- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Amin inşallah canım. Daha güzelleri sizlerin bebişlerinin olsunAllah güzel günler de kullandırmayi nasip etsin inşallah canım ne güzel başlamışsın baya da bısey almışsın
İlk ya unisex aliniyo ilklerde ben hep öyle bakiyom ama alamıyorum daha vetom dan
Ya yok ben severim gezmeyi oralara bakıyorum da gözümle de görmem lazım önce malına kalitesine bakmam lazım ondan sonra alırımŞekerim ben de evden çıkmıyorum mecburen haftada 1 gün okula gidiyorum. Alışverişin hepsini internetten yaptım.
E bebek ve trendyol daha çok e bebekten hallediyorumYoksa gezerek almayı hiç sevmem ben
Yok mavi yada pembe almam hep unisex bakıyorum arkayı da düşünmek lazımBen ilk bebeğin heyecanına çoğu şeyi mavi aldım simdi kafama kafama vurasım geliyo ama neyseki kardeşim 3 yasında onun beşik takımı felan duruyo yep yeni o yüzden pekte sıkıntı yok kız olursa
Aynen canım ben ettim sen etmeYok mavi yada pembe almam hep unisex bakıyorum arkayı da düşünmek lazım
A tabi bazısı gezerek almayı severYa yok ben severim gezmeyi oralara bakıyorum da gözümle de görmem lazım önce malına kalitesine bakmam lazım ondan sonra alırım
Niye canım renklerin cinsiyeti olmaz ki.Ben ilk bebeğin heyecanına çoğu şeyi mavi aldım simdi kafama kafama vurasım geliyo ama neyseki kardeşim 3 yasında onun beşik takımı felan duruyo yep yeni o yüzden pekte sıkıntı yok kız olursa
İnşallah canım ya yine negatif görmekten korkuyorumCanım aynı gün yumurtamız çatlamışhayırlısı olsun hediye gibi al güzel haberini inş
Evet 14. Gün belli olurmuş ben 13. Gün şansımı deniycemmerhabalar.aynı dönemde yumurtlama ve çatlama yaşamışız. benim ilk denemelerim. hamilelik bir sonraki adette belli oluyor mu? Yani ilişkiden iki haftan sonra hamilelik varsa belli olur mu?
Ya olabilir mi acaba? Sen de hiç belirti var mı ? Adete 9 günüm var ama adet olacakmışım gibi karnım agrıyorEvet 14. Gün belli olurmuş ben 13. Gün şansımı deniycem
Kasık ağrısı var ara ara gögüs ucu hassasiyeti birde çok afedersiniz ilişki sırasında ağrım oldu beyaz akıntı genelde adet belirtisi benimde 8 günüm var sizde belirti varmıYa olabilir mi acaba? Sen de hiç belirti var mı ? Adete 9 günüm var ama adet olacakmışım gibi karnım agrıyor
Öyle tabiNiye canım renklerin cinsiyeti olmaz ki.
Mavi kıza da yakışır pembe erkeğe de yakışır.
Hiç kafana kafana vurma
Bende aynı şekilde canım ki görecek gibiyim ben yineİnşallah canım ya yine negatif görmekten korkuyorum
Bugün midem çok bulanıyor nedense. Bir de kaşıklarım agrıyor.göğüslerde hassasiyet yok. Ama yani ne bileyim 1 haftada da belli olmaz heralde bedenim bana oyun mu oynuyor diyorum.Kasık ağrısı var ara ara gögüs ucu hassasiyeti birde çok afedersiniz ilişki sırasında ağrım oldu beyaz akıntı genelde adet belirtisi benimde 8 günüm var sizde belirti var mı
Gezecem bakacam nasıl olduğuna sonra İnternet sitelerini gezip son kararı vercemA tabi bazısı gezerek almayı sever
Yok canım olmadım daha. Sen naptınJOYz canım naptın regli oldunmu
Karşılaştır canım.Gezecem bakacam nasıl olduğuna sonra İnternet sitelerini gezip son kararı vercem
Benim regli yeni bitti 2 3 ay tedaviye ara verdim kuzu sonra başlıcam kısmetseYok canım olmadım daha. Sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?