- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Oyyy maşallah güzelce devam etsin inşallahGittim canım duydum kalbini
7 haftalıkmış tamiyi herşey dedi doktorumuz
Yaaa sende hamilesinnnGÜ N O
İyi hafta sonları hanımlar
Meraba baliımmGÜ N O
İyi hafta sonları hanımlar
Çok teşekkür ederim canımYaaa sende hamilesinnnne zaman öğrendinnnn
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhcok sevindim
Cok sevindim yaa inşallah bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimÇok teşekkür ederim canımÇarşamba günü öğrendim
Sorduğun için sağol hayatım.@kediseverkadin nasılsın geçti mi bulantıların
Canım bana oğlumda eltim bebek karnında hareket etmeye başlayınca bulantı gidiyor demişti 2 çocuğu var onunda inanmamıştın harbidende öyle olmustu hareketlerini hissetmeye başladım bulantı gectiSorduğun için sağol hayatım.
Maalesef devam ediyor.
Üzerine göğüslerimde de şişme ve acıma başladı.
Zaten iriydiler şişince ağırlıktan dolayı boynum tutuldu.
Artık burnumdan nefes almamaya çalışarak hayatıma devam ediyorum. Sizlerde durum nasıl
Kız ne zaman hareket eder ki.Canım bana oğlumda eltim bebek karnında hareket etmeye başlayınca bulantı gidiyor demişti 2 çocuğu var onunda inanmamıştın harbidende öyle olmustu hareketlerini hissetmeye başladım bulantı gecti
Bilirim bilmem mii herrrrşey kokar sana herşeyKız ne zaman hareket eder ki.
Daha çok var sanırım ona.
Hele var ya yeni yıkanmış ıslak çamaşır kokusu beni benden alıyor.
Baş dönmem var biraz da
Aman valla çok zor yaBilirim bilmem mii herrrrşey kokar sana herşey
Ben eşimi yataktan atmıştım tıraş kolonyası yüzünden
Erkek bebekte erken hissediliyo hareketi kızda biraz gec canım bakalım sen ne zaman hissediceksin
Ağır geciriyosun sen ya o göğüs ağrısı çok kötü oluyo ilk zaman çok yaşadım beline vuruyo insanın ta bende daha tık yok bugün sabah kahvaltı öncesi midem bulantı ama yemeye devam ettimSorduğun için sağol hayatım.
Maalesef devam ediyor.
Üzerine göğüslerimde de şişme ve acıma başladı.
Zaten iriydiler şişince ağırlıktan dolayı boynum tutuldu.
Artık burnumdan nefes almamaya çalışarak hayatıma devam ediyorum. Sizlerde durum nasıl
Ben sigara içip gelince diyorum git üzerini değiştir kokmuş hep iğrenç kokuyo diyeBilirim bilmem mii herrrrşey kokar sana herşey
Ben eşimi yataktan atmıştım tıraş kolonyası yüzünden
Erkek bebekte erken hissediliyo hareketi kızda biraz gec canım bakalım sen ne zaman hissediceksin
Ben sigara içip gelince diyorum git üzerini değiştir kokmuş hep iğrenç kokuyo diye
Kız yok bugün bı sabah kalkınca bulandim daha zorla yedim bisiler karnım aç midem bulaniyo falan değişik biseydi ilk defa olduGüzel kokudanda tiksiniyor insan kötü kokudanda senin bulantınmı vaaarr
Kız yok bugün bı sabah kalkınca bulandim daha zorla yedim bisiler karnım aç midem bulaniyo falan değişik biseydi ilk defa oldu
göğüslerim çok kötü maalesef özellikle uç kısımlarıAğır geciriyosun sen ya o göğüs ağrısı çok kötü oluyo ilk zaman çok yaşadım beline vuruyo insanın ta bende daha tık yok bugün sabah kahvaltı öncesi midem bulantı ama yemeye devam ettimkoku hassasiyetim aynı devam ediyo göğüs ağrım geçti gibi çok yok onceki kadar
Sen ne güzel yiyorsunKız yok bugün bı sabah kalkınca bulandim daha zorla yedim bisiler karnım aç midem bulaniyo falan değişik biseydi ilk defa oldu
Ben ilk zan oyleyken takamadim sütyen falan gezdim öylece canımı çok yaktı sanki hapis hayatı gibiydigöğüslerim çok kötü maalesef özellikle uç kısımları
Sporcu sutyeni bile canımı yakıyor
Ne güzel sizin
Ama benim annemde böyle ağır geçirmiş hep doğumları kolay olmuş ama maalesef dönem hep ağır geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?