Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk ya unisex aliniyo ilklerde ben hep öyle bakiyom ama alamıyorum daha vetom dan
Ben ilk bebeğin heyecanına çoğu şeyi mavi aldım simdi kafama kafama vurasım geliyo ama neyseki kardeşim 3 yasında onun beşik takımı felan duruyo yep yeni o yüzden pekte sıkıntı yok kız olursa

Kızlar bir şey soracağım.
Bu bebeklere hep hani marka biberon mu almak lazım?
Yani hep avent philips lansinoh biberonlarına mı bakmalıyım sizce?

Şekerim ben de evden çıkmıyorum mecburen haftada 1 gün okula gidiyorum. Alışverişin hepsini internetten yaptım.
E bebek ve trendyol daha çok e bebekten hallediyorum Yoksa gezerek almayı hiç sevmem ben
Ya yok ben severim gezmeyi oralara bakıyorum da gözümle de görmem lazım önce malına kalitesine bakmam lazım ondan sonra alırım

Ben ilk bebeğin heyecanına çoğu şeyi mavi aldım simdi kafama kafama vurasım geliyo ama neyseki kardeşim 3 yasında onun beşik takımı felan duruyo yep yeni o yüzden pekte sıkıntı yok kız olursa
Yok mavi yada pembe almam hep unisex bakıyorum arkayı da düşünmek lazım

Niye canım renklerin cinsiyeti olmaz ki.
Mavi kıza da yakışır pembe erkeğe de yakışır.
Hiç kafana kafana vurma

merhabalar.aynı dönemde yumurtlama ve çatlama yaşamışız. benim ilk denemelerim. hamilelik bir sonraki adette belli oluyor mu? Yani ilişkiden iki haftan sonra hamilelik varsa belli olur mu?
Evet 14. Gün belli olurmuş ben 13. Gün şansımı deniycem

Ya olabilir mi acaba? Sen de hiç belirti var mı ? Adete 9 günüm var ama adet olacakmışım gibi karnım agrıyor
Kasık ağrısı var ara ara gögüs ucu hassasiyeti birde çok afedersiniz ilişki sırasında ağrım oldu beyaz akıntı genelde adet belirtisi benimde 8 günüm var sizde belirti varmı

Kasık ağrısı var ara ara gögüs ucu hassasiyeti birde çok afedersiniz ilişki sırasında ağrım oldu beyaz akıntı genelde adet belirtisi benimde 8 günüm var sizde belirti var mı
Bugün midem çok bulanıyor nedense. Bir de kaşıklarım agrıyor.göğüslerde hassasiyet yok. Ama yani ne bileyim 1 haftada da belli olmaz heralde bedenim bana oyun mu oynuyor diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…