Benim de öyle canım ben de küçük bi ameliyat oldum bu ayda ara verdik dolayısıyla. Ama ben de hayatımın odak noktasından çıkardım çocuk meselesini zaten ne zaman nasipse o zaman olsunBenim regli yeni bitti 2 3 ay tedaviye ara verdim kuzu sonra başlıcam kısmetse
Geçmiş olsunncanım ne ameliyatı oldun hayır olsub inşallahBenim de öyle canım ben de küçük bi ameliyat oldum bu ayda ara verdik dolayısıyla. Ama ben de hayatımın odak noktasından çıkardım çocuk meselesini zaten ne zaman nasipse o zaman olsunSen neden ara verdin bi sorun yoktur inşallah
Bartolin kistinden canım sağolasın 1 aya ancak iyileşir o da, zaten ilişki yasak :)Geçmiş olsunncanım ne ameliyatı oldun hayır olsub inşallah
bu ay farklı bi doktora gittim. Bı doktor kilo ver ondan sınra başlayalım tedaviye dedi canım. İnsülin direncimde cıktı biraz. Bende şimdi 2 3 Ay kilo verme moduna girdim inşallah verebilirsem
Çok geçmiş olsun kuzuBartolin kistinden canım sağolasın 1 aya ancak iyileşir o da, zaten ilişki yasak :)
Heh bana da demişti doktor ilk ay kilo ver diye bi dahaki ay klomene başlayacaktık aynı sebep insülin direncinden, ben o zaman 1 ayda 10 kg verdim. Tek öğün yiyerek,bazı günlerde iki öğün. İnsülin direncini kırmanın tek yolu bu canım haberin olsun sık sık bişeyler yememen lazım
Yok canım zorlamadı tam tersine daha önce diyetisyen eşliğinde o 6 öğünlü diyetleri yaptığım da oldu inan ki 6 öğün yerken açlıktan ölüyodum tek öğün beslenirken o tek öğünü canım istemediği zamanlar bile olduÇok geçmiş olsun kuzuYa evet bende 2 öğün besleniyorum şuan sabah ve akşam aralarda hiçbişey yememek diş bile fırçalamak leptini bozuyormuş. 2 gündür karatay diyetine başladım bakalım. Ama 10 kilo çok iyi vermişsin canım yaa benimde 15 vermem gerek ama 1 öğün zorlamadımı
Bendemi teke düşürsem şimdiYok canım zorlamadı tam tersine daha önce diyetisyen eşliğinde o 6 öğünlü diyetleri yaptığım da oldu inan ki 6 öğün yerken açlıktan ölüyodum tek öğün beslenirken o tek öğünü canım istemediği zamanlar bile olduBir de işin ucunda bebek olunca katlanıyo insan
Yok iki de gayet iyi canım ben hızlı olsun diye öyle yaptım bi de ben yedikçe yiyen biriyim yemedikçe çok istikrarlıyımBendemi teke düşürsem şimdiamaa evde boş boş dyrurken acıkırım kafam gider yaa
Evet işte 4 saatten sonra leptin hormonu devreye giriyomuş o insülini kırıyomuş. Benim akşamdan kahvaltıya olan süre uzun oluyor. Akşam 5:30da yiyorum kahvaltıda 11:30 12 buluyor. Aralarda su ve şekersiz içecekle haric bişey yemiyorum. Anca kahvaltı yapmayıp akşam yemeği şeklinde olur ama ben dayanamam sanki kuzu ya bu sefer akşam gözüm döner saldırırım çok flanYok iki de gayet iyi canım ben hızlı olsun diye öyle yaptım bi de ben yedikçe yiyen biriyim yemedikçe çok istikrarlıyımAma uzun açlık süreleri insülini kırmanın tek yolu
Seninki de gayet iyi bebiş bu şekilde kesin zayıflarsın kiEvet işte 4 saatten sonra leptin hormonu devreye giriyomuş o insülini kırıyomuş. Benim akşamdan kahvaltıya olan süre uzun oluyor. Akşam 5:30da yiyorum kahvaltıda 11:30 12 buluyor. Aralarda su ve şekersiz içecekle haric bişey yemiyorum. Anca kahvaltı yapmayıp akşam yemeği şeklinde olur ama ben dayanamam sanki kuzu ya bu sefer akşam gözüm döner saldırırım çok flan
Bende bir gün iki gün sonra illa kaçamak yapıyorum yaa canım. Hele akşam yemeklerinden hemen sonra bi kriz geliyo sanki bi lokma tatlı bişey atsam ağzıma gecicekSeninki de gayet iyi bebiş bu şekilde kesin zayıflarsın kiTabii herkesin bünyesi farklı benim kendimi kontrol altında tutmamın tek yolu böyle yemedikçe yemiyorum yedikçe bknu çıkarıyorum
Yemeee her kriz geldiginde bebişin için oldugunu düşün geçecekBende bir gün iki gün sonra illa kaçamak yapıyorum yaa canım. Hele akşam yemeklerinden hemen sonra bi kriz geliyo sanki bi lokma tatlı bişey atsam ağzıma gecicek
Yemeee her kriz geldiginde bebişin için oldugunu düşün geçecek
Yemiyorum canım su içiyorum geldikce@birbebekmeselesi
Kız zaten en fazla bi hafta sonra gelmicek o kriz bi daha önüne koysalar yemicen alışıyo insan
Hadi inşallah gelmesin kuzu yaaKız zaten en fazla bi hafta sonra gelmicek o kriz bi daha önüne koysalar yemicen alışıyo insanBen de hafiften diyetteyim şuan bari zayıfliyim
Bi 6 7 kg daha versem yeter bana canımHadi inşallah gelmesin kuzu yaabakalım doktor 6 ay verdi ama 2 3 ayda halletmek istiyorum şu kilo konusunu çok fazlan yoksa biraz dikkat ederek geçir canımm
Ya dimi çok uzun o kadara gitmez inşallah benimkideBi 6 7 kg daha versem yeter bana canımOnu da bir ayda hallederim diye düşünüyorum inşallah
6 ay çok yaa bence de ben sıkılırım o kadar diyet diyet
Kaç kilo fazlan var canım seninYa dimi çok uzun o kadara gitmez inşallah benimkide
İyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl E EbrarAsell ciğim sen nasılsınJOYz @Bilgi012 @kediseverkadin @Hafsa_23 B Beklenenmucizemgeldi jetese @terelellidenhalliceyim @eklinac @Kardelen060492 ve diğer kızlar günaydın nasılsınız bakıyımm napıyosunuzz
Tabi canım olmaz olur mu ben çoğu şeyi netten alan insanım zaten kıyafet ev ürünü falan ama artık market alışverişine bile başladık içime sinmeye sinmeye cikartmiyo kocam risk bitmedi daha diye alışverişe falanKarşılaştır canım.
İnan e bebek mağaza ve internet sitesi arasında bile fark olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?