Biz de iyiyiz canım çok şükür sen neler yaptın görüşmeyeli tedaviye devammı
Canım onu sor bence bi hastaneye hamileysen eger zararlı olabilir diye düşünüyorumKızlarr dün sabah eşim kovid testi verdi akşam aradılar pozitif evinize geliyoruz diye karantinaya aldılar. Bana da test yaptılar sonucum hala çıkmadı bekliyorum. Pazar test yapacm eğer pozitif çıkarsam ilaç verdiler ama hadi hamileysem içmelimiyim ilaçlaro pozitif çıkarsam
Kuzu ya aslında daha fazlam var ama doktor 15 versen yeter dediKaç kilo fazlan var canım senin
Çok geçmiş olsun. Annem pozitif çıktığında ilaçları kullanmadı. Kendi doktoru kullanmana gerek yok demişti. Eve ekip falan da gelmemişti zaten. Ama tabi bu şekilde tavsiye veremem. Siz de kendi doktorunuza danışın. Moralinizi de bozmayın. Allah şifa versinKızlarr dün sabah eşim kovid testi verdi akşam aradılar pozitif evinize geliyoruz diye karantinaya aldılar. Bana da test yaptılar sonucum hala çıkmadı bekliyorum. Pazar test yapacm eğer pozitif çıkarsam ilaç verdiler ama hadi hamileysem içmelimiyim ilaçlaro pozitif çıkarsam
Bana doktorum ilk 3 ay kahve yok dedi.Kızlar kahve tüketiyor musunuz bu süreçte? Gebeliğe hazırlanırken ya da ilk zamanlarında sütlü filtre kahve içmek zararlı mıdır acaba?
Çok geçmiş olsun muhtemelen hamileyken içemezsin ama bunu doktorunla mutlaka görüşKızlarr dün sabah eşim kovid testi verdi akşam aradılar pozitif evinize geliyoruz diye karantinaya aldılar. Bana da test yaptılar sonucum hala çıkmadı bekliyorum. Pazar test yapacm eğer pozitif çıkarsam ilaç verdiler ama hadi hamileysem içmelimiyim ilaçlaro pozitif çıkarsam
6-7kilo hiçbir şey benim vermem gereken 25 kilo varBi 6 7 kg daha versem yeter bana canımOnu da bir ayda hallederim diye düşünüyorum inşallah
6 ay çok yaa bence de ben sıkılırım o kadar diyet diyet
Teşekkür ederim ben her gün içiyorum sütlü filtre kahveBana doktorum ilk 3 ay kahve yok dedi.
Daha sonra günde bir kez sütlü olabilir dedi.
Bitki çayları da tamamen yasak ilk 3 ay
Siyah çay günde 1-2 fincan açık ve limonlu
Çok geçmiş olsun muhtemelen hamileyken içemezsin ama bunu doktorunla mutlaka görüş
Çok geçmiş olsun. Annem pozitif çıktığında ilaçları kullanmadı. Kendi doktoru kullanmana gerek yok demişti. Eve ekip falan da gelmemişti zaten. Ama tabi bu şekilde tavsiye veremem. Siz de kendi doktorunuza danışın. Moralinizi de bozmayın. Allah şifa versin
Canım onu sor bence bi hastaneye hamileysen eger zararlı olabilir diye düşünüyorum
İnşallahhhhhh gerçek olur canım benimmBu arada gece bi rüya gördüm ilk defaa hamile olduğumu gördüm kızlar ya. Hastanede tek başımayım karnım burnumda. Koridorda gidip geliyorum sancımda var. Ameliyathane doluymuş onu bekliyorum. En sonunda giriyorum ameliyathaneye doğum yapıyorum. Bebeği doktora yanağıma getiriyor koklayarak mutluluktan ağlıyorum. O kadar güzeldi o kadar etkilendim kiiii
Amin inşallah canımİnşallahhhhhh gerçek olur canım benimm
Doktorum bana günlük 1 fincan kahve 2 bardak açık çayın zararı olmaz dedi zaten çay içen bı insan değilim günlük kahvemi ilk zamanlar içmedim 1 2 hafta falan ama şimdi içiyorum günde bı fincanKızlar kahve tüketiyor musunuz bu süreçte? Gebeliğe hazırlanırken ya da ilk zamanlarında sütlü filtre kahve içmek zararlı mıdır acaba?
6 7 çok basit yaaaa benim şu an vermeye kalksam en az 25 kilo vermem lazım bekarligima dönmem içinBi 6 7 kg daha versem yeter bana canımOnu da bir ayda hallederim diye düşünüyorum inşallah
6 ay çok yaa bence de ben sıkılırım o kadar diyet diyet
Normalde ben kahve bağımlısıydım.Teşekkür ederim ben her gün içiyorum sütlü filtre kahveiçmeyeyim bari
Ooo 2 ayda verirsin kız onu. Bak mevcut kilonun yüzde sekizini bile verince kendiliğinden hamile kalma şansın cok yükseliyomuşKuzu ya aslında daha fazlam var ama doktor 15 versen yeter dedi
Bebeği de mi sayıyon napıyon sen hamilesin boşver ya6-7kilo hiçbir şey benim vermem gereken 25 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?