Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzelmiş ama inşallah bitirirsin guzelce kullanırsın bebiste ellerine saglik
İnşallah bakalım. Biraz zor bitiririm gibi ama olsun
Ayy bu çook güzel bende yapicimm bendee
Haydi yap yap
Şişle beceremiyorum da buna baka baka yapabilirim herhalde pek de güzel yumuş yumuş
Dokununca verdiği his tam olarak o. Yaparsan bizimle de paylaş

Bende netten sipariş ediyim bari yapim de atiyim becerebilirsem duvara asarım ben bunu gurur tablosu olarak
Ben de ortada bebek yok bir şey yok yapıp sonra üzülmeyeyim diye çok tereddütte kaldım. Sonra düşündüm bitince bakarım belki birinin bebeğine hediye ederim dedim. Etrafım yenidoğan ve yeni doğacak bebek dolu ama buna başlayıp ilerleyemeyince düşündüm bunu kime nasıl vereyim o kadar uğraştıktan sonra. Bu arada bu başlangıç modeli. Ben her yolun zorunu seçmeye b.k var gibi bayıldığım için zor bir model seçtim. Ondan olmuyor biraz da

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahah o bende de var ya bi ara yine sarmıştım böyle örmeyi öğrencem diye nerde pro modeller var onların peşinde koştum e yapamadım tabi bıraktım
Verme kimselere üzülme de elbet bi gün olucak inşallah. Bak annen senin için örgü örmeyi öğrendi de bak sana bunu ördü diye kafaya kakmalık dursun bi kenarda

Ah yavrum kafasına kakacak o kadar çok şey birikti ki sıra battaniyeye gelir mi acaba Evladım gelsene artık bak sabrım taşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…