Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amigurumi çok zor yaa halam yapıp satiyo Instagram'da falan da baya uğraş isteyen bişey ilk zaman kursuna falan gitti taaa Kızılay'a her gün her gün öğrendi şimdi her modeli çıkartiyo ama emek uğraş istiyo

Canım youtube dan öğrendim ben tarifleri de instagramda var bir sürü kursuna gitmekte mantıklı orda arkadaşlarla daha da zevkli olmuştur örmek yaa

Eee dolabı şenlendirmişsiniz siz en karlısı sizsiniz he rabbim bebişinizle yemeyide nasip etsin inşallah

Eee dolabı şenlendirmişsiniz siz en karlısı sizsiniz he rabbim bebişinizle yemeyide nasip etsin inşallah
İnşallah canım zamansız aseririm falan kaynana görümce den hayır yok yaptırıp dolaba atmak iyi oluyo böyle epey gider çok canım istediginde

Eşim gidecek randevu aldık canım ama benim regl 3 gün önce geldiği için hemen yarına randevu bulamadım sonraki günde dolu bende gidip sağlık ocağına sorcam son çare. Geçen ay baktırmıştım normal çıkmıştı herşey. Bi demirle b12 düşüktü o kadar

Onlarda önemli, tsh önemli 2.5 altı olması isteniyor. Ama önemlisi yumurta gelişimini takip etmen canım, bana da hormonlara bakıp bişeyin yok dediler hep, ama yumurtalarım gelişmiyormuş benim, bende de pko yok bu arada. O zaman bu ay yine dene bir dahaki aya iyi bi doktor bulup git bence, tabi inşallah gerek kalmaz

Bende öyle düşündüm canım bilemedim yaa randevu çok zor bulunuyor artık. Civarımda pek hastane yok merkeze uzak oturuyorum bulduğum randevu da 10 gün sonraya var. Acaba o zaman yumurtalara bakılması için gitsem görebilir mi ki? Yine ovulasyon testi sipariş verdik bu ay da böyle denicez bi dahaki ay uzaktaki hastaneye gitcem bu sefer kafaya koydum bu ay tek amacım stres yapmamak olcak başarabilirsem. Bugün çok ağladım gece rüyamda bebeğimin olduğunu ama onu emzirmeyi unuttuğumu görüp panikliyordum sabah da negatif çıkınca etkilendim baya. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Görebilirr tabii gidebilirsin
Çok iyi anlıyorum seni ama üzülme daha yolun çok başındaymışsın olucak inşallah

Canım negatif cıkmıs testin cokta umutluydum senden yaa inşallah bir dahaki ay güzel haberlerle gelirsinnn amin

Bakkala gondereb
Kutladık bitti. Kös kös oturuyoruz dışarıda bol rüzgarlı kar var. Sen nörüyon?
Cocugu bakkala gondermedin demi kutlamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…