Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim
İsteyen olunca satıyorum
Ama vakit olmuyo oğluşumdan pek
Aslında kolay ve zevkli gercekten vakit gecirmek için birebir denemenizi tavsiye ederim
Ben bunu ölsem yapamam hiç bilmiyorum örmeyi ben Ama valla helal olsun süper olmuş bunlar instagramda sayfa falan bile açıp satabilirsin

Canım AMİGURUMİ diye geçiyo instagramda felan tarifleri var önce youtube dan kısaltmaları öğrenirsin sonra gerisi gelir zaten
Bu arada cok teşekkür ederim
Cok cok guzel seyler yapmissiniz elinize saglik bayildim ☺ Bunlara ne isi deniyor, kendimiz denesek cok mu zor muhtemelen zordur tabi de:))

Hihi tatlı kocam evde ben annemlerdeyim cuma geldim annemle birbirimize olan sevgimiz den yaprak ve lahana sardık dolaplara hediye aa ne sevgilisi günü biz bilmeyiz öyle şeyler herkesin kutladığı günler bizim için geçersiz günler

Teşekkür ederim canım benim
İsteyen olunca satıyorum
Ama vakit olmuyo oğluşumdan pek
Aslında kolay ve zevkli gercekten vakit gecirmek için birebir denemenizi tavsiye ederim
Tobe yapamam dikiş dikerken bile cebellesiyorum lan ter içinde hiç ama hiç iyi değilim örgüde bana silikon süs püs malzemeleri olcak kapı süsü bilmem ne falan ipsiz dikişsiz

İnsanın eli alışınca yapıyo canım bende hep internetten öğrendim
İğne oyası yapıyorum biraz
biraz böyle bebek
Zaman geçirmek için
Maşallah sana ya. Sabır isteyen bir şey. Ben de oyalanayım diye başladım ama başlangıçta kaldım. Söke söke

Ben bunu ölsem yapamam hiç bilmiyorum örmeyi ben Ama valla helal olsun süper olmuş bunlar instagramda sayfa falan bile açıp satabilirsin
Canım açtım da kapattım sonra vakit olup sipariş alamıyorum koray yürümeyi öğrendi ya sürekli onun peşindeyim koşturup duruyoruz uyudukca işte anca

JOYz canimm çok geçmiş olsun yaaa inşallah bidaha tekrarlanmaz geç olsun güç olmasın elbet gelcek miniginn kuzumm

Canım senin neden olmuyodu gittin mi hiç doktora ne zamandır deniyosun? Bu arada fazla kilon varsa ver evet doktorlar bunu hep söylüyor benimki de söylemişti
3 4 ay oldu başlayalı
Kilo fazlam var canım boyum 167 kilom 70. 60 olmam lazım
Ben kasım gibi covid geçirdim aralıktaki reglim oldu 20 gün sonra tekrar regl oldum ara kanama gibi
Doktor baktı hormonuma falan çubukla da muayene etti herşey normal dedi canım kist pko falan da yok dedi ben anlamadım cidden insanın morali bozuluyor bugün sürekli ağlak surattım tüm günleri de değerlendirdim oysa ki eksik yaptığım birşey de yok :/

Canım açtım da kapattım sonra vakit olup sipariş alamıyorum koray yürümeyi öğrendi ya sürekli onun peşindeyim koşturup duruyoruz uyudukca işte anca
Ayy valla imrendim keşke benimde böyle yeteneklerim olsa

Kilon çok da değil aslında benim şuan 10 kilo vermiş halimsn bende 60 olmaya calısıyorum :)
Ama öyle hormonla olmaz bi tek bak ben böyle 1.5 senemi kaybettim bana da aynı bu şekil bişeyin yok dediler hep. Sen iyi bi doktor bul hatta hemen adet olmuşken yarın git, yumurta takibi yapmasını iste bakalım gelişiyorlar mı gelişmiyorlar mı. Bir de eşine bakılsın. Yoksa benim gibi boşa kürek çekersin nasıl olsa bişeyim yokmuş diye.

Annem bana bı bekarken kazak başladı sakallı ipten çok istedim yaomayi 50 ilmekle falan başladık sonra bı baktık 100 olmuş nasıl artirdim annem ananem annemin arkadaşı 3 u düşündü durdu bulamadı paspas a çevirdik geri bidaha o gün bugündür örgü almadım elime sadece şu küçük mutfak havlularina kanaviçe falan yapiliyo ya ondan yapıyorum onuda sıkılınca bırakıyorum bitmek bilmiyo bı iki kere çok hafif seccade işledim o yapamam ben örgü tığ iğne ip işlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…