- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Aha gene var bulantı basliyo sanırım yavas yavaşBence hiç özenme bulantılara
Genlerden de olan bişey demekki benim annem normal geçirmiş bendeyken sadece uyku isterdim başka biseyim olmadı çok ayilip bayilmadim dergöğüslerim çok kötü maalesef özellikle uç kısımları
Sporcu sutyeni bile canımı yakıyor
Ne güzel sizin
Ama benim annemde böyle ağır geçirmiş hep doğumları kolay olmuş ama maalesef dönem hep ağır geçmiş
Ben demiştim demeyi sevmiyorum amaaaAha gene var bulantı basliyo sanırım yavas yavaşyiycek görünce cikartasim geliyo şu an ya yemek yapacam bide nasi yapcam bu bulantiyla
Kuzum merhablar aranızda değilim uzun zamandırJOYz B Bilgi012 @kediseverkadin H Hafsa B Beklenenmucizemgeldi jetese @terelellidenhalliceyim eklinac Kardelen060492 ve diğer kızlar günaydın nasılsınız bakıyımm napıyosunuzz
Salçalı yemek midemi zaten yakiyodu benim önceden de sıkıntı vardı şimdi hiç yiyemiyorum dolma biber yaptım iki gün falan önce salcasindan tamamen arındırıp öyle yedigim halde midem yandı acı sular geldi bugün yok sanki şimdilik bilmiyorum tabi nolur daBen demiştim demeyi sevmiyorum amaaa
Ben demiştim daha bunlar iyi günlerin inşallah artmaz ben salçalı yemek görünce kaçacak yer arıyorum içim dışım meyve kahvaltı olduumarım sen öyle olmazsın
Günaydın canımJOYz B Bilgi012 @kediseverkadin H Hafsa B Beklenenmucizemgeldi jetese @terelellidenhalliceyim eklinac Kardelen060492 ve diğer kızlar günaydın nasılsınız bakıyımm napıyosunuzz
Günaydın canım ben bildiğin gibi hiç bişey yok sen nasılsınJOYz B Bilgi012 @kediseverkadin H Hafsa B Beklenenmucizemgeldi jetese @terelellidenhalliceyim eklinac Kardelen060492 ve diğer kızlar günaydın nasılsınız bakıyımm napıyosunuzz
Günaydın canım. O akşam 7 de denediğin tutabilir kaçırmamışsın, önemli olan çatlamadan sonra zatenKuzum merhablar aranızda değilim uzun zamandırE EbrarAsell imle konuştuk bi ara ama hiç keyfim tadım yoktu kimseyle konuşmak istemiyordum. Ama şimdi Toparladım biraz daha.
Femera kullandım. Pazar günü 14şubatta birliktelik olmuştu. bu ay ayın 15inde pazartesi günü 17mm olan yumurtam vardı çarşamba gel de çatlatma iğnesi yapalım dedi. Ve salı günü akşam 8de bi bıçak saplantı kasığıma, kocama dedim çatlıyor herhalde. Ama abim var bizde yatıda yan oda da. Diyorum yapalım olmaz dedi eşim. Ve Çarşamba(17şubat) yani ertesi gün sabah 10da gittim ve ilişkiye girmemiştik abim olduğu için. dediki yumurtan kendiliğinden çatlıyor sanırım sıvı gördüm biraz kenarında dedi akşam ilişki dedi. Herhalde kaçırdımhemen akşam 7de eşim gelir gelmez denedim ama tutar mı bilmiyorum kafam onada karışık. Çarşambadan öncede ilişkim pazar günü gece olmuştu. Kafam onada karışık formda okuyorum bişeyler sürekli
siz nasılsınız N Neslhannn E EbrarAsellJOYz B Bilgi012 @kediseverkadin bebişler nasıll herşey yolunca değilmi
Canım doktor akşamına ilişki demiş olmuş işte rabbim inşallah nasip eder sanada cok stres yapmıssın kıyamam sana ama bu kadar stres yapmaKuzum merhablar aranızda değilim uzun zamandırE EbrarAsell imle konuştuk bi ara ama hiç keyfim tadım yoktu kimseyle konuşmak istemiyordum. Ama şimdi Toparladım biraz daha.
Femera kullandım. Pazar günü 14şubatta birliktelik olmuştu. bu ay ayın 15inde pazartesi günü 17mm olan yumurtam vardı çarşamba gel de çatlatma iğnesi yapalım dedi. Ve salı günü akşam 8de bi bıçak saplantı kasığıma, kocama dedim çatlıyor herhalde. Ama abim var bizde yatıda yan oda da. Diyorum yapalım olmaz dedi eşim. Ve Çarşamba(17şubat) yani ertesi gün sabah 10da gittim ve ilişkiye girmemiştik abim olduğu için. dediki yumurtan kendiliğinden çatlıyor sanırım sıvı gördüm biraz kenarında dedi akşam ilişki dedi. Herhalde kaçırdımhemen akşam 7de eşim gelir gelmez denedim ama tutar mı bilmiyorum kafam onada karışık. Çarşambadan öncede ilişkim pazar günü gece olmuştu. Kafam onada karışık formda okuyorum bişeyler sürekli
siz nasılsınız N Neslhannn E EbrarAsellJOYz B Bilgi012 @kediseverkadin bebişler nasıll herşey yolunca değilmi
Ben iyiyim sağlık ocagından geldim şimdiGünaydın canım ben bildiğin gibi hiç bişey yok sen nasılsın
İnşallah canım benim yaa haftaya öğrenmiş olurum sanırım tutup tutmadığınıGünaydın canım. O akşam 7 de denediğin tutabilir kaçırmamışsın, önemli olan çatlamadan sonra zaten
İnşallahhhhh rahat bir hamilelik geçirirsin canım benim inşallahSalçalı yemek midemi zaten yakiyodu benim önceden de sıkıntı vardı şimdi hiç yiyemiyorum dolma biber yaptım iki gün falan önce salcasindan tamamen arındırıp öyle yedigim halde midem yandı acı sular geldi bugün yok sanki şimdilik bilmiyorum tabi nolur da
Amin kuzum benim inşallah öyledirCanım doktor akşamına ilişki demiş olmuş işte rabbim inşallah nasip eder sanada cok stres yapmıssın kıyamam sana ama bu kadar stres yapma
Bende iyiyim bebişde iyi çok şükür
Rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım benim
Günaydın kızlar 16 şubat yumurtlama 17 şubat çatlama gördüm ve bekliyorum hala offf ne zormuş bana dua edin lütfen pazar test yapacam bu arada pazarda doğum günümGünaydın canım. O akşam 7 de denediğin tutabilir kaçırmamışsın, önemli olan çatlamadan sonra zaten
Rabbim sanadaAmin kuzum benim inşallah öyledirSizin dualarınız kabul olur umarım tutar
İnşallah rabbim pozitifleri görmek nasip eder canım sanadaGünaydın kızlar 16 şubat yumurtlama 17 şubat çatlama gördüm ve bekliyorum hala offf ne zormuş bana dua edin lütfen pazar test yapacam bu arada pazarda doğum günüm
Demi yaa çıldırdık şimdi rahatlamamiz lazım ama nerdeeeİnşallahhhhh rahat bir hamilelik geçirirsin canım benim inşallah
Hamilelik belirtisi hamilelik belirtisi aradık aradık bulduk şimdi dert yanıyoruz
İyileşmedi canım ya dikişler duruyor hala yani hapımda bitti ama daha adet gelmedi ne zaman geliyo bu haptan sonra bilmiyorum daBen iyiyim sağlık ocagından geldim şimdi
Nasıl oldu ameliyat yerin kapandımı baya
Devammı hapa
Ne zaman denemelere devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?