- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
Aynen canım ya pazartesi tekrarlayayımGünaydın canım az daha bekleseydin ya 10. Gün erken 2 3 gün sonra tekrarlasan
Yok yok daha üzülmek için erkenAynen canım ya pazartesi tekrarlayayımumudum gitti ama hayırlısı tabi
Bende 10. Gün de gördüm ama cok aşırı silikti canım benimEvet kuzum ya erken herhalde formda 9. 10.günde öğrenenler olunca yapmak istedim
Aynen canım ya pazartesi tekrarlayayımumudum gitti ama hayırlısı tabi
Ne bilem yapiyonuz ediyonuz yaKız Bunu benim göremeyeceğimi burda herkes bilir
Ovulasyon oNe bilem yapiyonuz ediyonuz ya
Acik test konusunda ki calismalarini tamamlayamadiNe bilem yapiyonuz ediyonuz ya
Aaaayyyyy, iyiki cok uzaklara gocaya gitmisiiimmmm , resmen huzurun adresini buldumAnnemler bizde yasağı bizde geciriyolar biz gitmeyince onlar geldicok giremiyorum kadın temizlik yapmaya gelmiş resmen öpüyorum dikkat edin kendinize
Ben bebek deneme işlerine biraz ara vermek zorunda kaldım. Moraller çöküşe geçince buraya da daha az girmeye başladım. Eşimde hormon, morfoloji ve sayı düşüklüğü çıktığı için tedaviye başlamıştı ama bunların yanında isteksizlik de olunca ben her şeyle tek başına mücadele ederken bir de ilişki dilenen taraf olmaktan çok yoruldum ve yıpradım. Bu yüzden ondan bir şey gelmedikçe özel bir şey yapmamaya karar verdim. Bu süreçte de stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm ve gittikçe rahatsız etmeye başlayan mide sorunlarımla vs ilgileneceğim. İnşallah her şey bir an önce yoluna girer de çocuk planları ve neşeyle geri dönebilirim. Dualarınızı bekliyorumJOYz B Bilgi012 @kediseverkadin @Hafsa_23 B Beklenenmucizemgeldi @jetese @terelellidenhalliceyim @eklinac Kardelen060492 ve diğer kızlar günaydın nasılsınız bakıyımm napıyosunuzz
Merhaba arkadaşlar bu gün benim doğum günüm yumurtlamanın 12. Günü belki doğum günü hediyesi olur dwsim test yaptım koca bir r negatif verdi hayat bana
Rabbim hakkinda herseyin hayirlisini , Senin icin en hayirli vakitte versin.Buda gecer, gùlùm Hersey gibi ❣Ben bebek deneme işlerine biraz ara vermek zorunda kaldım. Moraller çöküşe geçince buraya da daha az girmeye başladım. Eşimde hormon, morfoloji ve sayı düşüklüğü çıktığı için tedaviye başlamıştı ama bunların yanında isteksizlik de olunca ben her şeyle tek başına mücadele ederken bir de ilişki dilenen taraf olmaktan çok yoruldum ve yıpradım. Bu yüzden ondan bir şey gelmedikçe özel bir şey yapmamaya karar verdim. Bu süreçte de stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm ve gittikçe rahatsız etmeye başlayan mide sorunlarımla vs ilgileneceğim. İnşallah her şey bir an önce yoluna girer de çocuk planları ve neşeyle geri dönebilirim. Dualarınızı bekliyorum
Canım yaBen bebek deneme işlerine biraz ara vermek zorunda kaldım. Moraller çöküşe geçince buraya da daha az girmeye başladım. Eşimde hormon, morfoloji ve sayı düşüklüğü çıktığı için tedaviye başlamıştı ama bunların yanında isteksizlik de olunca ben her şeyle tek başına mücadele ederken bir de ilişki dilenen taraf olmaktan çok yoruldum ve yıpradım. Bu yüzden ondan bir şey gelmedikçe özel bir şey yapmamaya karar verdim. Bu süreçte de stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm ve gittikçe rahatsız etmeye başlayan mide sorunlarımla vs ilgileneceğim. İnşallah her şey bir an önce yoluna girer de çocuk planları ve neşeyle geri dönebilirim. Dualarınızı bekliyorum
Canım benim çok sağool. Kalp atışını duyduk şükür
Kurban olsunlar minnacik kalbineCanım benim çok sağool. Kalp atışını duyduk şükürara ara bel ağrım dışında ciddi bişi yok. Darısı başına inşaaallaah. Benimde aklım sizde güzel haberlerinizi bekliyorum. Senin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?