Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçleri geçik anam bunların amcalarim hep hediye çiçek falan almış 2 3 bebeliler bunlar bide hani ergen de değiller bizler in üzerine toprak atsınlar
Valla yaaaa 25 yaşında eşim bizden kaynaklı mı acaba diye düşünüyorum. Çok mu sımarttım acaba ay neyse yaaa o umursamazsa Bn hiç....

Sen sayma ben sayarım ikimizin yerine antrenmanlisin ondan şimdi
Hadi ya ben daha turp gibiyim hiç biseyim yok maşallah tuzlu şeyler yemeye çalış olmazsa

Tövbeler olsun. Kızım da olsa oğlum da, öyle bir kaynana olmayayım ya. Böylesi çocuğunu evlendirmese keşke
Şaka kiz tabiki oyle kaynana olmayiz biz .Hem simdiki nesilin isimleride bi tuhaf .Dùnùrùmùzùn adi Ayça , Tugçe,Dilay,Nilay, Buglem,Buse falan olur muhtemelen.Aşa garinin gizi yada oglu demeyince ne tadi cikar

Nesli benim de midem bulanmaya başladı diğerinde hiç bulanmamıştı salçalı yemek yağ tatlı bayılacak gibi oluyorum canım ot mot yoğurt sarımsak falan çekiyor
Senin canın bişey çekiyo yine benimki hiç çekmiyor doğru düzgün bişey yogurt ye ot ye sarımsağı cok yeme adamı evden kaçırırsın

Sen sayma ben sayarım ikimizin yerine antrenmanlisin ondan şimdi
Hadi ya ben daha turp gibiyim hiç biseyim yok maşallah tuzlu şeyler yemeye çalış olmazsa
Maşallah sana inşallahhhhhh böyle devam eder canım benim çok şanslısın bu konuda kıskandım çikolata yiyorum midem bulanmıyo yemek söz konusu olunca midem alt üst bende bunu anlamadım

Bende gündüz iyiyim akşamları halsizz mide bulantısı gidiyoruz bakalım
Varmı ağrın sancın adet oldunmu
Yok canım kontrole geldim şimdi iyi durumdaymış dikişler Olmadım daha doğum kontrol hapım bitmedi olmam inşallah hemen dikişli dikişli bi de onla ugrasamam

Günaydın herkese.. dün regl 2 gün vardı dayanamayıp yaptim maalesef negatif. Regl belirtilerimde devam ediyor. Artık pozitife dönmesi imkansız

Günaydın herkese.. dün regl 2 gün vardı dayanamayıp yaptim maalesef negatif. Regl belirtilerimde devam ediyor. Artık pozitife dönmesi imkansız
Erken gebelik testi mi yaptın?
Zaten hamilelik belirtileri ile regl arasında pek fark yok.
Benim 4 gün kala negatifti.
Yarın tekrar yap ama kaset testle yap erken gebelik testi ile yapma o silik çıkartıyor

Ya benim de iki gecikti reglim ve adet olacak gibi hissediyorum karnim agriyo arada eski bi test vardi elimde bir aydir bende yapım dedim ilk basta t cizgisi tek çıktı bastaki c çıkmadı bozuk diye dusunuyom bir gun sonra çöpe atacaktim merak ettim ikiside var bozuk ondan mi

Eklentiler

• IMG-20210217-WA0006.webp
    22 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…