Sağolasın canım aynen öyle. Hayat bi çocuktan ibaret değil ki, bugün varız yarın yokuz, o kadar kaptırmışım ki kendimi buna hayatı kaçırdığımı farkettim. Allah vereceği zamanı biliyodur zaten kasmıyorum artıkCanım geçmiş olsun. Gerçekten öyle yaşanmıyor kafaya takınca. İnşallah sağlıkla en doğru zamanda olcak
Akışına bırakınca belki olcak normal şekilde en güzeli eğer söylediğin gibi beyninde de aynı şekilde düşünüyorsanİyileşmedi canım ya dikişler duruyor hala yani hapımda bitti ama daha adet gelmedi ne zaman geliyo bu haptan sonra bilmiyorum da
Denemelere ohoo nisanda artık
Sen naptın s. Ocagında
Evet evet kesinlikle düşünüyorum böyle diyenleri anlamıyodum valla nasıl beceriyolar diye ama oluyomuş yaAkışına bırakınca belki olcak normal şekilde en güzeli eğer söylediğin gibi beyninde de aynı şekilde düşünüyorsan
Canım dur telaş yapma ama o sürekli kullanıyoooPerşembe bitti niye olmadım o zaman kız
Sende silikonla süs yap boya yapıştırÖremiyooomBeceremiyooom
Çok denedim olmiyy
Yaa iyi bari sevindim iştahının düzelmesine de kalp atısını duymana da canım inşallah sağlıkla ilerler hepimizinkiCanım merhabalar N Neslhannn @Kardelen060492 .Ben yoğun çalışıyorum giremiyorum maalesef. İştahım falan normale döndü 2 3 gündür arada kasık ve bel ağrılarım oluyor geçen hafta kalp atışını duydum şükür şimdilik diğer randevu için bekliyoruz. Çok sağolun sorduğunuz için.Diğer kızlarda iyidir inşallah herkesi tek tek ekleyemedim maalesef onlar okuduysa beni anlayacaklar
BeenSende silikonla süs yap boya yapıştırkapı süsü vazo felan yap kuzum nişan tepsisi yap satmaya calıs mesela illaki örgü örme
Yok sormadım canım ama bu hap 21 günlüktü belki gününde gelecektir adetim bekleyeyim 2 3 günü kaldıCanım dur telaş yapma ama o sürekli kullanıyooo
Doktoruna sordunmu peki
İyiyim canım sen nasılsın?JOYz B Bilgi012 @kediseverkadin @Hafsa_23 B Beklenenmucizemgeldi @jetese @terelellidenhalliceyim @eklinac @Kardelen060492 ve diğer kızlar günaydın nasılsınız bakıyımm napıyosunuzz
Rabbim tez zamanda sana güzel haberleri versin inşallah canım.Kuzum merhablar aranızda değilim uzun zamandırE EbrarAsell imle konuştuk bi ara ama hiç keyfim tadım yoktu kimseyle konuşmak istemiyordum. Ama şimdi Toparladım biraz daha.
Femera kullandım. Pazar günü 14şubatta birliktelik olmuştu. bu ay ayın 15inde pazartesi günü 17mm olan yumurtam vardı çarşamba gel de çatlatma iğnesi yapalım dedi. Ve salı günü akşam 8de bi bıçak saplantı kasığıma, kocama dedim çatlıyor herhalde. Ama abim var bizde yatıda yan oda da. Diyorum yapalım olmaz dedi eşim. Ve Çarşamba(17şubat) yani ertesi gün sabah 10da gittim ve ilişkiye girmemiştik abim olduğu için. dediki yumurtan kendiliğinden çatlıyor sanırım sıvı gördüm biraz kenarında dedi akşam ilişki dedi. Herhalde kaçırdımhemen akşam 7de eşim gelir gelmez denedim ama tutar mı bilmiyorum kafam onada karışık. Çarşambadan öncede ilişkim pazar günü gece olmuştu. Kafam onada karışık formda okuyorum bişeyler sürekli
siz nasılsınız N Neslhannn E EbrarAsellJOYz B Bilgi012 @kediseverkadin bebişler nasıll herşey yolunca değilmi
Atla ucaga gel iste gezeriz burda yok yasakBeenyok kız ben yeteneksizim bu konularda Bir de sık boğaz oluyorum böyle şeylerle uğrasırken stres atmam gerekirken strese giriyorum
Ayyy keşkeeeAtla ucaga gel iste gezeriz burda yok yasakcok guzel burasi
Canım ne yapmayı düşünüyosun boş vakitlerinde banada de nolurBeenyok kız ben yeteneksizim bu konularda Bir de sık boğaz oluyorum böyle şeylerle uğrasırken stres atmam gerekirken strese giriyorum
Canım az az al madem ilerde yine alırsın onlar ufak tefek şeylerİyiyim canım sen nasılsın?
Ufaktan alışverişlere başladık. Bazı şeylerde kaç tane lazım olur bilemiyorum ama mesela kaç tane ağız mendili olmalı? gibi...
Günü de değişiyor demekki görümcem 28 günlük kullanıyo ama dediğim gibi o her ay kullandıgı için zamanında geliyordur belki adeti bekle bakalımYok sormadım canım ama bu hap 21 günlüktü belki gününde gelecektir adetim bekleyeyim 2 3 günü kaldı
Adı üstünde boş vakit boş boş geçirmeyi düşünüyorumCanım ne yapmayı düşünüyosun boş vakitlerinde banada de nolur
Bebek arabası puset 30 adet ağız mendili siparişi verdim.Canım az az al madem ilerde yine alırsın onlar ufak tefek şeylererkencisin neler aldın bakalım cinsiyeti belli olsun daha net alırsın eşyaları
Güzel günlerde kullanmayıda nasip etsin rabbim yavruna inşallah
İnşallah hepimizinki canım benim darısı diğer arkadaşlarımıza olsunIyiyiz tatliimmmetikete Gerek yok, gonuller bir olsun yeterli kalp atisina kurban olsun larrr , hayirla Bitsin 9ay
Aynen canım inşallah bu bilinçle bebiş olcak olduğu ana çok şaşıracaksn. Bizlerde şahit olalım inşallahSağolasın canım aynen öyle. Hayat bi çocuktan ibaret değil ki, bugün varız yarın yokuz, o kadar kaptırmışım ki kendimi buna hayatı kaçırdığımı farkettim. Allah vereceği zamanı biliyodur zaten kasmıyorum artık
İnşallah canım beniiim inşallahYaa iyi bari sevindim iştahının düzelmesine de kalp atısını duymana da canım inşallah sağlıkla ilerler hepimizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?