Valla yaaaa 25 yaşında eşimİçleri geçik anam bunların amcalarim hep hediye çiçek falan almış 2 3 bebeliler bunlar bide hani ergen de değiller bizler in üzerine toprak atsınlar
Sen sayma ben sayarım ikimizin yerineValla hiiçç gün saat saymıyorum korayda öyle yaptım hamileliğimden bişey anlamadım akışına bıraktım bunda
Midem kötü bu akşam bi meyve suyu içebildim salçalı soğanlı yağlı yemek yeşillik görmek istemiyo canım
Şaka kizTövbeler olsun. Kızım da olsa oğlum da, öyle bir kaynana olmayayım ya. Böylesi çocuğunu evlendirmese keşke
Hahaha hiç güleceğim yoktu ya moralim çok bozuktu. Bin yaşaŞaka kiztabiki oyle kaynana olmayiz biz .Hem simdiki nesilin isimleride bi tuhaf .Dùnùrùmùzùn adi Ayça , Tugçe,Dilay,Nilay, Buglem,Buse falan olur muhtemelen.Aşa garinin gizi yada oglu demeyince ne tadi cikar
Beraber musmutlu yasayalimHahaha hiç güleceğim yoktu ya moralim çok bozuktu. Bin yaşa
Senin canın bişey çekiyo yine benimki hiç çekmiyor doğru düzgün bişeyNesli benim de midem bulanmaya başladı diğerinde hiç bulanmamıştı salçalı yemek yağ tatlı bayılacak gibi oluyorum canım ot mot yoğurt sarımsak falan çekiyor
Maşallah sana inşallahhhhhh böyle devam eder canım benimSen sayma ben sayarım ikimizin yerineantrenmanlisin ondan şimdi
Hadi ya ben daha turp gibiyim hiç biseyim yok maşallahtuzlu şeyler yemeye çalış olmazsa
Ehh işte çalışıyorum diyelim canım
Bende gündüz iyiyim akşamları halsizz mide bulantısı gidiyoruz bakalımEhh işte çalışıyorum diyelim canımSen napıyoon
Yok canım kontrole geldim şimdi iyi durumdaymış dikişlerBende gündüz iyiyim akşamları halsizz mide bulantısı gidiyoruz bakalım
Varmı ağrın sancın adet oldunmu
Yok bacım benimki aldı şimdi hakkını yiyemeyeceğim.Sende bizdensinbiride cıkıp demediki kocam sunu aldı bunu aldı hepimiz kader ortağıyız
Yok canım kontrole geldim şimdi iyi durumdaymış dikişlerOlmadım daha doğum kontrol hapım bitmedi olmam inşallah hemen dikişli dikişli bi de onla ugrasamam
Yaaa ne güzelYok bacım benimki aldı şimdi hakkını yiyemeyeceğim.
Erken gebelik testi mi yaptın?Günaydın herkese.. dün regl 2 gün vardı dayanamayıp yaptim maalesef negatif. Regl belirtilerimde devam ediyor. Artık pozitife dönmesi imkansız
Yok normal kaset test ile yaptım. Ama hiç umudum yokErken gebelik testi mi yaptın?
Zaten hamilelik belirtileri ile regl arasında pek fark yok.
Benim 4 gün kala negatifti.
Yarın tekrar yap ama kaset testle yap erken gebelik testi ile yapma o silik çıkartıyor
Bekle sen dur bakalım belki çıkacak.Yok normal kaset test ile yaptım. Ama hiç umudum yok
Keşke..... Cocugum kardeş duygusunu tatsin istiyorum umarım çok bekletmezBekle sen dur bakalım belki çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?