İyi canıım aen napıyon
Vere vere 6 7 kg kaldı canım ama6 7 çok basit yaaaa benim şu an vermeye kalksam en az 25 kilo vermem lazım bekarligima dönmem için
Ay inşallah canım yaa veririm bence de tutarsam çenemiOoo 2 ayda verirsin kız onu. Bak mevcut kilonun yüzde sekizini bile verince kendiliğinden hamile kalma şansın cok yükseliyomuş
Bebek hariç canımBebeği de mi sayıyon napıyon sen hamilesin boşver yaBenim de vere vere 6 7 kaldı canım
Gerçi hamilelik imzanda bebeğin ağırlığı 2 gr yazıyoBebek hariç canım
Verirsin verirsin 2 aycık sık dişiniAy inşallah canım yaa veririm bence de tutarsam çenemi
Yani inşallahGerçi hamilelik imzanda bebeğin ağırlığı 2 gr yazıyo
Amaan sağ salim doğur da kilo dediğin nee verilir
Benim hormonlar da falan sıkıntı var inişli çıkışlı ya veriyorum 5 6 kilo geri alıyorumVere vere 6 7 kg kaldı canım ama
Benim de öyle canım tiroidlerim falan az çalışıyo ilaç kullanıyorum insülin direnci desen varBenim hormonlar da falan sıkıntı var inişli çıkışlı ya veriyorum 5 6 kilo geri alıyorum
Canımmm öyle yoğun geçiyor ki günler sorma aklımdasınız. Ben iyiyim çok şükür geçen görüntüde kalp atışını gördük ama daha duymadık haftaya inşallah.JOYz @Bilgi012 @kediseverkadin H Hafsa B Beklenenmucizemgeldi jetese @terelellidenhalliceyim @eklinac Kardelen060492 ve diğer kızlar günaydın nasılsınız bakıyımm napıyosunuzz
Bizlerde iyiyiz görüntüde görmen de güzel kuzum rabbim duymayıda nasip etsin inşallahhhhhhCanımmm öyle yoğun geçiyor ki günler sorma aklımdasınız. Ben iyiyim çok şükür geçen görüntüde kalp atışını gördük ama daha duymadık haftaya inşallah.
Sizlerde bir sıkıntı yok inşallah herkes iyidir
Bende de vardı insülin de çok şükür ilaçla hallettim onu önceden şimdi düzgün tiroid de noldu bilmiyorum hem 50 kullanıyorum bide akşam üstü 25 lik içiyorum ilacı yükselmiş kalp atışı duyduktan sonra kan vermiştim düşmustur heralde geriBenim de öyle canım tiroidlerim falan az çalışıyo ilaç kullanıyorum insülin direnci desen var
Kızlar günaydınn bugün çatlamanın 10.günü gece 4te test yaptım var mı sizce
Kız Bunu benim göremeyeceğimi burda herkes bilir
Günaydın canım az daha bekleseydin ya 10. Gün erken 2 3 gün sonra tekrarlasanKızlar günaydınn bugün çatlamanın 10.günü gece 4te test yaptım var mı sizce
Canım ben göremedim ama erken oldugu için çıkmamıştır belki tekrarla canım bence 2 gün sonra felan inşallah bu ay sağlıklı bir bebek haberi alırsınKızlar günaydınn bugün çatlamanın 10.günü gece 4te test yaptım var mı sizce
Evet kuzum ya erken herhalde formda 9. 10.günde öğrenenler olunca yapmak istedimCanım ben göremedim ama erken oldugu için çıkmamıştır belki tekrarla canım bence 2 gün sonra felan inşallah bu ay sağlıklı bir bebek haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?