- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Gunaydinnn, bnde dogru cikmisti ovulation testGünaydınn :)
Ben uyanır uyanmaz ovu testi yaptım son elimde kalanı
2.çizgi silik çıktı
Ovu bosuna heycanlandryor ya
Pazartesiye kadar bat gelmezse test yapcam artık kısmet
Dün öyle koyu çıkınca bende acaba dedim ama bugün silik çıktı bende anlamadımGunaydinnn, bnde dogru cikmisti ovulation test
Kahvaltı mı hazırladın? Kaçırdım mı kaçırdım mı 👁👁
Yok artiiikkkkk
Yok kuzum beklerim siziKahvaltı mı hazırladın? Kaçırdım mı kaçırdım mı 👁👁
Yok artiiikkkkkkendin git gı bakkalina , çocugun psikolojini bozuyoz bak
Ohoo prenses mi getirdik dünyaya? Çalışsın biraz işe yarasın. Biz o gelsin diye neler yapıyoruz. Çocuk doğmadan nefret edecek bendenYok kuzum beklerim sizikahvaltinin lafimi olur
Hep ben mi yiycem iğne ecik de o yesinAmanııınn senden korkulur
Olsun kızz onlarda üzülüyo bizimle birlikteHep ben mi yiycem iğne ecik de o yesinanalar çekiyo babalar cüzdan dan çekiyo sadece oh ne güzel hayat ya
Tabi orası öyle benle birlikte çekti oda başkası olsa belkide bosardi mantıken ki ben bile düşündüm asilamalar tutmayınca ameliyat olayı girince devreye boşanmayı o psikoloji çok kötü yapiyo insanı amin tabi hep başımızda olsunlarOlsun kızz onlarda üzülüyo bizimle birlikteo cüzdanı doldurmayada o kadar uğrasıp çalışıyolar haklarını yememek lazım şimdi Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
Yaaa ne sevgililer günü ama bütün geceyi hastanede geçirdim, küçük bi ameliyat oldumKızlaaar nasılsınızzznapıyosunuzz JOYz @kediseverkadin H Hafsa B Beklenenmucizemgeldi B Bilgi012 @terelellidenhalliceyim ve adını unuttuğum diğer kuzular
Sevgililer günümü kutluyonuz kız eşlerinizle
Geçmiş olsunYaaa ne sevgililer günü ama bütün geceyi hastanede geçirdim, küçük bi ameliyat oldum
Kutladık bitti. Kös kös oturuyoruz dışarıda bol rüzgarlı kar var. Sen nörüyon?Kızlaaar nasılsınızzznapıyosunuzz JOYz @kediseverkadin H Hafsa B Beklenenmucizemgeldi B Bilgi012 @terelellidenhalliceyim ve adını unuttuğum diğer kuzular
Sevgililer günümü kutluyonuz kız eşlerinizle
Sağol canım Bartolin marsupializasyonuGeçmiş olsunNoldu ki öyle?
Sağlığın yerinde olsun da o da olur inşallah. Boşuna assolist demedik. İlla naz yapıp gelecekler. Olsun gelsinler deSağol canım Bartolin marsupializasyonuDikişlerim var, benim bebek hayalleri de nisana kaldı böylece..
Yaa canımın acısına mı üzüleyim sürekli önüme saçma sapan hiç hesapta olmayan engeller çıkmasına üzüleyim bilemedimSağlığın yerinde olsun da o da olur inşallah. Boşuna assolist demedik. İlla naz yapıp gelecekler. Olsun gelsinler de
Yaa geçmiş olsun kuzummm nolduu sanaaYaaa ne sevgililer günü ama bütün geceyi hastanede geçirdim, küçük bi ameliyat oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?