- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Aynı saat aralığında falan yapılması gerekiyomus ya kız ben hiç ne zaman denk gelirse yapiyodum çift çizgi hiç görmediydimSaatli maatli o ne gııınaptin senn
Tabii ürkütüyor kaygilandiriyo ama ne kadar güzel bişey yaaBen bekarkende ilgilenmezdim çocuklarla
Yani severim ama çocuk sahibi olma düşüncesi çok ürkütücü gelmiştir bana.
Onun yerine hep kedi köpek istemişimdir
İnşallah öyledir canımTabii ürkütüyor kaygilandiriyo ama ne kadar güzel bişey yaa
Tabiki ederiz gùlùmDogru canım ya bana dua edin
Hay Allah yaa, onumu diyodun saatli maatli diyeAynı saat aralığında falan yapılması gerekiyomus ya kız ben hiç ne zaman denk gelirse yapiyodum çift çizgi hiç görmediydim
Deli yaaBen bekarkende ilgilenmezdim çocuklarla
Yani severim ama çocuk sahibi olma düşüncesi çok ürkütücü gelmiştir bana.
Onun yerine hep kedi köpek istemişimdir
Kaç yaşındasınn ki kuzumOhooooo, ben senden 7yas daha buyugum.daha bende dogurcam bunlardan bize hayir gelmez.
Valla ben ne zaman ne icin gitsem hep alttan bakiyolarYa ben sabah sıkışık mı gitsem yoksa gene mi vajinal bakar ki
Bidaha test yaptim iki net çizgi çıktı hamileyim sanırımTabiki ederiz gùlùm❣
Ne guzel boyle bi gunde ,hayirli bi haber❣Bidaha test yaptim iki net çizgi çıktı hamileyim sanırım
Allah razı olsun canim rabbim sizede nasip eder inşallah bu mübarek günde dualarimizi kabul ederNe guzel boyle bi gunde ,hayirli bi haber❣cok sukur, cok mutlu oldum.Rabbim hayirla dewamini yasatsin , tamamlatsin insaallah.
Insaallah gulum sagol Allah razi olsunAllah razı olsun canim rabbim sizede nasip eder inşallah bu mübarek günde dualarimizi kabul eder
Kaç yaşındasınn kiOhooooo, ben senden 7yas daha buyugum.daha bende dogurcam bunlardan bize hayir gelmez.
Benimkini söylemiyorum ozaman menopaza girersin allah korusunSenden 7yas buyuk diyom iste
Sende bnden 7has kucuksun isteeeeKaç yaşındasınn ki
Benimkini söylemiyorum ozaman menopaza girersin allah korusun
Senin yasindan ben niye gireyim menopaza gıııKaç yaşındasınn ki
Benimkini söylemiyorum ozaman menopaza girersin allah korusun
Kuzu ben 35 sen sekiz yaş büyüksen 43 valla menopaza girersin ben biile korkar oldum yaşlandım teyze deyin banaSenin yasindan ben niye gireyim menopaza gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?