- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Kacirmamissin da kuzum , niye o kadar silik pik olan cizgi onu anlamadim.Benim pik gunu catlayacak gibi gorunur kirmiziliktan.Heray oyle mi cikiyo 2.cizgi netligi?Kuzum yolun başımı var 2 sene oldu klomenler çatlatma iğneleri kütle otlar neler neler hep negatif bu defa ebru ceylanın testlerine umut bağladım
Yok ya o yolun başı değil daha ovulasyon günündesin o yolun başıKuzum yolun başımı var 2 sene oldu klomenler çatlatma iğneleri kütle otlar neler neler hep negatif bu defa ebru ceylanın testlerine umut bağladım
Bana da silik geldi çizgisi ama diğer negatif testlerde de öyle olunca herhalde dedim testin hassasiyetindenKacirmamissin da kuzum , niye o kadar silik pik olan cizgi onu anlamadim.Benim pik gunu catlayacak gibi gorunur kirmiziliktan.Heray oyle mi cikiyo 2.cizgi netligi?JOYz Senin nasil balım cizgiler ?
Birkac damla su damlat, kuruma cizgisimi bi bak istersen, o kirmizi lik gider oyleyyse.Ikiside var bozuklukmu olurmu gııı? Csiz T olursa bozukluk olur.Ikiside varsaaaaaaYa benim de iki gecikti reglim ve adet olacak gibi hissediyorum karnim agriyo arada eski bi test vardi elimde bir aydir bende yapım dedim ilk basta t cizgisi tek çıktı bastaki c çıkmadı bozuk diye dusunuyom bir gun sonra çöpe atacaktim merak ettim ikiside var bozuk ondan mi
Ben yapmadım kuzum hiçJOYz E EbrarAsell kiiiizlar bakın bı siz yaptınız testlerden ben anlamam bunlardan N Neslhannn sen yaptın mı bilmiyorum
İki koca kırmızı çizgi hamilesin bence bayaa ne bozuğuYa benim de iki gecikti reglim ve adet olacak gibi hissediyorum karnim agriyo arada eski bi test vardi elimde bir aydir bende yapım dedim ilk basta t cizgisi tek çıktı bastaki c çıkmadı bozuk diye dusunuyom bir gun sonra çöpe atacaktim merak ettim ikiside var bozuk ondan mi
Dogru da yazmamisim heralde ilk başta t çıktı c yoktu ondan bozuk dedim sonraki gün baktim c d çıkmışBirkac damla su damlat, kuruma cizgisimi bi bak istersen, o kirmizi lik gider oyleyyse.Ikiside var bozuklukmu olurmu gııı? Csiz T olursa bozukluk olur.Ikiside varsaaaaaaInsallaaahhhh bebektir.
Ya evet ama ilk testi yaptigin t tek vardı c cikmadi sonraki sabah c çıkmıştı bozuk olma şansı yok muİki koca kırmızı çizgi hamilesin bence bayaa ne bozuğu
Ben de bı kere yaptım ilk evlendigimizde nasıl olduğunu bile bilmiyodum megersem saatli bilmem neli falanmis bidaha yapmadığım hiçBen yapmadım kuzum hiç
Patlattinmi yumurta yiEbru ceylan hanıma sordum yumurtlama dedi birde dün bi damla olmayacak kadar kan geldi yumurtlama kaması imiş aklamda sağ tarafımdan belime bacagıma doğru bi ağrı vardı zor ilişkiye girdim afedersiniz patladı karnım sanki çatladı sanırm hatta patladı yumurta
Dogru da yazmamisim heralde ilk başta t çıktı c yoktu ondan bozuk dedim sonraki gün baktim c d çıkmış
Bi test daha alıp yapsaydın ya canım gecikmişsin de zaten şimdi bile yapsan çıkardıYa evet ama ilk testi yaptigin t tek vardı c cikmadi sonraki sabah c çıkmıştı bozuk olma şansı yok mu
İnşallah yaşlanıyorum olsada bi an önce büyüse ne kadar aceleciyimPatlattinmi yumurta yihayirla sonuclansin insaallah ❣
Ben bekarkende ilgilenmezdim çocuklarlaKız ben bekarken de isterdim ikizseverim çocukları ama ağlayana kadar
Ohooooo, ben senden 7yas daha buyugum.İnşallah yaşlanıyorum olsada bi an önce büyüse ne kadar aceleciyim
Saatli maatli o ne gıııBen de bı kere yaptım ilk evlendigimizde nasıl olduğunu bile bilmiyodum megersem saatli bilmem neli falanmis bidaha yapmadığım hiç
Yarın yaparım canim dua edin banaBi test daha alıp yapsaydın ya canım gecikmişsin de zaten şimdi bile yapsan çıkardı
Dogru canım ya bana dua edinadet gelmedikce umit dewam der benim cancagizim JOYz . Tekrarla testi , yada kan ver. Bilemedimki Valla simdiki testlerin pozitif ligine bile guwen olmuyo. Gecen atti bi Arkadas bayaa belli silikti. Ertesi gun adet oldum yazmisti.
Hadi inşallahYarın yaparım canim dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?