Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olursa süper olur olmazsa da canın sağolsun ben de regl bekliyorum bi an önce gelse de tedavime başlasam diye :)
Hadi bir güzel uyuu sabaha da bi test yap bence
Doktor kontrolünde yumurtlama takibi mi canım ne tedavisine başlıyorsun
12den sonra beni yine ateş basmaya başladı :/

Doktor kontrolünde yumurtlama takibi mi canım ne tedavisine başlıyorsun
12den sonra beni yine ateş basmaya başladı :/
Ben klomen kullanıyodum da kist yaptı o yüzden bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay, reglimi bekliyorum kaldıgım yerden devam edicem tabi kistler gitmişse
Valla ben regl olacagım zaman üşürüm genelde ateş basması hamilelik belirtisi olabilir hamileler daha iyi
Bilir tabii

Beni ateş basmadı adete 3 gün kala ısınamadım donuyodum valla yorganı istemeyen ben yorgana sarılıyodum tabi her hamilelik kendine özel

Beni ateş basmadı adete 3 gün kala ısınamadım donuyodum valla yorganı istemeyen ben yorgana sarılıyodum tabi her hamilelik kendine özel
Bakalım ben nasıl olucam, içimden bi ses diyo ki hiç bişeeey olmucak sıfır belirtiyle hamile kalıcam o aylardır yaşadıgım belirtiler hep yalan olcak

Gece ateş basıyor genelde
Gündüz de üşüme oluyor
Beynim oyun oynamıyorsa tabi bilemicem

Geçmiş olsun canım
Annelik kutsaldır derler ya cidden de baksana ne kadar emek çaba var
İnşallah sağlıcakla kavuşuruz minnaklarımıza

Gece ateş basıyor genelde
Gündüz de üşüme oluyor
Beynim oyun oynamıyorsa tabi bilemicem
Aah ah ben her ay hamileyim her ay
Geçmiş olsun canım
Annelik kutsaldır derler ya cidden de baksana ne kadar emek çaba var
İnşallah sağlıcakla kavuşuruz minnaklarımıza
İnşallah canım ya valla yoruluyoruz yıpranıyoruz ama değecek inşallah

Ben hamilelik belirtilerinden sonraki leveli geçemedim daha ondan

Ama öyle kuzum Siz prensesi kurtardınız ben canavara yem oldum

Bakalım ben nasıl olucam, içimden bi ses diyo ki hiç bişeeey olmucak sıfır belirtiyle hamile kalıcam o aylardır yaşadıgım belirtiler hep yalan olcak
Sen assolist doğuracaksın büyük düşün. Onun kıyafetlerine de para yetişmez. Şimdiden hazırla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…