Aynen rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahDayanırım canım sonu güzel olsun da
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
Doktor kontrolünde yumurtlama takibi mi canım ne tedavisine başlıyorsunOlursa süper olur olmazsa da canın sağolsun ben de regl bekliyorum bi an önce gelse de tedavime başlasam diye :)
Hadi bir güzel uyuu sabaha da bi test yap bence
İnşallah kuzumHmm anladım desene senin minik tam süpriz olacak
Dualarım seninleİnşallah kuzum
Ben klomen kullanıyodum da kist yaptı o yüzden bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay, reglimi bekliyorum kaldıgım yerden devam edicem tabi kistler gitmişseDoktor kontrolünde yumurtlama takibi mi canım ne tedavisine başlıyorsun
12den sonra beni yine ateş basmaya başladı :/
Beni ateş basmadı adete 3 gün kala ısınamadım donuyodum valla yorganı istemeyen ben yorgana sarılıyodum tabi her hamilelik kendine özelBen klomen kullanıyodum da kist yaptı o yüzden bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay, reglimi bekliyorum kaldıgım yerden devam edicem tabi kistler gitmişse
Valla ben regl olacagım zaman üşürüm genelde ateş basması hamilelik belirtisi olabilir hamileler daha iyi
Bilir tabii
Bakalım ben nasıl olucam, içimden bi ses diyo ki hiç bişeeey olmucak sıfır belirtiyle hamile kalıcam o aylardır yaşadıgım belirtiler hep yalan olcakBeni ateş basmadı adete 3 gün kala ısınamadım donuyodum valla yorganı istemeyen ben yorgana sarılıyodum tabi her hamilelik kendine özel
Heee valla öyle oluyo geneldeBakalım ben nasıl olucam, içimden bi ses diyo ki hiç bişeeey olmucak sıfır belirtiyle hamile kalıcam o aylardır yaşadıgım belirtiler hep yalan olcak
Gece ateş basıyor geneldeBen klomen kullanıyodum da kist yaptı o yüzden bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay, reglimi bekliyorum kaldıgım yerden devam edicem tabi kistler gitmişse
Valla ben regl olacagım zaman üşürüm genelde ateş basması hamilelik belirtisi olabilir hamileler daha iyi
Bilir tabii
Geçmiş olsun canımBen klomen kullanıyodum da kist yaptı o yüzden bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay, reglimi bekliyorum kaldıgım yerden devam edicem tabi kistler gitmişse
Bilir tabii
Aah ah ben her ay hamileyim her ayGece ateş basıyor genelde
Gündüz de üşüme oluyor
Beynim oyun oynamıyorsa tabi bilemicem
İnşallah canım ya valla yoruluyoruz yıpranıyoruz ama değecek inşallahGeçmiş olsun canım
Annelik kutsaldır derler ya cidden de baksana ne kadar emek çaba var
İnşallah sağlıcakla kavuşuruz minnaklarımıza
Buay benim kayinvalideyi werelim canawara.Ama öyle kuzumSiz prensesi kurtardınız ben canavara yem oldum
Verelim gitsin yaşıcağını yaşamıştır oBuay benim kayinvalideyi werelim canawara.
Amacim, canawari zehirleyip ,Seni kurtarmak.Verelim gitsin yaşıcağını yaşamıştır o
Heee anladım şimdii demek senin kaynana da zehirli sarmaşıkgillerdenAmacim, canawari zehirleyip ,Seni kurtarmak.heee , zaten Dahada ne yasayacak
Ben hamilelik belirtilerinden sonraki leveli geçemedim daha ondan
Ama öyle kuzumSiz prensesi kurtardınız ben canavara yem oldum
Sen assolist doğuracaksın büyük düşün. Onun kıyafetlerine de para yetişmez. Şimdiden hazırla kendiniBakalım ben nasıl olucam, içimden bi ses diyo ki hiç bişeeey olmucak sıfır belirtiyle hamile kalıcam o aylardır yaşadıgım belirtiler hep yalan olcak
Altın tozlu mamalarla beslicem onu altın işlemeli bezlerine altın mıçacak benim çoçoomSen assolist doğuracaksın büyük düşün. Onun kıyafetlerine de para yetişmez. Şimdiden hazırla kendini
Heee anladım şimdii demek senin kaynana da zehirli sarmaşıkgillerden
Ben yedi yaşını doldurduğu yaz işe vereceğim. Masrafını çıkarsınAltın tozlu mamalarla beslicem onu altın işlemeli bezlerine altın mıçacak benim çoçoom
Sarımsak da as duvarlaraIsirgan otu yerlestirdim evimin etrafinada bana yaklasamiyo. arsiz aksam sefasi Aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?