- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Yok Allah'a şükür göbekten baktıValla ben ne zaman ne icin gitsem hep alttan bakiyolar
buyrun benimDeli yaa
Benim beta HCG 650 çıktı normal miYok Allah'a şükür göbekten baktı
Hayir 7 yasKuzu ben 35 sen sekiz yaş büyüksen 43 valla menopaza girersin ben biile korkar oldum yaşlandım teyze deyin bana
Cok sukurYok Allah'a şükür göbekten baktı
Erken olmaz teyzem yap 13.deKuzular yumurtlamadan sonra ne kadar zaman sonra test yapayım 28 şubat doğum günüm yumurtlamanın 13. Günü erken mi olur
Dun bi yorumuna denk geldim, coookk guldum superdi.buyrun benim
Evet beğenmişsinDun bi yorumuna denk geldim, coookk guldum superdi.( donunuzuda yatistiriyonuzmu)
Sivri dilli diyolar , bizim modellere dimiEvet beğenmişsin
Ay ben öyle şeylerde direkt söylerim düşündüğümü dümdük bir insanım
Bazen dilimi ısırıp tutmaya çalışıyorum ama ortamı terk edemiyorsam genelde çenemi tutamıyorum
Valla hak edene pıçak dilliyim bacımSivri dilli diyolar , bizim modellere dimidùmdùk insan iyidir, bizden zarar gelmez .
34 35 mi 7 mi 8 mi 42 mi 43 mü aaa
Ben 7yas buyuk olduguma gore 13 ūm.Demi?34 35 mi 7 mi 8 mi 42 mi 43 mü aaaNe menopozu ne teyzesi aaa ne ayıp
Kızlar neşeniz bol olsun 28 şubat doğum günüm. O gün test yapıcam bu gün bana dua edermisiniz ismim beyza bende hepinize dua edicemBen 7yas buyuk olduguma gore 13 ūm.Demi?
Artışı kontrol edin tebrik ederimBenim beta HCG 650 çıktı normal mi
7.haftadaymisiz büyümüş 2 haftaya aldı kontrolü arayı açtı biraz çok şükür canım anca girdim sabah erken uyandım hastane eve gel kahvaltı dinleniyim derken uyumuş kalmışım 5 de uyandımB Beklenenmucizemgeldi canım naptın gittinmi kontrole
İyisiniz inşallah
Kaç haftalık sordunmu yoksa yinemi unuttun
Ben de yarın 31 oluyom ben noluyom bu durumdaBen 7yas buyuk olduguma gore 13 ūm.Demi?
Büyüyomus sıpacık kalbini falan dinledin gene herşey normal yolunda dediCok sukurnapiyomus yaramazin ? ❣
Tabiki ederiz Rabbim gonlune gore nasip etsin tatlim❣Kızlar neşeniz bol olsun 28 şubat doğum günüm. O gün test yapıcam bu gün bana dua edermisiniz ismim beyza bende hepinize dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?