Aslaaaa kutlamadık yattım tüm güünKızlaaar nasılsınızzznapıyosunuzz JOYz @kediseverkadin H Hafsa B Beklenenmucizemgeldi B Bilgi012 @terelellidenhalliceyim ve adını unuttuğum diğer kuzular
Sevgililer günümü kutluyonuz kız eşlerinizle
Canım benimKızz yeni girebildim buraya kutlaya kutlaya bir hal olduk zaten
Bu arada çok vefalı kızsın haa gelmesek de soruyorsun bizi çok sağ ol
Sende bizdensinAslaaaa kutlamadık yattım tüm güün
Ayyy yok yaaaa sözle bile kutlamadıııSende bizdensinbiride cıkıp demediki kocam sunu aldı bunu aldı hepimiz kader ortağıyız
Canım iğne ile olunca bilemedim hiç kullanmadım ama vardır tabi şansın regl gelmediği sürece neden olmasın ki üzülme hemenKızlar merhaba. Çatlatma iğnesi günü haric 12. Günüm. Tertemiz negatifimhala şansım varmı regli bekliyimmi
Ay bilmiyorumki canım ya bakalım yaşayıp görücezCanım iğne ile olunca bilemedim hiç kullanmadım ama vardır tabi şansın regl gelmediği sürece neden olmasın ki üzülme hemen
Sende bizdensinbiride cıkıp demediki kocam sunu aldı bunu aldı hepimiz kader ortağıyız
İçleri geçik anam bunların amcalarim hep hediye çiçek falan almış 2 3 bebeliler bunlar bide hani ergen de değiller bizler in üzerine toprak atsınlarAyyy yok yaaaa sözle bile kutlamadıııdaha evleneli 1 yıl olmadı.valla öyleyiz
Adam daha napsın haaCanım benimsorarım tabiki merak ediyorum hepinizi
Bizde çok kutladık yaa sormahediye almamış dün korkusuna evin bütün işlerini o yaptı kahvaltı hazırladı evi süpürdü topladı korayı da baktı aynı zamanda hediye almaması daha iyi oldu sanki
Başka zamanda yapıyo işleride bu defa ben istemeden yaptı
BABAM Anneme tek taş almışşşş ben nerelere gidemİçleri geçik anam bunların amcalarim hep hediye çiçek falan almış 2 3 bebeliler bunlar bide hani ergen de değiller bizler in üzerine toprak atsınlar
DimiAdam daha napsın haa
Vaaaaay ne güzel dağlara taşlara vurun kendiniBABAM Anneme tek taş almışşşş ben nerelere gidem
balim bendede hep var.hastada degilim. burun tikanikligi gebelik tenmis. Hic bilmezdim.Mukoza bilmemne hikayesi iste.Yani hasta degiliz, grip degiliz takmaYa kızlar bende 2 haftadır falan bı nezle havası var ben deterjan yumuşatıcı alerji yapmıştır diyodum ama 2 haftadır geçmedi hapsirik burun tıkanıklığı ve hapsirdikca akıntı oluyo annemde sen grip oldun galiba diye kafamı karistiriyo başka biseyim yok 2 haftadır aynı stabil ilerliyo ne azaldı ne çoğaldı hele de bebişi öğrendiğimden beri daha da dikkat ediyorum kendime üzerime falan
Valla cocuklardanmı kaynaklı bu kalaslaşma bilmiyorum koray da alıyordu adam 2. Yi öğrendi bana hediye almadı bende parasını istedim koraya bir sürü kıyafet aldım bi sitedenVaaaaay ne güzel dağlara taşlara vurun kendinibenim 16 ocakta doğum günümdu onda bile bişey isteyemedim adamdan bı sürü para harcadı diye annemgildeydim zaten bide transfer olmuştum çiçekçi aramış bulamamış bana diyo bide bulamadım çiçek alcaktim da diye bende dedim siteler var bı sürü almak için çaba sarfetmememissin sen bence diye daha bebe olmadan her şey bitti gitti
Canım ne diyim bilemedim ki hamile olmasan cookk sey öneririm de bi doktora danışmadan ilaç kullanma bitki çayı içme sakın inşallah gecer artmadanYa kızlar bende 2 haftadır falan bı nezle havası var ben deterjan yumuşatıcı alerji yapmıştır diyodum ama 2 haftadır geçmedi hapsirik burun tıkanıklığı ve hapsirdikca akıntı oluyo annemde sen grip oldun galiba diye kafamı karistiriyo başka biseyim yok 2 haftadır aynı stabil ilerliyo ne azaldı ne çoğaldı hele de bebişi öğrendiğimden beri daha da dikkat ediyorum kendime üzerime falan
Ay haprisik falan olunca sinir oldum kızbalim bendede hep var.hastada degilim. burun tikanikligi gebelik tenmis. Hic bilmezdim.Mukoza bilmemne hikayesi iste.Yani hasta degiliz, grip degiliz takma
Valla cocuklardanmı kaynaklı bu kalaslaşma bilmiyorum koray da alıyordu adam 2. Yi öğrendi bana hediye almadı bende parasını istedim koraya bir sürü kıyafet aldım bi sitedenöylede böylede yidim o parayı annemde babama saat almıs 1000 tl ye o yüzden çok ta şaaapmıyom
Canım ne diyim bilemedim ki hamile olmasan cookk sey öneririm de bi doktora danışmadan ilaç kullanma bitki çayı içme sakın inşallah gecer artmadan
Beklemiyorum zaten artık hediye canımİyi olmuş o çıkmış aradan ne güzel yanı yemissin sonuçta hediye bekleme dahaaa vuuuu kız seninkiler maşallah 2.bahar yaşıyor sanki
Yok içmiyorum hiç bişey kahve çay onlarda birer bardak tek süt içiyorum genelde zaten severdim normalde de sütü gece gündüzPerşembe sorcam inşallah unutmazsam neden dir acaba ne yapabilirim diye
Oyy hadi duy pıt pıtBeklemiyorum zaten artık hediye canım
Bende cuma gitcem kalp atışı için
Haber ver durumundan mutlaka
Valla hiiçç gün saat saymıyorum korayda öyle yaptım hamileliğimden bişey anlamadım akışına bıraktım bundaOyy hadi duy pıt pıtinşallah geçmek bilmiyo saatler günler
Nesli benim de midem bulanmaya başladı diğerinde hiç bulanmamıştı salçalı yemek yağ tatlı bayılacak gibi oluyorum canım ot mot yoğurt sarımsak falan çekiyorValla hiiçç gün saat saymıyorum korayda öyle yaptım hamileliğimden bişey anlamadım akışına bıraktım bunda
Midem kötü bu akşam bi meyve suyu içebildim salçalı soğanlı yağlı yemek yeşillik görmek istemiyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?