Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annemler bizde yasağı bizde geciriyolar biz gitmeyince onlar geldi cok giremiyorum kadın temizlik yapmaya gelmiş resmen öpüyorum dikkat edin kendinize

Merhaba arkadaşlar bu gün benim doğum günüm yumurtlamanın 12. Günü belki doğum günü hediyesi olur dwsim test yaptım koca bir r negatif verdi hayat bana

Ben bebek deneme işlerine biraz ara vermek zorunda kaldım. Moraller çöküşe geçince buraya da daha az girmeye başladım. Eşimde hormon, morfoloji ve sayı düşüklüğü çıktığı için tedaviye başlamıştı ama bunların yanında isteksizlik de olunca ben her şeyle tek başına mücadele ederken bir de ilişki dilenen taraf olmaktan çok yoruldum ve yıpradım. Bu yüzden ondan bir şey gelmedikçe özel bir şey yapmamaya karar verdim. Bu süreçte de stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm ve gittikçe rahatsız etmeye başlayan mide sorunlarımla vs ilgileneceğim. İnşallah her şey bir an önce yoluna girer de çocuk planları ve neşeyle geri dönebilirim. Dualarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bu gün benim doğum günüm yumurtlamanın 12. Günü belki doğum günü hediyesi olur dwsim test yaptım koca bir r negatif verdi hayat bana

Rabbim hakkinda herseyin hayirlisini , Senin icin en hayirli vakitte versin.Buda gecer, gùlùm Hersey gibi ❣

Canım ya rabbim yardımcınız olsun gercekten cok zor benim eşimdede vardı morfoloji hız sayı sorunu inşallah tez vakitte düzelir her şey inşallah rabbim sanada nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar

B Bilgi012 aklım sende bir yandan. Kalp atışını duyabildiniz mi? Şikayetlerin geçti mi? Her şey yolundadır inşallah.
Canım benim çok sağool. Kalp atışını duyduk şükür ara ara bel ağrım dışında ciddi bişi yok. Darısı başına inşaaallaah. Benimde aklım sizde güzel haberlerinizi bekliyorum. Senin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…