Ben bunu ölsem yapamam hiç bilmiyorum örmeyi benTeşekkür ederim canım benim
İsteyen olunca satıyorum
Ama vakit olmuyo oğluşumdan pek
Aslında kolay ve zevkli gercekten vakit gecirmek için birebirdenemenizi tavsiye ederim
Cok cok guzel seyler yapmissiniz elinize saglik bayildim ☺ Bunlara ne isi deniyor, kendimiz denesek cok mu zor muhtemelen zordur tabi de:))
Şişsiz tığsız bu. Bizim gibi beceriksizler içinAy yok ne battaniyesi ben şişi zor tutuyom
HihiKızlaaar nasılsınızzznapıyosunuzz JOYz @kediseverkadin @Hafsa_23 B Beklenenmucizemgeldi @Bilgi012 @terelellidenhalliceyim ve adını unuttuğum diğer kuzular
Sevgililer günümü kutluyonuz kız eşlerinizle
Arastiracagim cok tesekkurler muhtemeln birkac firin ekmek yemek gerekirCanım AMİGURUMİ diye geçiyo instagramda felan tarifleri var önce youtube dan kısaltmaları öğrenirsin sonra gerisi gelir zaten
Bu arada cok teşekkür ederim
İnsanın eli alışınca yapıyo canım bende hep internetten öğrendimBen de bir haftaya yakındır bebek battaniyesiyle cebelleşiyorum. Düz battaniye yani. Olmuyor söküp baştan başlıyorum
Tobe yapamamTeşekkür ederim canım benim
İsteyen olunca satıyorum
Ama vakit olmuyo oğluşumdan pek
Aslında kolay ve zevkli gercekten vakit gecirmek için birebirdenemenizi tavsiye ederim
Maşallah sana ya. Sabır isteyen bir şey. Ben de oyalanayım diye başladım ama başlangıçta kaldım. Söke sökeİnsanın eli alışınca yapıyo canım bende hep internetten öğrendim
İğne oyası yapıyorum biraz
biraz böyle bebek
Zaman geçirmek için
Canım açtım da kapattım sonra vakit olup sipariş alamıyorum koray yürümeyi öğrendi ya sürekli onun peşindeyim koşturup duruyoruz uyudukca işte ancaBen bunu ölsem yapamam hiç bilmiyorum örmeyi benAma valla helal olsun süper olmuş bunlar instagramda sayfa falan bile açıp satabilirsin
3 4 ay oldu başlayalıCanım senin neden olmuyodu gittin mi hiç doktora ne zamandır deniyosun? Bu arada fazla kilon varsa ver evet doktorlar bunu hep söylüyor benimki de söylemişti
Anaa nasıl bişey o kızz benim içinde geçerli o zamanŞişsiz tığsız bu. Bizim gibi beceriksizler için
Ayy valla imrendim keşke benimde böyle yeteneklerim olsaCanım açtım da kapattım sonra vakit olup sipariş alamıyorum koray yürümeyi öğrendi ya sürekli onun peşindeyim koşturup duruyoruz uyudukca işte anca
Sağol canım benimm aynen sağlık olsun artık elbet oda olur herhalde bi gün nasipseJOYz canimm çok geçmiş olsun yaaa inşallah bidaha tekrarlanmaz geç olsun güç olmasın elbet gelcek miniginn kuzumm
Kilon çok da değil aslında benim şuan 10 kilo vermiş halimsn bende 60 olmaya calısıyorum :)3 4 ay oldu başlayalı
Kilo fazlam var canım boyum 167 kilom 70. 60 olmam lazım
Ben kasım gibi covid geçirdim aralıktaki reglim oldu 20 gün sonra tekrar regl oldum ara kanama gibi
Doktor baktı hormonuma falan çubukla da muayene etti herşey normal dedi canım kist pko falan da yok dedi ben anlamadım cidden insanın morali bozuluyor bugün sürekli ağlak surattım tüm günleri de değerlendirdim oysa ki eksik yaptığım birşey de yok :/
Bence de strese sokuyor. "Kesin ilmek kaçırdım, kesin kaçırdım"Anaa nasıl bişey o kızz benim içinde geçerli o zamanYa hakkaten örgü strese iyi geliyo mu bence strese sokar o
Ayy bu çook güzel bende yapicimm bendeeBence de strese sokuyor. "Kesin ilmek kaçırdım, kesin kaçırdım"
Güzelmiş ama inşallah bitirirsin guzelce kullanırsın bebiste ellerine saglikBence de strese sokuyor. "Kesin ilmek kaçırdım, kesin kaçırdım"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?