Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınn :)
Ben uyanır uyanmaz ovu testi yaptım son elimde kalanı
2.çizgi silik çıktı
Ovu bosuna heycanlandryor ya
Pazartesiye kadar bat gelmezse test yapcam artık kısmet

Yok artiiikkkkk kendin git gı bakkalina , çocugun psikolojini bozuyoz bak
Yok kuzum beklerim sizi kahvaltinin lafimi olur
Ohoo prenses mi getirdik dünyaya? Çalışsın biraz işe yarasın. Biz o gelsin diye neler yapıyoruz. Çocuk doğmadan nefret edecek benden Hazırladınsa geliyorum o zaman. Çocuğu da her gün birinize bırakırım bu tembellikle

Hep ben mi yiycem iğne ecik de o yesin analar çekiyo babalar cüzdan dan çekiyo sadece oh ne güzel hayat ya
Olsun kızz onlarda üzülüyo bizimle birlikte o cüzdanı doldurmayada o kadar uğrasıp çalışıyolar haklarını yememek lazım şimdi Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

Olsun kızz onlarda üzülüyo bizimle birlikte o cüzdanı doldurmayada o kadar uğrasıp çalışıyolar haklarını yememek lazım şimdi Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
Tabi orası öyle benle birlikte çekti oda başkası olsa belkide bosardi mantıken ki ben bile düşündüm asilamalar tutmayınca ameliyat olayı girince devreye boşanmayı o psikoloji çok kötü yapiyo insanı amin tabi hep başımızda olsunlar

Sağlığın yerinde olsun da o da olur inşallah. Boşuna assolist demedik. İlla naz yapıp gelecekler. Olsun gelsinler de
Yaa canımın acısına mı üzüleyim sürekli önüme saçma sapan hiç hesapta olmayan engeller çıkmasına üzüleyim bilemedim Öyle sağlık olsun hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…