Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@kediseverkadin nasılsın geçti mi bulantıların
Sorduğun için sağol hayatım.
Maalesef devam ediyor.
Üzerine göğüslerimde de şişme ve acıma başladı.
Zaten iriydiler şişince ağırlıktan dolayı boynum tutuldu.
Artık burnumdan nefes almamaya çalışarak hayatıma devam ediyorum. Sizlerde durum nasıl

Canım bana oğlumda eltim bebek karnında hareket etmeye başlayınca bulantı gidiyor demişti 2 çocuğu var onunda inanmamıştın harbidende öyle olmustu hareketlerini hissetmeye başladım bulantı gecti

Canım bana oğlumda eltim bebek karnında hareket etmeye başlayınca bulantı gidiyor demişti 2 çocuğu var onunda inanmamıştın harbidende öyle olmustu hareketlerini hissetmeye başladım bulantı gecti
Kız ne zaman hareket eder ki.
Daha çok var sanırım ona.
Hele var ya yeni yıkanmış ıslak çamaşır kokusu beni benden alıyor.
Baş dönmem var biraz da

Kız ne zaman hareket eder ki.
Daha çok var sanırım ona.
Hele var ya yeni yıkanmış ıslak çamaşır kokusu beni benden alıyor.
Baş dönmem var biraz da
Bilirim bilmem mii herrrrşey kokar sana herşey
Ben eşimi yataktan atmıştım tıraş kolonyası yüzünden
Erkek bebekte erken hissediliyo hareketi kızda biraz gec canım bakalım sen ne zaman hissediceksin

Erkek bebekte erken hissediliyo hareketi kızda biraz gec canım bakalım sen ne zaman hissediceksin
Aman valla çok zor ya
Bakalım nasıl olacak

Ağır geciriyosun sen ya o göğüs ağrısı çok kötü oluyo ilk zaman çok yaşadım beline vuruyo insanın ta bende daha tık yok bugün sabah kahvaltı öncesi midem bulantı ama yemeye devam ettim koku hassasiyetim aynı devam ediyo göğüs ağrım geçti gibi çok yok onceki kadar

Ben sigara içip gelince diyorum git üzerini değiştir kokmuş hep iğrenç kokuyo diye

göğüslerim çok kötü maalesef özellikle uç kısımları
Sporcu sutyeni bile canımı yakıyor
Ne güzel sizin
Ama benim annemde böyle ağır geçirmiş hep doğumları kolay olmuş ama maalesef dönem hep ağır geçmiş

Ben ilk zan oyleyken takamadim sütyen falan gezdim öylece canımı çok yaktı sanki hapis hayatı gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…