- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Bu durumdaaaaaa,Ben de yarın 31 oluyom ben noluyom bu durumda
Masaallah sipamiza .Büyüyomus sıpacık kalbini falan dinledin gene herşey normal yolunda dedi
Ya hani sen görümceni sevmiyodunBu durumdaaaaaa,Sen benim gorumcemmi oluyonki
Bende gorumce çooookkkkkkk.Ya hani sen görümceni sevmiyodun
O kaynana o , sewmedigimYa hani sen görümceni sevmiyodun
Beni sevmedigin bi sıfata mı layık gördün yaniiiBende gorumce çooookkkkkkk.
Olurmu yahu?Beni sevmedigin bi sıfata mı layık gördün yaniii
Şaka şakaa boşver kaynanayı onu geçen yem ettik zatenOlurmu yahu?sewmedigim kaynana .gorumceleri hic gormedim ben. HEM DOSTA DUSMANA KARSI NASIL SORU BUUUUU?
Şaka şakaa boşver kaynanayı onu geçen yem ettik zaten
Ne güzel haber demiBak , 3.sayfa haberlerinde okudum onu.Arkadasini kurtarmak isteyen gelin , kv. Sini canavara yem etti.Canavar tum mudahelelere ragmen kurtarilamadi yazmislar.
Yaa maşallah canım7.haftadaymisiz büyümüş 2 haftaya aldı kontrolü arayı açtı biraz çok şükür canım anca girdim sabah erken uyandım hastane eve gel kahvaltı dinleniyim derken uyumuş kalmışım 5 de uyandımsonra gene yemek Faslı kocayı anca gönderdim vardiya ya üzerimde bı halsizlik var inşallah uykusuzluktan dir grip değildir burnumun içindeki damarlar cekiliyo ta grip oldugumuzdaki gibi hapşırık falan da geçmedi hocaya dedim alerji tarzı biseydir ateş falan yoksa dedi yok başka semptom hiç kendimden korkar oldum ya
Hadi bakalım güzel güzel atsın kalbiYaa maşallah canım
O burun tıkanıklığı bende de var 2 gündür canım bişey yoktur merak etme
Baya yorucu bi gün geçirmişsin dinlen tabi
İnşallahhhhhh böyle sağlıkla devam eder canım benimbende 11 de gitcem kalp atışı için bugün bakalım
Canım teşekkür ederimHadi bakalım güzel güzel atsın kalbibenim dün regl olmam gerekiyordu 2 gün önce test yaptım negatif ti. Bekliyorum hala
Canıım gözünaydıınn sağlıkla devam etsin inşallahCanım teşekkür ederimduydum çok şükür kalp atışını
Rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhhyarın bi daha test yap bakalim inşallah bebiştendir gecikmennn
Sağol güzel yürekli arkadaşım hepimizin inşallahCanıım gözünaydıınn sağlıkla devam etsin inşallah
Canım gözünaydın sağ salim kucagına almak da nasip olsun inşallahCanım teşekkür ederimduydum çok şükür kalp atışını
Rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhhyarın bi daha test yap bakalim inşallah bebiştendir gecikmennn
Sağol canım benimCanım gözünaydın sağ salim kucagına almak da nasip olsun inşallah
İnşallah canimmYaa maşallah canım
O burun tıkanıklığı bende de var 2 gündür canım bişey yoktur merak etme
Baya yorucu bi gün geçirmişsin dinlen tabi
İnşallahhhhhh böyle sağlıkla devam eder canım benimbende 11 de gitcem kalp atışı için bugün bakalım
Gittim canım duydum kalbiniİnşallah canimmnaptın bebiş nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?