Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geçmiş olsun. Gerçekten öyle yaşanmıyor kafaya takınca. İnşallah sağlıkla en doğru zamanda olcak
Sağolasın canım aynen öyle. Hayat bi çocuktan ibaret değil ki, bugün varız yarın yokuz, o kadar kaptırmışım ki kendimi buna hayatı kaçırdığımı farkettim. Allah vereceği zamanı biliyodur zaten kasmıyorum artık

İyileşmedi canım ya dikişler duruyor hala yani hapımda bitti ama daha adet gelmedi ne zaman geliyo bu haptan sonra bilmiyorum da
Denemelere ohoo nisanda artık
Sen naptın s. Ocagında
Akışına bırakınca belki olcak normal şekilde en güzeli eğer söylediğin gibi beyninde de aynı şekilde düşünüyorsan

Akışına bırakınca belki olcak normal şekilde en güzeli eğer söylediğin gibi beyninde de aynı şekilde düşünüyorsan
Evet evet kesinlikle düşünüyorum böyle diyenleri anlamıyodum valla nasıl beceriyolar diye ama oluyomuş ya
Valla gebelik hamilelikle alakalı topiklere bile uğramıyorum artık içimden gelmiyo kendimi tuttugumdan değil Hatta zamanı dolsun da şu kullanıcı adımı da değiştircem

Yaa iyi bari sevindim iştahının düzelmesine de kalp atısını duymana da canım inşallah sağlıkla ilerler hepimizinki

Sende silikonla süs yap boya yapıştır kapı süsü vazo felan yap kuzum nişan tepsisi yap satmaya calıs mesela illaki örgü örme
Been yok kız ben yeteneksizim bu konularda Bir de sık boğaz oluyorum böyle şeylerle uğrasırken stres atmam gerekirken strese giriyorum

Rabbim tez zamanda sana güzel haberleri versin inşallah canım.
Bende aynı bir elimde kolonya bir elimde kraker yaşıyorum.
Her şey yolunda hamdolsun.

İyiyim canım sen nasılsın?
Ufaktan alışverişlere başladık. Bazı şeylerde kaç tane lazım olur bilemiyorum ama mesela kaç tane ağız mendili olmalı? gibi...
Canım az az al madem ilerde yine alırsın onlar ufak tefek şeyler erkencisin neler aldın bakalım cinsiyeti belli olsun daha net alırsın eşyaları
Güzel günlerde kullanmayıda nasip etsin rabbim yavruna inşallah

Bebek arabası puset 30 adet ağız mendili siparişi verdim.
Bebek işte kremiydi losyonuydu bezlerini koymak için organizerler aldım.
Kıyafetleri için organizerler aldım.
Bebek oyun matı, yer minderi, küvet kova set olarak satılıyor ya onları aldım.
Beşik henüz seçmedim.
Aventin göğüs ucu koruyucularını aldım
Yine kullan at göğüs pedlerinden aldım.
Süt pompası aldım moshinin
Birkaç biberon aldım.
Kıyafet almadım cinsiyet belli olmadığı için.
Şimdilik bu kadar

Aynen canım inşallah bu bilinçle bebiş olcak olduğu ana çok şaşıracaksn. Bizlerde şahit olalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…