Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim hayirla mutlulukla guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin

4-5 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum zaten. Aklımda bohemistik bir oda var.
Daha sonra yapacağım odasını Park beşik alacağım.
Bir tane de salonda durması için portatif bir salıncağımsı beşiğimsi bir şey var ondan alacağım

Ay inşallah bulantılar da geçecek. Bı bakmışsın doğmuş bile minnak Allah sana şöyle güzel mi güzel sağlıklı bir kız nasip etsin bu sefer kuzum
İnşallah gelmez adetim inşallah hamisimdir bu ay ben de yakalarım sizi Ayrıca çok vefalı ve düşünceli bı topik sahibisin en içten dileklerimle teşekkür ediyorum

Yaaa rabbim kullanmayı nasip etsin canım güzel sağlıklı günlerde sizee

Canım benim yaa çok teşekkür ederim güzel hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhhhh Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah

Yaaa ne güzel bende başlamak istiyorum ama tatlı kocam erken 7.aya kadar hiç bişey yok bebise deyip duruyo sokağa da cikartmiyo riskim bitmedi ya daha sadece sağlık ocağına gönderiyo haftada iğne için oda bı sokak aşağıda caddeye çıkacam hemen alt sokagi sağlık ocağının ama gondermiyo bisiler alırsın daha çok erken alma hemen eve diye

İlk ya unisex aliniyo ilklerde ben hep öyle bakiyom ama alamıyorum daha vetom dan

Allah güzel günler de kullandırmayi nasip etsin inşallah canım ne güzel başlamışsın baya da bısey almışsın

En güzeli bende yapmayacam oda şu an sadece. Bı odam boş benim oraya bı dolap sifonyer alacaz benim gençlik yatağım duruyo onu getircez annemlerden dolabı falan da almam da bizim dolaapta yer yok bebiş e maalesef bizim eşyalardan o yüzden alincak yatak odasına da anne yani beşiklerinden alcam Park yataklarin ölçüsü büyük gorunuyo sigmaz sanki odam küçük biraz nasipse inşallah bı geseydi zaman tosbağa tosbağa alışveriş yapacam

Şekerim ben de evden çıkmıyorum mecburen haftada 1 gün okula gidiyorum. Alışverişin hepsini internetten yaptım.
E bebek ve trendyol daha çok e bebekten hallediyorum Yoksa gezerek almayı hiç sevmem ben

Canım benimde boş odam var.Normalde oda yaparım ama aklımda çok başka mobilyalar var ikeadan beğendiğim.
Ondan ben direkt çocuk odası yapacağım ileride.
Dolapta bizim dolapta çok yer var ondan almayacağım.
Park yataklar büyük oluyor evet 4-5 yaşına kadar yatabiliyorlar ondan dolayı güzel bir park yatak alıcam o yaşlara kadar onunla devam daha sonra çocuk odası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…