- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Dun nette sorun wardi ,yazamadim ,diger msj orda takili kalmisBakkala gondereb
Cocugu bakkala gondermedin demi kutlamada
Ohhh bayildim fikirlere ,ilham kaynagim oldunuzValla benim de, böyle giderse doğar doğmaz bi saç saça başa giricez birbirimize
Insaallah erkek olurda geline eziyet edersin.Ne zorluklarla sabirla buldum diye.Bi tanidik wardiAh yavrum kafasına kakacak o kadar çok şey birikti ki sıra battaniyeye gelir mi acabaEvladım gelsene artık bak sabrım taşıyor
Sabah erken kalkınca midem felaket oluyor geç kalkarsam çok daha iyiyim. Ama dersler başladı malum online eğitim için erken kalkıyorum elde kraker dersYorma kendini çok fazla zaten hassas geciriyosun sen
Gecer gecerSabah erken kalkınca midem felaket oluyor geç kalkarsam çok daha iyiyim. Ama dersler başladı malum online eğitim için erken kalkıyorum elde kraker ders
Geçsin artııık. Minnacık sıpa canımı okudu yaaGecer gecer
Annelik sana cok yakisti, ne tatli yazdin bak minnacik sipaGeçsin artııık. Minnacık sıpa canımı okudu yaa
Krakerden ana oldum krakerdenAnnelik sana cok yakisti, ne tatli yazdin bak minnacik sipaanââmmm
Bisey iyi gelsinde onemli olan oKrakerden ana oldum krakerden
Ne güzel ya belirtisiz bulantısız. Nazar değmesin valla. Ben ne çekiyorumBisey iyi gelsinde onemli olan oye tuzluyu ic suyu miiissss ben henuz bilmiyorum bulanti , bas donmesi falan. adet oncesi ,5-6sn kadar bulaniyo geciyodu hafiften.Ama ,bu zaten benim adet belirtimdi.Hamile kaldik , o belirti yi yedim Ben
Geccek inşallah güzel şeyler bunlar yaa minnacik sıpa için değerGeçsin artııık. Minnacık sıpa canımı okudu yaa
Sagol kuzum benimNe güzel ya belirtisiz bulantısız. Nazar değmesin valla. Ben ne çekiyorum
Valla bulantı varken ben çok güzel bakamıyorum bunlara da şimdi krakerle geçti ondan gülebiliyorumGeccek inşallah güzel şeyler bunlar yaa minnacik sıpa için değerbak sabah sabah bu saatte asla kalkmayan ben enjeksiyona gittim geldim aman ona bişi olmasın diye
En azından onunla geciyo bide oda işe yaramasaydi diye dusunValla bulantı varken ben çok güzel bakamıyorum bunlara da şimdi krakerle geçti ondan gülebiliyorum
Önce bir dünyaya gelmesi lazımBakkala gondereb
Cocugu bakkala gondermedin demi kutlamada
Tövbeler olsun. Kızım da olsa oğlum da, öyle bir kaynana olmayayım ya. Böylesi çocuğunu evlendirmese keşkeInsaallah erkek olurda geline eziyet edersin.Ne zorluklarla sabirla buldum diye.Bi tanidik wardigelinine her tartismada , taarrna aşları yiye yiye dogurdum , bahcede sogukta ne zorluklanaaan yikadim bezleenii, ninnileenenn buyuttum .Aşa garının sümüklü gızına oyuncak olsun diye degil derdi.Butun mahalle duyardi kayinvalinenin bagirislarini nur icinde yatsin.
Canım negatif cıkmıs testin cokta umutluydum senden yaainşallah bir dahaki ay güzel haberlerle gelirsinnn amin
Sağolun kızlar inşallah hayırlısı olsun üzgünüm ama yapcak tek şey sabretmekGörebilirr tabii gidebilirsin
Çok iyi anlıyorum seni ama üzülme daha yolun çok başındaymışsın olucak inşallah
Kızz yeni girebildim buraya kutlaya kutlaya bir hal olduk zatenKızlaaar nasılsınızzznapıyosunuzz @birbebekmeselesi @kediseverkadin H Hafsa B Beklenenmucizemgeldi @Bilgi012 @terelellidenhalliceyim ve adını unuttuğum diğer kuzular
Sevgililer günümü kutluyonuz kız eşlerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?