Günaydın kuzummm. Okuldaydim ben okul başladı benim. Öğrencilerle uğraşıyorum. Ay bı de batima 2 gün varJOYz B Bilgi012 @kediseverkadin @Hafsa_23 @Beklenenmucizemgeldi @jetese @terelellidenhalliceyim eklinac Kardelen060492 ve diğer kızlar günaydın nasılsınız bakıyımm napıyosunuzz
İnşallah doğum günü hediyesi olur sanaGünaydın kızlar 16 şubat yumurtlama 17 şubat çatlama gördüm ve bekliyorum hala offf ne zormuş bana dua edin lütfen pazar test yapacam bu arada pazarda doğum günüm
Ben nisana kadar iptal
İnşallah Allah gönlüne göre versinİnşallah canım benim yaa haftaya öğrenmiş olurum sanırım tutup tutmadığını
Canım senin de öyle en yakın zamanda bu duygu nasip olsun bizedeİnşallah Allah gönlüne göre versin
Canım aynı gün yumurtamız çatlamışGünaydın kızlar 16 şubat yumurtlama 17 şubat çatlama gördüm ve bekliyorum hala offf ne zormuş bana dua edin lütfen pazar test yapacam bu arada pazarda doğum günüm
merhabalar.aynı dönemde yumurtlama ve çatlama yaşamışız. benim ilk denemelerim. hamilelik bir sonraki adette belli oluyor mu? Yani ilişkiden iki haftan sonra hamilelik varsa belli olur mu?Günaydın kızlar 16 şubat yumurtlama 17 şubat çatlama gördüm ve bekliyorum hala offf ne zormuş bana dua edin lütfen pazar test yapacam bu arada pazarda doğum günüm
İnşallahhhhhhDemi yaa çıldırdık şimdi rahatlamamiz lazım ama nerdeeeinşallah sıkıntısız sağlıklıca geçer
Burdanda takip ediyolar ya hamileliği onun için gittimİyileşmedi canım ya dikişler duruyor hala yani hapımda bitti ama daha adet gelmedi ne zaman geliyo bu haptan sonra bilmiyorum da
Denemelere ohoo nisanda artık
Sen naptın s. Ocagında
Çok şükür iyiyim hamilelik gündüz iyi akşamları bulantı başlıyo bende tam tersi oldu bu defaGünaydın kuzummm. Okuldaydim ben okul başladı benim. Öğrencilerle uğraşıyorum. Ay bı de batima 2 gün varsen nasılsın kuzum nasıl gidiyor hamislik
Bencede biraz başka şeylerle ugras hobi edin kendine bişeyler yap örBen nisana kadar iptalBu süreçte kafaya takmayıp başka şeylere yönelmeye karar verdim böyle otur otur üzül üzül hayat kaçıyor yoksa, ben kafaya taktıkça önüme başka başka engeller çıkar oldu o yüzden saldım çayıra artık olursa süper olur olmazsa canım sağolsun napayım
Balııımmm
İyiyim kuzucumm sesin çıkmayınca yazmak istedimBalııımmmçok teşekkür ederim iyiyim sen napiyosunnn?
Perşembe bitti niye olmadım o zaman kızBurdanda takip ediyolar ya hamileliği onun için gittim
Ya görümcem kullanıyor hapı bırakıyor bir sonraki gün en gec akşamına adet oluyo ama herkesde aynımı bilmiyorum canım ya ne zaman bitti hapın
ÖremiyooomBencede biraz başka şeylerle ugras hobi edin kendine bişeyler yap ör
Cık gez diycem gezme virüs var bide virüs olma aman
Ama iyi düşünmüşsün canım stres yapma nisanda da inşallah güzel haberlerini alalım
Dun aksamdan beri siteye giris sorunum vardi yineİyiyim kuzucumm sesin çıkmayınca yazmak istedimBebiş nasıllll
Canım merhabalar N NeslhannnJOYz B Bilgi012 @kediseverkadin @Hafsa_23 @Beklenenmucizemgeldi @jetese @terelellidenhalliceyim eklinac Kardelen060492 ve diğer kızlar günaydın nasılsınız bakıyımm napıyosunuzz
Canım geçmiş olsun. Gerçekten öyle yaşanmıyor kafaya takınca. İnşallah sağlıkla en doğru zamanda olcakBen nisana kadar iptalBu süreçte kafaya takmayıp başka şeylere yönelmeye karar verdim böyle otur otur üzül üzül hayat kaçıyor yoksa, ben kafaya taktıkça önüme başka başka engeller çıkar oldu o yüzden saldım çayıra artık olursa süper olur olmazsa canım sağolsun napayım
Iyiyiz tatliimmmCanım merhabalar N NeslhannnKardelen060492 .Ben yoğun çalışıyorum giremiyorum maalesef. İştahım falan normale döndü 2 3 gündür arada kasık ve bel ağrılarım oluyor geçen hafta kalp atışını duydum şükür şimdilik diğer randevu için bekliyoruz. Çok sağolun sorduğunuz için. Diğer kızlarda iyidir inşallah herkesi tek tek ekleyemedim maalesef onlar okuduysa beni anlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?