- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
İyiyim canım sizler napıyorsunuz?Kızlaaar nasılsınızzznapıyosunuzz JOYz @kediseverkadin @Hafsa_23 B Beklenenmucizemgeldi @Bilgi012 @terelellidenhalliceyim ve adını unuttuğum diğer kuzular
Sevgililer günümü kutluyonuz kız eşlerinizle
Yorma kendini çok fazla zaten hassas geciriyosun senİyiyim canım sizler napıyorsunuz?
Ev temizliği yapıyorum da iki gündür. Buralar kar kıyamet.
Buralarda öyle canımİyiyim canım sizler napıyorsunuz?
Ev temizliği yapıyorum da iki gündür. Buralar kar kıyamet.
Canım youtube dan öğrendim ben tarifleri de instagramda var bir sürü kursuna gitmekte mantıklı orda arkadaşlarla daha da zevkli olmuştur örmek yaaAmigurumi çok zor yaa halam yapıp satiyo Instagram'da falan da baya uğraş isteyen bişey ilk zaman kursuna falan gitti taaa Kızılay'a her gün her gün öğrendi şimdi her modeli çıkartiyo ama emek uğraş istiyo
Gelir inşallah canım tez vakitte sağlıkla hayırla bereketiyleAh yavrum kafasına kakacak o kadar çok şey birikti ki sıra battaniyeye gelir mi acabaEvladım gelsene artık bak sabrım taşıyor
Eee dolabı şenlendirmişsiniz sizHihitatlı kocam evde ben annemlerdeyim cuma geldim annemle birbirimize olan sevgimiz den yaprak ve lahana sardık dolaplara hediye aa ne sevgilisi günü biz bilmeyiz öyle şeyler herkesin kutladığı günler bizim için geçersiz günler
Amin amin inşallahGelir inşallah canım tez vakitte sağlıkla hayırla bereketiyle
İnşallah canım zamansız aseririm falan kaynana görümce den hayır yok yaptırıp dolaba atmak iyi oluyo böyle epey gider çok canım istedigindeEee dolabı şenlendirmişsiniz sizen karlısı sizsiniz he rabbim bebişinizle yemeyide nasip etsin inşallah
Ne güzel yeteneğin varki ogrenebilmissin ya bende sıfır onlarCanım youtube dan öğrendim ben tarifleri de instagramda var bir sürü kursuna gitmekte mantıklı orda arkadaşlarla daha da zevkli olmuştur örmek yaa
İyi düşünmüşsün canımİnşallah canım zamansız aseririm falan kaynana görümce den hayır yok yaptırıp dolaba atmak iyi oluyo böyle epey gider çok canım istediginde
Öyle deme canım biraz üstüne düşsen yaparsın elbetNe güzel yeteneğin varki ogrenebilmissin ya bende sıfır onlar
Eşim gidecek randevu aldık canım ama benim regl 3 gün önce geldiği için hemen yarına randevu bulamadım sonraki günde dolu bende gidip sağlık ocağına sorcam son çare. Geçen ay baktırmıştım normal çıkmıştı herşey. Bi demirle b12 düşüktü o kadarKilon çok da değil aslında benim şuan 10 kilo vermiş halimsn bende 60 olmaya calısıyorum :)
Ama öyle hormonla olmaz bi tek bak ben böyle 1.5 senemi kaybettim bana da aynı bu şekil bişeyin yok dediler hep. Sen iyi bi doktor bul hatta hemen adet olmuşken yarın git, yumurta takibi yapmasını iste bakalım gelişiyorlar mı gelişmiyorlar mı. Bir de eşine bakılsın. Yoksa benim gibi boşa kürek çekersin nasıl olsa bişeyim yokmuş diye.
Onlarda önemli, tsh önemli 2.5 altı olması isteniyor. Ama önemlisi yumurta gelişimini takip etmen canım, bana da hormonlara bakıp bişeyin yok dediler hep, ama yumurtalarım gelişmiyormuş benim, bende de pko yok bu arada. O zaman bu ay yine dene bir dahaki aya iyi bi doktor bulup git bence, tabi inşallah gerek kalmazEşim gidecek randevu aldık canım ama benim regl 3 gün önce geldiği için hemen yarına randevu bulamadım sonraki günde dolu bende gidip sağlık ocağına sorcam son çare. Geçen ay baktırmıştım normal çıkmıştı herşey. Bi demirle b12 düşüktü o kadar
Bende öyle düşündüm canım bilemedim yaa randevu çok zor bulunuyor artık. Civarımda pek hastane yok merkeze uzak oturuyorum bulduğum randevu da 10 gün sonraya var. Acaba o zaman yumurtalara bakılması için gitsem görebilir mi ki? Yine ovulasyon testi sipariş verdik bu ay da böyle denicez bi dahaki ay uzaktaki hastaneye gitcem bu sefer kafaya koydum bu ay tek amacım stres yapmamak olcak başarabilirsem. Bugün çok ağladım gece rüyamda bebeğimin olduğunu ama onu emzirmeyi unuttuğumu görüp panikliyordum sabah da negatif çıkınca etkilendim baya. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahOnlarda önemli, tsh önemli 2.5 altı olması isteniyor. Ama önemlisi yumurta gelişimini takip etmen canım, bana da hormonlara bakıp bişeyin yok dediler hep, ama yumurtalarım gelişmiyormuş benim, bende de pko yok bu arada. O zaman bu ay yine dene bir dahaki aya iyi bi doktor bulup git bence, tabi inşallah gerek kalmaz
Görebilirr tabii gidebilirsinBende öyle düşündüm canım bilemedim yaa randevu çok zor bulunuyor artık. Civarımda pek hastane yok merkeze uzak oturuyorum bulduğum randevu da 10 gün sonraya var. Acaba o zaman yumurtalara bakılması için gitsem görebilir mi ki? Yine ovulasyon testi sipariş verdik bu ay da böyle denicez bi dahaki ay uzaktaki hastaneye gitcem bu sefer kafaya koydum bu ay tek amacım stres yapmamak olcak başarabilirsem. Bugün çok ağladım gece rüyamda bebeğimin olduğunu ama onu emzirmeyi unuttuğumu görüp panikliyordum sabah da negatif çıkınca etkilendim baya. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Canım negatif cıkmıs testin cokta umutluydum senden yaaEşim gidecek randevu aldık canım ama benim regl 3 gün önce geldiği için hemen yarına randevu bulamadım sonraki günde dolu bende gidip sağlık ocağına sorcam son çare. Geçen ay baktırmıştım normal çıkmıştı herşey. Bi demirle b12 düşüktü o kadar
Yok kız örgüde sıfır beceri bende denedim kaç kereÖyle deme canım biraz üstüne düşsen yaparsın elbetinsanoğlunun canı sağ oldugu sürece her şeyi yapabilir yeterki istesin
İllaki vardır bişeyde yeteneğin yaaYok kız örgüde sıfır beceri bende denedim kaç kere
Bakkala gonderebOhoo prenses mi getirdik dünyaya? Çalışsın biraz işe yarasın. Biz o gelsin diye neler yapıyoruz. Çocuk doğmadan nefret edecek bendenHazırladınsa geliyorum o zaman. Çocuğu da her gün birinize bırakırım bu tembellikle
Cocugu bakkala gondermedin demi kutlamadaKutladık bitti. Kös kös oturuyoruz dışarıda bol rüzgarlı kar var. Sen nörüyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?