Olsun sonuçta bişey yapabiliyorsunTobe yapamamdikiş dikerken bile cebellesiyorum lan ter içinde hiç ama hiç iyi değilim örgüde bana silikon süs püs malzemeleri olcak kapı süsü bilmem ne falan ipsiz dikişsiz
Bunu örmek çok zevkliiiAyy bu çook güzel bende yapicimm bendee
Sonuçta oyalanıyosun canımMaşallah sana ya. Sabır isteyen bir şey. Ben de oyalanayım diye başladım ama başlangıçta kaldım. Söke söke
Şişle beceremiyorum da buna baka baka yapabilirim herhalde pek de güzel yumuş yumuşBunu örmek çok zevkliii
Canım sen dene bak çok kolay vakit geciyo gercektenAyy valla imrendim keşke benimde böyle yeteneklerim olsa
Ben bunu yaparsam herşeyi yaparım yook hayatta becerememCanım sen dene bak çok kolay vakit geciyo gercekten
Yaparsınn yapar bu en kolayı emin olŞişle beceremiyorum da buna baka baka yapabilirim herhalde pek de güzel yumuş yumuş
İnşallah bakalım. Biraz zor bitiririm gibi ama olsunGüzelmiş ama inşallah bitirirsin guzelce kullanırsın bebiste ellerine saglik
Haydi yap yapAyy bu çook güzel bende yapicimm bendee
Dokununca verdiği his tam olarak o. Yaparsan bizimle de paylaşŞişle beceremiyorum da buna baka baka yapabilirim herhalde pek de güzel yumuş yumuş
Kız beceremese benim 16 yaşındaki kardeşim beceremezdiBen bunu yaparsam herşeyi yaparım yook hayatta beceremem
Yaparsınn yapar bu en kolayı emin ol
İpini nerden alabiliriimİnşallah bakalım. Biraz zor bitiririm gibi ama olsun
Haydi yap yap
Dokununca verdiği his tam olarak o. Yaparsan bizimle de paylaş
Ben hepsiburada'dan aldım ama her yerde vardır herhaldeİpini nerden alabiliriim
Oyy annem çok uğrastı o yaşlarda öğretmek için arkadaslarım neler yapardı ama yook benim kafa almadı sevemedim şu örgü işiniKız beceremese benim 16 yaşındaki kardeşim beceremezdi
Canım şimdi bütün ipçilerde var bu herkes buna sardı cunkuİpini nerden alabiliriim
Oyy annem çok uğrastı o yaşlarda öğretmek için arkadaslarım neler yapardı ama yook benim kafa almadı sevemedim şu örgü işini
Ben hepsiburada'dan aldım ama her yerde vardır herhalde
Bende netten sipariş ediyim bari yapim de atiyim becerebilirsem duvara asarım ben bunu gurur tablosu olarakCanım şimdi bütün ipçilerde var bu herkes buna sardı cunku
Ben de ortada bebek yok bir şey yok yapıp sonra üzülmeyeyim diye çok tereddütte kaldım. Sonra düşündüm bitince bakarım belki birinin bebeğine hediye ederim dedim. Etrafım yenidoğan ve yeni doğacak bebek dolu ama buna başlayıp ilerleyemeyince düşündüm bunu kime nasıl vereyim o kadar uğraştıktan sonra. Bu arada bu başlangıç modeli. Ben her yolun zorunu seçmeye b.k var gibi bayıldığım için zor bir model seçtim. Ondan olmuyor biraz daBende netten sipariş ediyim bari yapim de atiyim becerebilirsem duvara asarım ben bunu gurur tablosu olarak
As canımBende netten sipariş ediyim bari yapim de atiyim becerebilirsem duvara asarım ben bunu gurur tablosu olarak
Hahah o bende de var ya bi ara yine sarmıştım böyle örmeyi öğrencem diye nerde pro modeller var onların peşinde koştum e yapamadım tabi bıraktımBen de ortada bebek yok bir şey yok yapıp sonra üzülmeyeyim diye çok tereddütte kaldım. Sonra düşündüm bitince bakarım belki birinin bebeğine hediye ederim dedim. Etradım yenidoğan ve yeni doğacak bebek dolu ama buna başlayıp ilerleyemeyince düşündüm bunu kime nasıl vereyim o kadar uğraştıktan sonra. Bu arada bu başlangıç modeli. Ben her yolun zorunu seçmeye b.k var gibi bayıldığım için zor bir model seçtim. Ondan olmuyor biraz da
Ah yavrum kafasına kakacak o kadar çok şey birikti ki sıra battaniyeye gelir mi acabaHahah o bende de var ya bi ara yine sarmıştım böyle örmeyi öğrencem diye nerde pro modeller var onların peşinde koştum e yapamadım tabi bıraktım
Verme kimselere üzülme de elbet bi gün olucak inşallah. Bak annen senin için örgü örmeyi öğrendi de bak sana bunu ördü diye kafaya kakmalık dursun bi kenarda
Valla benim de, böyle giderse doğar doğmaz bi saç saça başa giricez birbirimizeAh yavrum kafasına kakacak o kadar çok şey birikti ki sıra battaniyeye gelir mi acabaEvladım gelsene artık bak sabrım taşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?