- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Ben birine cesaret edemiyordum ikinciye cesaret edenlere şaşırıyorumKeşke..... Cocugum kardeş duygusunu tatsin istiyorum umarım çok bekletmez
Aaaa neden???Ben birine cesaret edemiyordum ikinciye cesaret edenlere şaşırıyorum
Benim ilki istemeden oldu daAaaa neden???
Arkadaşlar yorumlayacak kimse yok muYa benim de iki gecikti reglim ve adet olacak gibi hissediyorum karnim agriyo arada eski bi test vardi elimde bir aydir bende yapım dedim ilk basta t cizgisi tek çıktı bastaki c çıkmadı bozuk diye dusunuyom bir gun sonra çöpe atacaktim merak ettim ikiside var bozuk ondan mi
Benim ilki istemeden oldu
Allah yokluklarini göstermesinBenim ilki istemeden oldu da
Başka test daha yapın bence emin olamazsınızArkadaşlar yorumlayacak kimse yok mu
Ben hala inşallah 2.embriyo da tutmuştur supriz yapar ikiz olur diye hayaller kuruyorumBen birine cesaret edemiyordum ikinciye cesaret edenlere şaşırıyorum
Ben normalde de öyle olduğum için bilemiyorum canım benim hormonlar daha göstermiyo kendini galibaKızlar ben çok uyuyorum işe bile gidecek halim yok. 12 13 saat uyuyorum. Ayy bir ben mi böyleyim benim vücudum mu abartıyor acaba
İnşallah tek temennim buMaşallah sana inşallahhhhhh böyle devam eder canım benimçok şanslısın bu konuda kıskandım çikolata yiyorum midem bulanmıyo yemek söz konusu olunca midem alt üst bende bunu anlamadım
Bacım bu yapı herhalde.Ben hala inşallah 2.embriyo da tutmuştur supriz yapar ikiz olur diye hayaller kuruyorum
Ben akşama doğru bir saat uyuyorum ama toplasan en fazla 9-10 saat uyuyorum.Kızlar ben çok uyuyorum işe bile gidecek halim yok. 12 13 saat uyuyorum. Ayy bir ben mi böyleyim benim vücudum mu abartıyor acaba
Kızlar bi heyecanlı bekleyiş başladı yine bende engin tecrübelerinize dayanarak ovülasyon testimi atıyorum dün pik oldu afedersiniz dün öğlen ve akşam bu gün de sabah oldu akşam eşim yok sizce kaçırmış olabilrmiyim
Kız ben bekarken de isterdim ikizBacım bu yapı herhalde.
Bazı kadınlar çok anaç oluyor.
Valla biri yardım etsin kalpten gidivericemJOYz E EbrarAsell kiiiizlar bakın bı siz yaptınız testlerden ben anlamam bunlardan N Neslhannn sen yaptın mı bilmiyorum
Yok sabah olmuş zaten kaçırmış olmazsınKızlar bi heyecanlı bekleyiş başladı yine bende engin tecrübelerinize dayanarak ovülasyon testimi atıyorum dün pik oldu afedersiniz dün öğlen ve akşam bu gün de sabah oldu akşam eşim yok sizce kaçırmış olabilrmiyim
20 dakika zor yattım umudum yok kalkmak zorunda kaldım offffYok sabah olmuş zaten kaçırmış olmazsın
Olacagı varsa her türlü oluyor merak etme yatmalar ayak dikmeler hep vesile belki bilimsel bir geçerliliği bie yok ama bişey duyunca sorgulamıyoruz yapıyoruz işte umut dünyası. Bak burda prezevartifle hamile kalan bi arkadaş var. Şimdi o yatıp ayaklarını havaya mı dikti hayır, üstelik korunuyodu yani20 dakika zor yattım umudum yok kalkmak zorunda kaldım offff
Kuzum yolun başımı var 2 sene oldu klomenler çatlatma iğneleri kütle otlar neler neler hep negatif bu defa ebru ceylanın testlerine umut bağladımOlacagı varsa her türlü oluyor merak etme yatmalar ayak dikmeler hep vesile belki bilimsel bir geçerliliği bie yok ama bişey duyunca sorgulamıyoruz yapıyoruz işte umut dünyası. Bak burda prezevartifle hamile kalan bi arkadaş var. Şimdi o yatıp ayaklarını havaya mı dikti hayır, üstelik korunuyodu yaniOhoo daha böyle yolun başında umutsuzluklara kapılmak istemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?