Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah yavrum kafasına kakacak o kadar çok şey birikti ki sıra battaniyeye gelir mi acaba Evladım gelsene artık bak sabrım taşıyor
Insaallah erkek olurda geline eziyet edersin.Ne zorluklarla sabirla buldum diye.Bi tanidik wardi gelinine her tartismada , taarrna aşları yiye yiye dogurdum , bahcede sogukta ne zorluklanaaan yikadim bezleenii, ninnileenenn buyuttum .Aşa garının sümüklü gızına oyuncak olsun diye degil derdi.Butun mahalle duyardi kayinvalinenin bagirislarini nur icinde yatsin.

Yorma kendini çok fazla zaten hassas geciriyosun sen
Sabah erken kalkınca midem felaket oluyor geç kalkarsam çok daha iyiyim. Ama dersler başladı malum online eğitim için erken kalkıyorum elde kraker ders

Bisey iyi gelsinde onemli olan o ye tuzluyu ic suyu miiissss ben henuz bilmiyorum bulanti , bas donmesi falan.adet oncesi ,5-6sn kadar bulaniyo geciyodu hafiften.Ama ,bu zaten benim adet belirtimdi.Hamile kaldik , o belirti yi yedim Ben
Ne güzel ya belirtisiz bulantısız. Nazar değmesin valla. Ben ne çekiyorum

Geccek inşallah güzel şeyler bunlar yaa minnacik sıpa için değer bak sabah sabah bu saatte asla kalkmayan ben enjeksiyona gittim geldim aman ona bişi olmasın diye
Valla bulantı varken ben çok güzel bakamıyorum bunlara da şimdi krakerle geçti ondan gülebiliyorum

Tövbeler olsun. Kızım da olsa oğlum da, öyle bir kaynana olmayayım ya. Böylesi çocuğunu evlendirmese keşke

Kızlar merhaba. Çatlatma iğnesi günü haric 12. Günüm. Tertemiz negatifim hala şansım varmı regli bekliyimmi

Eklentiler

• 4DDBC5A4-B8CF-4BEE-9126-9FCFEB591EE1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 21
Valla bu midesi çok bulanıp bir şey yiyemeyenleri düşünüp bende az yiyorum biraz kilo versem rahatlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…