bıraktım yapmayı
9nda öyle bi yapayım dedim 2.cizgi asırı silikti aradan 2 gün gecti yani bugünde bi anda icimden geldi yaptım ilk 1 dk silikti 5 dk dolunca baktım koyuydu şaşırdım o yüzden
Geçen aylar ne oldu bilmiyorum hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?