Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben çok uyuyorum işe bile gidecek halim yok. 12 13 saat uyuyorum. Ayy bir ben mi böyleyim benim vücudum mu abartıyor acaba

Arkadaşlar yorumlayacak kimse yok mu

Maşallah sana inşallahhhhhh böyle devam eder canım benim çok şanslısın bu konuda kıskandım çikolata yiyorum midem bulanmıyo yemek söz konusu olunca midem alt üst bende bunu anlamadım
İnşallah tek temennim bu ama gerçekten bazen iyi değil yaa hamile değilim galiba diyorum buda mi erkek olcakki kız acaba ye tatlıyı doğur hakkiyi gibi

Kızlar ben çok uyuyorum işe bile gidecek halim yok. 12 13 saat uyuyorum. Ayy bir ben mi böyleyim benim vücudum mu abartıyor acaba
Ben akşama doğru bir saat uyuyorum ama toplasan en fazla 9-10 saat uyuyorum.
Hamilelikten önce de 8-9 saat bazen 7 saat

Kızlar bi heyecanlı bekleyiş başladı yine bende engin tecrübelerinize dayanarak ovülasyon testimi atıyorum dün pik oldu afedersiniz dün öğlen ve akşam bu gün de sabah oldu akşam eşim yok sizce kaçırmış olabilrmiyim

Eklentiler

• IMG_20210217_160444.webp
    21 KB · Görüntüleme: 17
JOYz E EbrarAsell kiiiizlar bakın bı siz yaptınız testlerden ben anlamam bunlardan N Neslhannn sen yaptın mı bilmiyorum

Yok sabah olmuş zaten kaçırmış olmazsın

20 dakika zor yattım umudum yok kalkmak zorunda kaldım offff
Olacagı varsa her türlü oluyor merak etme yatmalar ayak dikmeler hep vesile belki bilimsel bir geçerliliği bie yok ama bişey duyunca sorgulamıyoruz yapıyoruz işte umut dünyası. Bak burda prezevartifle hamile kalan bi arkadaş var. Şimdi o yatıp ayaklarını havaya mı dikti hayır, üstelik korunuyodu yani Ohoo daha böyle yolun başında umutsuzluklara kapılmak istemiyoruz

Kuzum yolun başımı var 2 sene oldu klomenler çatlatma iğneleri kütle otlar neler neler hep negatif bu defa ebru ceylanın testlerine umut bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…