Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım Bartolin marsupializasyonu Dikişlerim var, benim bebek hayalleri de nisana kaldı böylece..
Kist ameliyatımı canım bu anlamadım neden acil ameliyat oldun agrınmı oldu tekrar gecmiş olsun
@terelellidenhalliceyim inde dediği gibi sağlığın yerinde olsunda bebek de olur inşallah kuzum yaa

Yaa canımın acısına mı üzüleyim sürekli önüme saçma sapan hiç hesapta olmayan engeller çıkmasına üzüleyim bilemedim Öyle sağlık olsun hayırlısı canım
Sen bir an evvel toparlanmana bak. Engel diye düşünme. Hepsinin sebebi var. En doğru zamanda biz de bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah, ben inanıyorum

Bende minnie mouse örüyorum bitmek bilmiyo kaç haftadır
Hani hani bize de göster

Sen bir an evvel toparlanmana bak. Engel diye düşünme. Hepsinin sebebi var. En doğru zamanda biz de bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah, ben inanıyorum

Hani hani bize de göster
Bitsin yine atarım

Eklentiler

• IMG_20210214_150256.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 16

Hani hani bize de göster
Bunlarda yaptıklarımın bi kısmı

Eklentiler

• IMG_20200825_171216.webp
    30 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20200810_233503.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 17
Kist ameliyatımı canım bu anlamadım neden acil ameliyat oldun agrınmı oldu tekrar gecmiş olsun
@terelellidenhalliceyim inde dediği gibi sağlığın yerinde olsunda bebek de olur inşallah kuzum yaa
Kist canım bartholin kisti vajina girişinde olan bişey bi kere başına geldi mi sık sık tekrarlıyor süründürüyor çok kötü.. 2 gündür yine apse yaptı çok kötüydüm dün acile gittim içini boşaltsınlar diye, doktor dedi bu böyle olmaz ameliyat edeyim ben bunu, öyle yapıverdi hiç hesapta yoktu

Yaaa diğer kistler noldu peki
Ve tekrarlıycakmı yine ameliyat oldugun kistler inşallah tekrarlamaz

Yaaa diğer kistler noldu peki
Ve tekrarlıycakmı yine ameliyat oldugun kistler inşallah tekrarlamaz
Diğerleri duruyo galiba bilmiyorum ki canım onlar adetle atılacak bu kist dışarda vajina girişinde. Yani uzun vadede tekrarlamayacak ama kesin çözüm değil yine de bu çook berbat bi illet yapıştı mı yakana kurtuluşun yok taaki bezleri aldırana kadar o da tavsiye edilmiyor genç yaştakilere

JOYz geçmiş olsun canım
Benimde kasıklarım ağrıyor diye sabah test yaptım negatifti boşuna yapmışım 1 saat sonra regl oldum
Nasip değilmiş bu ay da

JOYz geçmiş olsun canım
Benimde kasıklarım ağrıyor diye sabah test yaptım negatifti boşuna yapmışım 1 saat sonra regl oldum
Nasip değilmiş bu ay da
Sağol canım teşekkür ederim Aah ya benimde hep öyle olur biliyomusun test yapar peşine regl olurum, sağlık olsun canın sağolsun inşallah bir dahaki aya olur üzme kendini.. Demek sende benim gibi ovulasyondan 16 gün sonra adet oluyosun aklında tut bunu bir dahaki aylar için

Yumurtlamadan tam 15 gün sonra oldum canım evet
Bal tarçın kürü yaptım ovulasyon denedim oysa ki elimden geleni yaptım ama olmadı bu ay boşveresim var kaç aydır hüsrana uğruyorum diyete başlıcam ovulasyon düşünmcem artık

Yaaa canım çok üzüldüm inşallah en azından bebek olana kadar tekrarlamaz yaa

Ayy şakaaa bunları sen mi örüyosun Ay çok güzel bunlar çok profesyonel sat bunları sat
Dümdüz örmeyi bile beceremeyen ben
Teşekkür ederim canım benim
İsteyen olunca satıyorum
Ama vakit olmuyo oğluşumdan pek
Aslında kolay ve zevkli gercekten vakit gecirmek için birebir denemenizi tavsiye ederim

Canım senin neden olmuyodu gittin mi hiç doktora ne zamandır deniyosun? Bu arada fazla kilon varsa ver evet doktorlar bunu hep söylüyor benimki de söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…